אוקיי אני צריך המלצה..

אוקיי אני צריך המלצה..

אני מתלבט בין כמה מכשירים, חשוב לציין אני קונה אותו בשביל טיול ארוך והכי חשוב לי זה אורך בטריה ועמידות. אח"כ זה איכות סאונד משקל וכל שאר הקריטריונים. אז המכשירים שאני מתלבט ביניהים ואני אשמח לשמוע תגובות הם: Zen Touch 20GB Archos Gmini XS202 Rio Karma (20GB) אלו בעדיפות ראשונה ובעדיפות שניה מכיוון שהם קצת יותר יקרים: Apple iPod (20GB, fourth generation Sony Network Walkman NW-HD5 ()

weird dust

New member
ככה

הקריאייטאיב מומלץ להוריד אותו הוא סובל מכמה דברים שמקנים לו תווית של "לא מתאים לטיול - או ריצה ונענועים בכלל". לדעתי ריו פשטה רגל לפני כמעט חצי שנה ואני לא בטוח שאפשר להשיג בקלות את המכשירים. הארקוס הם בעלי תווית של "מתפרק ביד" לפחות בדגמים הקודמים הדגמים החדשים גם לא סובלים מהתופעה הנ"ל. האייפוד לא רע בכלל ולסוני יש מנגנון הגנה יחודי. אני לא אוהב בכלל (בכלל) את התוכנה של סוני ואני חושב שהיא סובלת מהרבה בעיות. האיטונז הרבה יותר ידידותי. לדבי טיב כל אחד ומה עדיף זה די לפי האדם ולא מה שכולם חושבים (המשך למלחמת איזה נגן יותר טוב). מקווה שעזרתי

האמת שרק סיבכת :)

אז לא הבנתי מה ההמלצה שלך מפה? שהאייפוד הכי עדיף? ואת הריו קארמה לפחות לפי מה שראיתי בזאפ אפשר להשיג והוא קיבל גם ציון סבבה ב CNET

doron2510

New member
מה קורה עם IRIVER הוא לא בלקסיקון?

16 שעות זמן סוללה + מטען נייד , אתה יכול להגיע ל-"50" שעות. תכלס 35-40...

omerr8

New member
אם אתה רוצה נפח זכרון גדול

וזה מה שאתה רוצה לפי מה שהבנתי. אז תיקח את H10 5GB או 6GB.

kubeb2112

New member
דיברת על טיול...

אם אתה טס עם מצלמה דיגיטלית אז אין ספק שאתה צריך נגן עם USB HOST. כך תוכל להוריד את כל התמונות לנגן ואז למחוק את הכרטיס זכרון. אני ממליץ לך על הארקוס 402 שעזר לי מאוד בטיול שלי. יש אפשרות לסדר את התיקיות איך שבא לך, להעביק קבצים מספריה לספריה, הקיצור כל מה שאתה עושה על המחשב. איכות סאונד מעולה ולא לשכוח הכי חשוב...סרטים. בכל מקום אתה יכול לחבר לטלויזיה ולראות הופעות,תוכניות, סרטים מה שבא לך. כמובן שאתה יכול גם לראות על המסך 2.2" אבל לא יותר מדי...(אולי הופעה שאז שומעים גם את הסאונד בכיף). רק דבר אחד חסרון...חיי סוללה נמוכים. 8-10 שעות סאונד (בפועל). לגבי הIRIVER - יש לי גם את הH320 שהסוללה אמורה להחזיק 16 שעות. אין מצב, אחרי 8 שעות ופחות היא נטחנת. תהנה

את הארקוס

יש לחבר שלי והוא נחמד והכל אבל הבטריה שלו נגמרת מהר לאללה! נכון USB HOST יכול לעזור לי מאד עם ה תמונות אבל זה לא חובה.... אין לי מושג על מה ללכת

את הארקוס

יש לחבר שלי והוא נחמד והכל אבל הבטריה שלו נגמרת מהר לאללה! נכון USB HOST יכול לעזור לי מאד עם ה תמונות אבל זה לא חובה.... אין לי מושג על מה ללכת

את הארקוס 402

gt-master

New member
H320-אין פה לבטים.

מעבר לכל התכונות המרשימות והאיכותיות שלו. לגביך הדבר הזה הוא העניין כולו: הדגם האירופאי מגיע עם בית סוללות חיצוני מה שאומר שאתה יכול לקנות 4 AA ולנגן איתו בכל מצב וזה מוסיף משהו כמו 30 שעות ל16 הפנימיות. יש USB HOST שבעזרת קורא כרטיסים ג'נרי ניתן להוריד תמונות מכל מצלמה. אני משתמש בH320 הרבה בבית (בחוץ עם הזן מיקרו או IFP) אבל נראה לי שהמכשיר יכול לשמש יופי בשביל טיולים (אפילו סרטים יכול להיות נחמד בטיסות וכאלה). אני חוזר ומציין שהוא מן הבודדים שעדיין מתפקד כ UMS לכל דבר (כונן חיצוני) וזה אומר שאתה גורר מכל מחשב (XP ללא דריבר) תקיות שלמות אפילו עם תמונות וטקסטים,והנגן ינגן הכל ואף יקרא טקסטים ותמונות(בפורמטים מתאימים כמובן).

nirav

New member
iriver

לדעתי איי ריבר משאיר עשן לאחרים לך על זה...

למעלה