אוקיי אנשים... אתם הבאתם את זה!

ArSiT

New member
אוקיי אנשים... אתם הבאתם את זה!

נמאס לי כבר! הפורום הזה לא זז!!! ויש לנו למה להתעורר כי יצא דיסק חדש! אתם מסתכלים פה פעם ביום או יומיים וחושבים רואים שאין משו חדש ויוצאים... מה הקטע??? אבל אני נמצאת פה כל יום בדיוק כמוכם ואני רואה שכלום לא משתנה ובכל זאת מנסה להעיר את המקום הזה!!! אני מסתכלת בפורומים אחרים וכל יום יש לפחות 2 שירשורים חדשים שיותר מ- 10 אנשים כותבים בהם... יש לנו סיבה להתעורר כי אנחנו אוהבים את לינקין פארק ואת השירים שלהם ויצא להם דיסק חדש והם להקה מפורסמת וזה פורום עליהם!! אנחנו לא באים לפה כדי לרדת אחד על השני (מה שחלק מכם עושים...) אנחנו כאן כי אנחנו מעריצים את לינקין פארק! אבל אני לא רואה שזה ממש מעניין אותכם... אז אם מישהו קורא את ההודעה הזאת (היום מחר או אחרי אלף שנה שהוא נזכר שיש פורום שהוא שייך בו וקוראים לו לינקין פארק) שיכתוב משו או יגיב ולא יתעלם כי זה חשוב! אנחנו לא רוצים שהפורום יסגר (חס וחלילה) אז תעשו משו כי גם אתם חלק ממנו!

Kgt1

New member
יצא דיסק חדש? מה באמת? ../images/Emo13.gif

מיצינו...

ArSiT

New member
יופי שמיצינו!

צריך להעיר את הפורום הזה! אז במקום סתם להסתכל אולי תחשוב איתי על דרך להעיר אותו?

Cupid In Hell

New member
באמת מיצינו...

ד"א אגב מה הפגישה וכל הדברים שהחלטנו אז שתהיה פגישה או שתהיה פגישה באיזה צ'ט!

ArSiT

New member
יודע מה? - מיצינו

ולמה אתה מחכה שמישהו יזום פגישה? למה אתה לא יוזם?

Cupid In Hell

New member
בואו אליי..

נכיר לכם את רמלה יש גלידה מאוד טעימה ב-5 שקל על חשבוני!! בואו ביום רביעי נלך לשוק נקנה חרב.. יש שם חרבות יפות

Shadow Warrior

New member
../images/Emo16.gif

ArSiT

New member
זה באמת עצוב ../images/Emo4.gif

קשה לי להאמין שלהקה כמו לינקין פארק שהייתה ממש מוכרת ואהובה על כולם הורידה מכמות המעריצים שלה... כמות אדירה. יותר נכון - המעריצים עזבו עם הזמן כי הם ראו שלא יוצא שום דיסק או אלבום חדש... הם התייאשו. אני מכירה כל כך הרבה אנשים שממש אהבו אותם ועכשיו זה כבר לא "האופנה" לשמוע לינקין או שכבר עבר זמנם... בכל מקרה - אני שומעת אותם כי אני אוהבת אותם ולא מעניין אותי מה אחרים אומרים.

coka

New member
יפה יפה!!!!

גם אתה מרמלה?? ואני חשבתי שאני היחידה שאוהבת את לינקין (או בכלל רוק ומטאל) מרמלה... ניפצת לי את האשליה!! וממתי יש בשוק חרבות?

olly v

New member
איזה כייף לך

נראה לי אילת ותל אביב ההרים הכי שוות , רק אני נתקעתי פה בחור הזה! אפילו קולנוע אין פה! שלא לדבר על אנשים נורמליים....

Cupid In Hell

New member
בשוק יום רביעי ../images/Emo58.gif

בסוף בצד של הבוכרים יש ערבי עם נרגילות וחרבות חחחחחח אנ לא מאמין שאני מדבר על זה.. ד"א איפה את לומדת?

למעלה