אוקיי אני יפתח שירשור שבו אני אכתוב את המקום

to the end1

New member
אוקיי אני יפתח שירשור שבו אני אכתוב את המקום

והתאריך ומי שמתאים לו שיסמן
ומי שלא שלא שיסמן
אני יספור כמה היצבעו
וככה וכמה
ואז סוף סוף נוכל להתקדם הלאה. *יום ראשון 10.8.08 עזריאלי 12:00 (אני מניחה שכולם בחופש גדול אז לא צריך לעשות אותו אחה"צ.

psycho girl297

New member
../images/Emo31.gif אני באמצע השבוע לא יכולה בבוקר

סורי, אבל אני עובדת במשרה מלאה אז בבשבילי זה או בסופ"ש, או בערב באמצע שבוע. אני חושבת שאני לא היחידה שסיימה כבר בית ספר. מעבר לזה אין לי בעיה אם המקום או התאריך רק השעה.

to the end1

New member
לכל הבנות שעובדות משרות מלאות או בבוקר

אפשר לעשות את זה ב:16.8.08 יום שבת.באותה השעה אולי אם באמת נעשה את זה יום שבת הרבה בנות שעובדות יוכלו להגיע אז תאשרו או תשללו אם

psycho girl297

New member
זה יותר טוב למרות ש... ../images/Emo45.gif

זו די בעיה להגיע לת"א ביום שבת כשאין אוטובוסים. אבל אני מניחה שנמצא דרך..... אז מבחנתי זה בסדר

to the end1

New member
לא חשבתי על זה...יהיה לי קשה להגיע כי אין לי

אוטו אז אני לא יודעת...

to the end1

New member
טוב יש כאלה שעובדות משמרות מלאות, ויש כאלה ש

שומרות שבת ויש כאלה(אני)שאין להם איך להגיע בשבת כי אין להם רכב,אז בנימה זאת:התייאשתי!!!!!!!!!!!!!!!!!אין לי מושג כבר איך לארגן מפגש יש כאן הרבה צדדים.

psycho girl297

New member
אני מציעה....

יש שתיי אפשרויות יום שישי בבוקר או באמצע שבוע אחרי הצהריים לפנות ערב בסביבות שש אני מעדיפה את יום שישי בבוקר אני מציעה יום שישי ה15/08 ב10 בבוקר בעזריאלי.... מי בעד?

Orange Sky

New member
אני לא באה..

אני רק הצטרפתי לפורום וגם לא מכירה כל כך אנשים פה...אני לא יודעת מה אני אעשה במפגש
ובלי קשר אין לי כסף לסוע לת"א אז זה במילא לא אפשרי.... בכל מקרה אני מביעה דעה, לא נראה לי הגיוני לעשות מפגש בשבת כי אין איך להגיע בשבת לשום מקום. וזה חופש אז בכלל ....אמרתן שמישהו שומר שבת, ואחרים עובדים משרה מלאה אז אני לא יודעת איך זה אפשרי, מה שאני הכי סגורה עליו זה שבשבת אי אפשר כי אין איך להגיע..... בכל מקרה תצטלמו תהנו ותספרו איך היה חח :]

adii123

New member
סתם הצעה

עדיף אם כבר לקבוע ביום חמישי או שלישי. ימים שכמעט כולם יכולים לדעתיי. השעה היא קצת בעייתית אבל סתם דוןגמא אף אחד לא יבוא ביום שישי כי צריך לסדר ת'בית ולארגן (אלה ששומרי שבת) יום ראשון זה צום תשעה באב למי יש כוח לבוא כולם בבית

למעלה