אוקיי אחרי כמה תוכניות- הדעה שלי-

da381

New member
אוקיי אחרי כמה תוכניות- הדעה שלי-

מור-כ"כ לא מתאימה להיות דוגמנית! יופי כמו שלה יש בכל חור בארץ! יופי היא יפה, אבל האופי! ה' האופי! בחיים שלי לא ראיתי כזה פינוק! מספרים אותך! בחינם! אוקיי, אם זה לא מוצא חן בעייניך מותר לך להתבאס, לבכות אבל לצעוק על הספר ככה? לאן הגענו? שלא לדבר כל פעם שיש משימה-זה לא טוב, והשיער לא טוב. יאללה, יש שם הרבה בנות שזה חשוב להן מספיק לא מתאים לך תעופי כבר! מימי-צבועה. צבועה. צבועה! יוו.. בהתחלה חשבתי שהיא קצת חמודה! קצת.. אבל אחרי מה שהיא עשתה לניראל השבוע בכלל! מה ניראל איזה דבר מזוהם או משהו? וואלה-לא! היא בנאדם! נכון שאת לא ממש מסתדרת איתה אבל רגישות!! מישל- חמודהה! :] בהתחלה חשבתי שהיא קצת טיפשה כזאת, אבל היא כ"כ מצחיקה! אני התאהבתי בה!
כריסטין- טיפשה! ה' כמה שהיא טיפשה! צימחונית שאוכלת עוף? אויי.. אני צמחונית ובחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה- "כי עוף זה ציפור ופרה זה חיה". ה'.. לספור את יודעת? "היינו שלוש בקבוצה. ובקבוצה שאני הייתי בה היינו-אליסיה, נטלי ו.. א.. ו.. אה, אני." אחח.. הסטיגמה המושלמת! ניראל- מדהימה! יש לה יציאות לפעמים אבל השבוע? יצאה מלכה! שהיא לא נכנסה לריב הזה עם מימי! מלכהה! קרן- יוו.. לא יודעת מה להגיד עליה כבר! מתנשאת,שוויצרית,חשה- הכל!!!!! צניעות צניעות וצניעות! זה מה שיש לי להגיד! אהה ודרך אגב.. אני חדשה.. :] דפנה-מכורה לשטויות האלה :]

ברודי

New member
ברוכה הבאה דפנה../images/Emo24.gif

אני חייבת לציין שאני מסכימה איתך בנוגע למור, מבט מהיר ברחוב הישראלי ומוצאים עשרות בנות שיש להם את היופי של מור, שזה יופי רגיל ופשוט לחלוטין, בוא נגיד שבלי איפור סביר להניח שגם זה לא היה לה. במיוחד שהשופטים העיפו את שרון בטענה שדוגמנית זה לא רק היופי זה גם האופי, מעניין שהם אמרו את זה בפרק שבו מור ש-ו-ב בכתה על השיער והבגדים והתאורה והתפאורה ועשתה בלגנים כמו שרק היא יודעת לעשות, כמובן שהיא עיכבה את כל הצילומים של שאר ה-3 בנות, צילומים שחייבים להתרחש בלילה ולא באור, אבל לה לא אכפת. מה שחשוב זה השיער!!! ואיך לכל הרוחות באותו פרק השופטים לא הזכירו את התקרית הזאת אפילו לא במילה?! מור עברה בלי בעיות בכלל למרות שהיה מגיע לה לעוף ללא ספק. משהו שם מריח לא בסדר עם הבחורה הזאת, בטח פרוטקציות של אבא.. מימי גם היתה לא בסדר הפרק אבל מה חדש, היא גם בכלל לא יפה!!!! אין ספק שהם רצו אותה בשביל למלא את משבצת "האתיופית" בסידרה. אבל יש כ"כ הרבה בחורות אתיופיות מדהימות, דווקא אותה לקחו? אינספק שיש לבחורה תסביכים. מישל באמת נחמדה, היא בין הבנות השפויות האחרונות שנשארו שם וכמעט תמיד מצחיק כשהיא מדברת. שוב, לא כזאת יפה, אבל מוסיפה לסידרה. כריסטין [או שזה קריסטין? נראה לי גם היא לא יודעת] היא הבלונדינית הטיפוסית. וזה מצוין. שתישאר ככה, ושתמשיך לספק לנו ציטוטים מעולים כמו שרק היא יודעת. לניראל יש המון המון תסביכים, שוב כמו מימי, אבל מצד שני היא קצת מסכנה, היא נמצאת במיעוט מסוים ואפשר להבין למה היא חושדת בכל הבנות. אני מעריכה אותה מאוד על זה שהיא ישבה בקידוש ולא פוצצה את זה. אני אישית בחיים לא הייתי יושבת בשום טקס דתי שקשור לדת האיסלם. וקרן.. קרן זאת קרן. היא באמת צריכה שיעור בצניעות, רצוי מנטלי המהממת

כן בטח רק נטלי צנועה

''אני סקסית, אני יפה, יש לי פנים אירופאיות יפות שמתאימות עכשיו'' ''תמיד היו אומרים לי שאני מאוד יפה'' מה זה צנועה

ברודי

New member
דווקא אני התרשמתי ממנה אחרת...

היא נראית לי בחורה אנושית משהו. בכלל שרון בראיון שעשו איתה אחרי שהיא הודחה מאוד פירגנה לנטלי והיא אמרה שהיא הבחורה שלדעתה צריכה להיבחר. "תמיד היו אומרים לי שאני מאוד יפה" זה לא ציטוט של קרן?

למעלה