אוקיי אם כבר שאלות ובעיות.. אז עד הסוף ><'
פתאום הכל עולה לראש ויש כל כך הרבה שאלות..
אוקיי אני לא אחפור.. אשתדל..
אז הייתה לי חברה. החברה הכי טובה, כל הזמן היינו ביחד! בחטיבת ביניים היינו בכיתות נפרדות.. אני הכרתי חברים והכרתי להם אותה.. בהתחלה היינו מן חבורה כזו שבהפסקות ביחד ויוצאים וזה.. אבל פשוט עם הזמן השתנתי.. חברה שלי השתנתה.. כבר לא רציתי להיות כל היום איתה.. לא היה לי כח לזה.. זה כבר לא היה כיף כמו פעם. ואחרי כמה זמן התברר לי שהחברים שלי (רובם, רק אחד לא ממש קבע עמדה..נו הוא כזה שמסתדר עם כל אחד והוא לא מאלה שמרכלים ומלכלכים..) אז התברר לי שהם לא אוהבים אותה.. לא התחברו אליה.. והם היו מעדיפים שלא להזמין אותה. ואז נהיה מצב ממש לא נוח.. כי לי אין בעיה עם אותה חברה, פשוט התרחקנו, זה לא שאני שונאת אותה.. וכל פעם שאנחנו יוצאים אז הם לא רוצים להזמין אותה, וזה מעמיד אותי במצב לא נוח שאחרי זה חברה שלי שואלת למה לא הודעתי. ואני לא רוצה לשקר לה ולחפות על חברים שלי. ונגיד כשאני איתם (בלעדיה) אז הם אומרים דברים ויורדים עליה וזה.. ותמיד הם כזה "אין לך בעיה עם זה נכון? ממילא גם את לא מתה עליה.." אני לא ממש מגיבה. אני לא יורדת עליה. פשוט שומעת מה שהם אומרים.. ומתעלמת.. זה מה שהם חושבים וזה לא אמור להפריע לי, זה לא קשור אליי.. ו..אני חייבת לציין שלפעמים אני נהנת יותר כשהיא ל איתנו. אני מרגישה ממש רע בקשר לזה
אני רואה פה הודעות של אנשים שהם במצב של חברה שלי פחות או יותר.. ואני מבינה עוד יותר (גם לפני זה הבנתי שזה לא בסדר.. אבל פשוט העלמתי עין..) כמה שזה פוגע ותמיד אני חושבת "אם הם היו עושים לי את זה.." אני לא יודעת מה לעשות.. אם להגיד לה שהם לא רוצים בחברתה? להגיד להם שיפסיקו ושלא יפילו את זה עליי, אם הם לא רוצים אותה-שיגידו לה. שלא יקשרו אותי לזה.? מה להגיד..?? אני לא מבינה איך הגעתי למצב הזה שבו אני מרגישה כל כך אשמה.. כאילו שמפילים את זה עליי ואומרים לי "את הכי בקשר איתה-תפתרי את זה" שאני זו שצריכה למצוא תירוץ למה לא התקשרתי להודיע לה שיצאנו זה לא מרגיש לי נכון ולא נוח לי עם זה..
אני מרגישה רע עם עצמי כשככה אנחנו יוצאים כולם בלי להזמין אותה.. חושבת כמה שזה פוגע כשהיא שומעת איך היה לנו ביציאה הזו ותוהה למה לא הזמינו אותה.. אני מרגישה שאני חרא חברה. אולי אני אפילו לא יכולה להגיד שאני חברה.. אני באמת אוהבת אותה ומעריכה אותה. היא בנאדם טוב ולא מגיע לה היחס הזה.. אני לא רוצה שיהיו לה חברים מזויפים. אני לא רוצה להיות חברה מזויפת!
פתאום הכל עולה לראש ויש כל כך הרבה שאלות..