אוקיי..אני שואלת-
אלו שיורדים מהארץ.
נכון, זכותם.בלי שום ספק בכלל, ואפילו אני מפרגנת למי שמסוגל לעשות את זה כביכול לצמיתות-אני לא יכולה..
גיחות טיולים-כל הזמן! לא לתמיד, למרות שאני יודעת שאם הייתי עושה זאת אולי הייתם שומעים עלי בענק במסגרת עבודתי
במלוא הצניעות.
יש בניו יורק ישראלית שאני מכירה.
בעלה עוסק בנדל"ן שם ועושה מלא כסף. הם חיים שם כבר שנתיים בערך.
ילד אחד שלהם גדל כאן עד גיל 3 והילדה השניה בת שנתיים וחצי הייתה פה בחופשה בחופש הגדול האחרון,
והכירה פה את כל המשפחה מקרוב ומגיל שהיא כבר "בוגרת" ויכולה להבין מי אלו ומה אלו עבורה במסגרת האהבה הענקית שהיא ואחיה קיבלו פה.
הם חזרו לארה"ב.
את ההשלכות אפשר לראות על שני הילדים המדהימים האלה..
אני מדברת איתה בסקייפ, ורואה מה קורה שם..שני הילדים השתנו אחרי החופשה-לבלי היכר...
הילד, שהוא חכם ומקסים ברמות של התאהבות, שקט-פשוט מהמם-הפך לאקטיבי, כועס, לא רגוע עצוב, בוכה בלי סיבה..
הילדה אף היא מחייכנית ושמחה-הפכה לנרגזת..
כשראיתי את זה הייתי המומה.
החברה הזו שלי, בעמדת הכחשה. כן, היא התייעצה עם פסיכולוגים, שנתנו לה נקודת מבט בעיני מדאיגה ומזעזעת,
אבל התגובה שלהם הניחה לחברתי את הדעת. התאימה לה.
במסגרת הדיבורים שלי איתה, אני יודעת שבבטן-היא יודעת את האמת..היא גם מודה בזה לפעמים, כשגם היא נשברת.
יש לציין, שהיה להם קשה בארץ. הוא פתח פה עסק שלא הצליח, ובאמת שהם נתקלו בקשיים.
שם-הכל שונה! הם עושים חייל..
השאלה שלי היא, מה דעתכם?
איזה מחיר "בסדר" לשלם, בעבור התבססות כלכלית? מה הגבול?
מה הייתם עושים במקומה?
אם הייתם מזהים שינויים דרסטיים שכאלו בילדים שלכם, באותה סיטואציה-עדיין הייתם נשארים שם,
ואל תגידו זמנית כי..ה"זמני" הזה נותן את אותותיו בבניה שלהם את ילדיהם כבני אדם...
נכון גם שאין דבר כזה שילד גדל בשלמות.
אבל נסו לענות ספיציפית על הבעיה הזו-מה הייתם אתם עושים...
אלו שיורדים מהארץ.
נכון, זכותם.בלי שום ספק בכלל, ואפילו אני מפרגנת למי שמסוגל לעשות את זה כביכול לצמיתות-אני לא יכולה..
גיחות טיולים-כל הזמן! לא לתמיד, למרות שאני יודעת שאם הייתי עושה זאת אולי הייתם שומעים עלי בענק במסגרת עבודתי
במלוא הצניעות.
יש בניו יורק ישראלית שאני מכירה.
בעלה עוסק בנדל"ן שם ועושה מלא כסף. הם חיים שם כבר שנתיים בערך.
ילד אחד שלהם גדל כאן עד גיל 3 והילדה השניה בת שנתיים וחצי הייתה פה בחופשה בחופש הגדול האחרון,
והכירה פה את כל המשפחה מקרוב ומגיל שהיא כבר "בוגרת" ויכולה להבין מי אלו ומה אלו עבורה במסגרת האהבה הענקית שהיא ואחיה קיבלו פה.
הם חזרו לארה"ב.
את ההשלכות אפשר לראות על שני הילדים המדהימים האלה..
אני מדברת איתה בסקייפ, ורואה מה קורה שם..שני הילדים השתנו אחרי החופשה-לבלי היכר...
הילד, שהוא חכם ומקסים ברמות של התאהבות, שקט-פשוט מהמם-הפך לאקטיבי, כועס, לא רגוע עצוב, בוכה בלי סיבה..
הילדה אף היא מחייכנית ושמחה-הפכה לנרגזת..
כשראיתי את זה הייתי המומה.
החברה הזו שלי, בעמדת הכחשה. כן, היא התייעצה עם פסיכולוגים, שנתנו לה נקודת מבט בעיני מדאיגה ומזעזעת,
אבל התגובה שלהם הניחה לחברתי את הדעת. התאימה לה.
במסגרת הדיבורים שלי איתה, אני יודעת שבבטן-היא יודעת את האמת..היא גם מודה בזה לפעמים, כשגם היא נשברת.
יש לציין, שהיה להם קשה בארץ. הוא פתח פה עסק שלא הצליח, ובאמת שהם נתקלו בקשיים.
שם-הכל שונה! הם עושים חייל..
השאלה שלי היא, מה דעתכם?
איזה מחיר "בסדר" לשלם, בעבור התבססות כלכלית? מה הגבול?
מה הייתם עושים במקומה?
אם הייתם מזהים שינויים דרסטיים שכאלו בילדים שלכם, באותה סיטואציה-עדיין הייתם נשארים שם,
ואל תגידו זמנית כי..ה"זמני" הזה נותן את אותותיו בבניה שלהם את ילדיהם כבני אדם...
נכון גם שאין דבר כזה שילד גדל בשלמות.
אבל נסו לענות ספיציפית על הבעיה הזו-מה הייתם אתם עושים...