אוקיי אחים ואחיות שלי:

אוקיי אחים ואחיות שלי:

שמעו קיבלתי ת'חולצה אבל היא לא ממש מה שחשבתי...היא אנמציה אין כזאת חולצה לאף אחד משיגים אותה רק בהופעות של summer sanitarium היו בהופעה את : metallica limpbizkit linkin park
deftones ו mudvayne החולצה מקדימה מראה את כל הלהקות בציורים של אנמציות ואת הסמלים של הלהקה שלהם מאחורה כתוב שוב את הלהקות שמופיעות ואת התאריכים לסיבובי הופעות שלהם....אז אתם רוצים שאני יצלם לכאן את החולצה הזאתי..?

כנסו!!!!!!דחוף!!!!!!ממש,ממש,דחוף!!!

היום,אני,קראתי,ב- Linkin Park Alliance על כך ש.... יש שמועות שבראד הולך להתחתן ב- 16 בספטמבר!!! החתונה תהיה חתונה יהודית, וישתתפו בה חברי המשפחה בלבד. השם של הכלה עדיין לא ידוע. אתם מתארים מה-זה???? בראדי,לה שלנו מ~ת~ח~ת~ן-מזל טוב!!!!ושיצאו להם דלסונים קטנטנים חמודים..וטיפונת פחות מוזרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (עד שאני יראה אותו עם טבעת על האצבע אנ'לא מאמינה)... הנה הכתבה המקורית: We have learned that Linkin Park guitarist Brad Delson will get married on Tuesday, 09.16, in a small Jewish ceremony open to family members only. The name of his bride has not been revealed. The band is working on a new DVD that they hope to have ready for a November release. The disc will be the followup to the band's hugely successful 2001 video release, Frat Party At The Pankake Festival. Singer Chester Bennington recently said the disc will definitely be "bigger and better" than Pankake. Linkin Park is playing Europe through 09.09, after which they'll take a month-long break before leaving on a short Australian tour that begins 10.11.03

למעלה