אוקיי אני צריך כמה תשובות

rock231

New member
אוקיי אני צריך כמה תשובות

אני חייב אחת ולתמיד להבין למה לעזעזאל הריבר האירופאי טוב יותר מהאמריקאי (אני מדבר על גרסת ה-H10 ). מה הבעייה בדיוק באמריקאי? והאם יש לו אפשרות להציג סרטים? (מדובר בגרסא של ה-5 ג"ב).

oxford2k

New member
MMM

H10 לא מציג סרטים בכל הגרסאותש לו רק ה H320 מציג סרטים ב 10 FPS

homart

New member
בוא נתחיל מזה....

שהH10 לא מציג סרטים בשום גירסא כל שהיא.... אני יודע שההבדלים הגירסאות מתבטאים יותר בH320 ולא בH10.... אם אנ לא טועה בH10 אין בכלל הבדלים בגירסאות

bitonano

New member
אתה טועה :)...

ה-H10 האמריקאי אינו משמש כדיסק און קי! וזה ההבדל! ב-320 ההבדל הוא בבאנדל. וה-H10 אינו מסוגל להציג סרטים עכשיו ולתמיד גם.

weird dust

New member
יש גם הבדלים בפעילות עם התוכנה

וההבדל העיקרי כמו שכתבו הוא בדיסק און קי ובכל שאייץ 10 לא מראה בכלל סרטים. אני יחפש את הקישור, פעם מישהו כתב באנגלית על ההבדל.

rock231

New member
דברו עברית אנשים

למה זה רע שהוא לא משמש כ-disk on key, והאם ישנם עוד חסרונות? ואם אפשר בבקשה להסביר בצורה קצת יותר מפורטת (מה שנראה לכם ברור מאליו הוא סינית בשבילי...)

weird dust

New member
מה הקטע בדיסק און קי

אם הוא לא נותן חיבור למחשב זה אומר שאתה לא יכול לאכסן על המכשיר כלום חוץ ממוזיקה. יש עוד כל מיני הבדלים קטנים שאני לא זוכר, יש קישור למיסטיק ריבר שצריך לחפש בארכיון הפורום. שוב, עדיף להשקיע קצת יותר ולקבל מכשיר טוב יותר בארץ שהוא אירופאי ולא אמריקאי.

Unaffected

New member
הקטע עם המכשירים האמריקאים והאירופא

ים.. זה רק ב iRiver או שגם בחברות אחרות?

weird dust

New member
שמתי לב לקטע הזה רק באי ריבר

אבל בחברות אחרות יש את הבדלי הסאוונד בין האירופאי לאמריקאי. בגלל החוק הצרפתי יש חובה להגביל את הסאוונד בנגנים אשר משווקים באירופה.

weird dust

New member
קישור להבדלים

מצטער שזה באנגלית, אין לי כוח או זמן לתרגם אותו. אם מישהו מוכן זה גם יעלה לשאלות נפוצות או למאמרים.

למעלה