אוקיי, אני מיישמת את הרעיונות שעלו

gold ayelet

New member
אוקיי, אני מיישמת את הרעיונות שעלו

פה... מה הייתם משנים במסע לפולין (בכללי) ובמסע לפולין של הביה"ס שלכם בפרט ? (מקווה שהבנתם את ההבדל) אני הייתי מאריכה את המסע בעוד כמה ימים, כדי לבקר בעוד מחנות או גטאות או לבקר בעיירות שנחרבו, בבתי כנסת, לראות יותר את התרבות שהייתה לפני. ובמסע שלנו בפרט: אני חושבת שלא היו לנו מספיק שיחות (עם הצוות הכוונה) של כל המשלחת, כי תמיד חזרנו ממש בלילה והיו דברים שלא הספקנו ,היה לחץ של זמן..

Old Cat

New member
מה דעתכם על

אכסניות במקום בתי מלון יקרים, מה שיכול להוזיל את המחיר?

rainprincess

New member
לא...

אני חושבת שהבדל לא יהיה כזה גדול ואנחנו במלון 4 כוכבים ככהשאין הפרש גדול. שטסים לחול עדיין צריכים שירותים ברמה מינימאלית++

שרוך

New member
כן משנה הרבה

בס"ד שלום לכולם מה הייתי משנה א' מחיר אין אנשים היום בחובות לכן אולי אפשר לשקול מימון של משרד החינוך או לדבר עם משהו להוריד את הטיול לאיזור ה800$.... ומשהו פרטי לא הייתי משנה תחבר'ה שלנו במשלחת אבל לי אישית היה חבל שלא אווירה דתית כ"כ במשלחת ( אני נער דתי ) כ"כ קראתי ושמעתי על האווירה המיוחדת בשבת בפולין משהו שלא זכיתי כי המשלחת לא היתה ברמה... אבל הייתי מכין אולי יותר תחבר'ה ומביא להם תחושה של קושי כאילו לא יודע איך להגדיר אבל ביום שני שזה אשוויץ רציתי לבכות אבל הכל נראה בקטנה לא הצלחתי להבין כ"כ .... שרוך

gold ayelet

New member
נכון ,שבת בפולין.. זה ....-אין. לנו

הייתה אווירה ממש טובה בשבת... אחרי הסעודה ביום שישי, יצאנו ושרנו.. ולא יודעת ממש.. זאת הייתה שבת שאני לא אשכח...רק חבל שלא יכולנו לצלם..חח אבל זה היופי בשבת..

ashkeloni

New member
הדבר שהיה חסר לי...

הוא שיחות רציניות, קיימו שיחה אחת כזאת במהלך כל המסע, אני חושב...

../images/Emo45.gif גם בשלנו ../images/Emo4.gif

השיחות היו חסרות, הייתי צריכה לדבר עם מישהו ומצאתי את עצמי מתקשרת לאמא בלי סוף כדי לספר לה את מה שראיתי..וברוב הפעמים זה היה נגמר בהרבה מאוד בכי. אתה נמצא בסערת רגשות, אתה לא מבין מה ראית ומה זה אומר וצריך לדבר על זה..אבל כשמגיעים בערב אז כל החבר'ה יושבים בחדר אחד ועושי צחוקים עד הבוקר (כמו שהיה אצלנו) ושוב, זה היה במקום לפרוק את כל הלחץ של אותו יום...

Pukipsey007

New member
כן, אפשר להוסיף שיחות

בפולין זה אף פעם לא יכול להיות "יותר מדי שיחות"..

למעלה