אוקיי אז

srullli

New member
אוקיי אז

חשבתי לי קצת על איזה רעיון מוזר ...... נא לא לקטול אותי אם זה ישמע ממש דבילי...... ידוע, הרי, שהאונה השמאלית של המוח אחראית על תפקוד כל פלג הגוף הימני, ובהתאם - האונה הימנית אחראית על פלג הגוף השמאלי . מלבד זאת, האונה השמאלית אחראית על ההיגיון, הראציונל וכו´, והאונה הימנית (שהיא פחות מנוצלת בדר"כ) אחראית על העל-טבעי, על טלפתיה, ראיית העתיד, ושאר דברים רוחניים ...... ואז איכשהוא התקשר לי הכל לעובדה שרוב האנשים הם ימניים..... אולי זה לא כ"כ מקרי..... אולי דווקא בגלל שיש יותר ניצול מצד האונה השמאלית של המוח שקשורה להיגיון ,למדע ולשאר הדברים האלה שבסגנון, והרי האונה השמאלית שולטת על הצד הימני של הגוף, אז כך גם הצד הימני של הגוף יותר מפותח, יותר נוח לשימוש...... ואם מפתחים וחושבים על הרעיון הזה עוד קצת... - אם למשל ננסה (הימניים שבינינו) לכתוב בכתב נורמלי בעזרת יד שמאל , נשים לב שאנחנו שמים יותר לב והרבה יותר מודעות לתהליך הכתיבה .... אולי כך בעצם ע"י העלה רגעית של מודעות מסויימת , כך גם אנחנו מפתחים את האונה הימנית (ואת הרוחניות...) שכן, כתיבה ביד שמאל נעשית עפ"י הוראות מצד האונה הימנית של המוח . אאאמממ.....כן !! זה הכל ! אווףףףף הגרון שלי יבש ואני צמאה, נראה לי שאלך להכין לי איזה משהו חביב לשתות......
תגידו , מתי יוצא פורים ?

IC4

New member
הממם שרולי תבורכי :)

live long and prosper לא סתם אבל ממש אהבתי את התודעה הזאת שלך אסור לך להתבייש או להרגיש משהו רע לגבי הודעות כאלה , ברור לך נכון
? אגב שני דברים שאני רוצה לומר אבא שלי שמאלני וכנראה כשהייתי קטן למדתי איך להחזיק סכין ומזלג על פיו ולכן אני הרבה פעמים מחזיק סכין בצד שמאל בעצם אין לי מושג אולי אפילו תמיד , אני לא יודע אבל אני כותב בצד ימין והכל. ופעם ראיתי באקס פיילז היה איזה אחד משהו דמוי אוטיסט לא יודע בדיוק מה ההגדרה שלו היתה והיתה לו את היכולת לכתוב בשתי הידיים בו זמנית זה היה ממש מדהים לדעתי
יש לזה גם מילה באנגלית איני זוכר אותה כעת.

Chot

New member
הפתעה

אוף אני לא רוצה לקרוא את כל ההודעה הקודמת מחדש. אז אם פספסתי רעיון שתדעו לכם שכבר מאוחר ואני לא קראתי לעומק יותר מידי בכל מקרה בקשר לזה אני זוכרת שבכיתה ה´ המורה לציור נתנה לנו תרגיל לצייר את הנעל שלנו ביד שבה אנחנו ל-א משתמשים, (אצלי זאת דווקא יד ימין, אני לא יודעת מה זה אומר או לא אומר על הכישורים הרוחנים שלי), ולרב, או בעוצם לכולם הנעל יצאה הרבה יותר בפרופורציות כשהם השתמשו ביד החלשה שלהם. למרות שהקוים היו יותר מהוססים וחלשים וכפולים אבל אני חושבת שזה בעצם העניין, שיותר חשבנו על מה שאנחנו מציירים כי פחדנו מהיד השנייה. שיט נו זיוני שכל בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה שלפי דעתי עד שנות ה80 חינכו אנשים שמאליים בבצפר לכתוב ביד ימין. היו להם שיעורי חובה כאלה כי לפני 300 שנה חשבו שאנשים שמאליים הם בכירי השטן או עמא. נכון?

hsotrt

New member
רק להשערה פנימית...

בממוצע ימניים חיים ב10 שנים יותר משמאליים...
איזה מזל שאני יכול להשתמש בשתיי הידיים!

RedStorm

New member
:)זה מוזר ???

זה רעיון מצויין!!! יותר הגיוני מאלה שאומרים שאי אפשר ללכת על מים ! פחח דפוקים בכל מקרה אני אעבוד על זה... באמת! רעיון מצויין שרולי!

למעלה