אוקיי...אני לא הומו אני פשוט מעריך

אוקיי...אני לא הומו אני פשוט מעריך

אותו כשחקן! ב"12 קופים" נתן את אחת ההופעות הכי טובות ששחקן נתן אי פעם! ולפי דעתי... הוא וג'וני דפ הם שני השחקנים הכי טובים שיש! למרות שאני חושב שרוב (רוב! לא כל) האנשים שפה הן בנות צעירות שחולות לו על התחת ולא ממש ראו סרטים שלו...אני אנסה בכל זאת! מה לפי דעתגם הוא הסרט שבו בראד פיט נתן את הופעת המשחק הכי טובה?? {לא מה הוא הסרט הכי טוב שבוא הוא השתתף, כי זה די ברור (פייט קלאב) אלא מה הוא הסרט שבוא הוא שיחק הכי טוב??}

אני איתך... ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

המשחק שלו ב"12 הקופים" היה מעולה. אני לא יכולה לחשוב על סרט שהוא שיחק בו יותר טוב.

CharmeD3

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

ואתה ממש לא "הומו" כמו שאתה מכנה את עצמך...:/ אני אפילו מעריצה זמרות מאשר זמרים.... תהנה כאן! אני נופר!

karin byrne

New member
אמממממ...

אמנם לא ראיתי את כל הסרטים שלו אבל אני חושבת שהוא שיחק טוב כמעט בכל סרט שראיתי...בראד פיט הוא לא רק פרצוף יפה אלא גם שחקן מאוד מוכשר...ואממממ אהבתי אותו מאוד בטרויה הוא שיחק שם ממש יפה(ואני לא מבינה מה רוצים ממנו כל המבקרים הדפוקים האלה) ואהבתי אותו מאוד גם בסרט 7 שנים בטיבט...

הממ...../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אין ספק שבמועדון קרב הוא שיחק טוב. אבל אני לא אוהבת את הסרט בכלל... מוזר מדי לטעמי
אהבתי מאוד איך שהוא שיחק בטרויה. מאוד מאוד.

karin byrne

New member
מוזר מדי?

למה?זה דווקא סרט ממש יפה...אני אישית אהבתי ואני חושבת שהוא משחק שם נהדר...

ברורררר../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

הוא משחק מדהים (למרות שאותי קל לרצות - מספיק לי שהוא *יהיה* בסרט, ואני מרוצה
) אבל פשוט הסרט עצמו מסובך נוראאאאא. ראיתי אותו פעמיים עד שהבנתי אותו
...

karin byrne

New member
כן..קצת מסובך הוא כן...

אבלדווקא הבנתי...ועוד ראיתי אותו קצת אחרי שהוא התחיל...

מיצי007

New member
הממממ אוקי

לא נראה לי שאתה צריך להדגיש כל כך חזק שאתה לא הומו. תאמין לי שאני מכירה הרבה בנים שמעריכים את בראד על פי המשחק שלו. ככה זה אני עם הרבה מאוד שחקניות. לטעמי הסרט שבו הוא נתן את הופעת חייו היה 12 קופים,אבל מצד שני גם רוחות של תשוקה וקליפורניה הממממ לא יודעת

Anwanis

New member
לפי דעתי

אתה צודק לגמרי. שחקן ענק, ולא סתם פרצוף יפה. אני גם מסכימה בלב שלם לגבי ג'וני דפ. הסרט עם ההופעה הכי טובה של בראד פיט, לדעתי, הוא ב"ראיון עם הערפד". הוא היה פשוט מעולה. גם ב-12 קופים הוא היה מצוין.

dobash

New member
ברוחות של תשוקה.

הוא שיחק הכי טוב שאפשר לשחק........ אם מישהו פה בכלל מכיר את הסרט הזה.

NarihS

New member
ברור שמכירים!

סרט טוב! סרט מצויין! ובראד באמת משחק שם ממש טוב! אבל לדעתי הסרט שהוא שיחק שם הכי טוב זה 7 חטאים!!! איך שהוא בוכה בסוף זה היה כזה מדהים!!!! רציתי לבכות איתו!!!! אין הרבה שחקנים שיודעים לבכות טוב, אבל הוא ממש עשה את זה אמיתי!!!! כל הקטע בסוף של הסרט, עשה אותו כבר לשחקן מצויין! וגם שלדעתי בסרט הזה הוא כל כך חתיך!!!!!!!

למעלה