אוקיי אנשים הגעתי למסקנה!!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
אוקיי אנשים הגעתי למסקנה!!

שאתם צודקים אני לא יודע איך להתקיף יותר אתם פשוט צודקים (לפחות עד הודעה חדשה
) ואני גאה בכל מי שצמחוני ואם יזדמן לי אני אחנך אנשים אחרים להיות צמחוניים גם טבעוניים בעצם אולי אפילו. אני לא צוחק לא יורד עליכם לא ציני אני מדבר STRAIGHT OUT מה שכן לצערי אני אמשיך לאכול בשר. פשוט לא איכפת לי מספיק בינתיים.... אני מקווה שבעתיד אני אשתנה. (למרות שאני לא רואה את עצמי כטבעוני EVER!!!! פיצה זה דרך חיים יותר מדי טובה ומתאימה לי)

IC4

New member
ובאופן ציני לעומת ההודעה הקודמת

[לא רוצה שתקשרו בין ההודעות כי הודעה זו היא סתם למען הומור ולא רוצה שהיא תפגע בקודמת] WISH ME LUCK !!! אני הולך לקבל עבודה ב מקדונלדס

goldy27

New member
ואין סיכוי שתפחית מוצרים מהחי

גם בלי לעבור לצמחונות? (כלומר לרדת מהמבורגרים או בכלל מבשר אדום ולאכול רק עוף למשל)? או להפחית בכמות הפעמים בשבוע שאתה אוכל בשר? לעשות לפחות צעד אחד קטן בנושא.

IC4

New member
את לא ממש עקבת אחרי אני רואה

לא מאשים אותך אף אחד לא מחויב לקרוא את כל ההודעות אבל אני רק מעיר שאני לא יכול "להפחית" ממנת הבשר שאני אוכל כי אין לי ממה!!!! אני לא אוכל בשר כמעט בכל החיים שלי כי אני חי בבית צמחוני וארור שתמיד השלכתי עליו את בעיות הגדילה שלי (אבא אוסר הכנסת בשר הביתה) ולכן אני בקושי אוכל בשר גם ככה מה שאומר שאם כבר מזדמן לי לאכול , תודה רבה על כל הסגנון חיים של הצמחונים- אני אנצל את ההזדמנות להכניס לי קצת אנרגיה לגוף.

IC4

New member
אוקיי אבל זה רק יהיה הוגן להזהיר

אסור לכם ליסוע ברכב. גם אם כבר נגמרו החודשיים. אסור לכם לעמוד על שלכם. אסור לכם לנסות להסביר לו למה הוא טועה. אסור לכם להתנגד RESISTANCE IS FUTILE. עליכם להקשיב 15 פעם לאותו הסבר. למרות שאתם יודעים וכבר שמעתם פעם ראשונה. וכל פעם הוא יבוא בווליום חזק יותר. עליכם להיות קורבנות שנאה ועצבים של אבא שלא מקבל **וופי** מאמא והוא מוציא את זה עליכם. [
] ועוד הרבה דברים שעד גיל 18 אתם כבר תשכחו כי שמתם את זה בתת מודע כי אין לכם כוח להתמודד עם זה. בקיצר אנשים טובים שלי אם יש דבר אחד טוב בבני האדם זה החופש שלהם, אם אתם כל כך רוצים להגביל אותו (רוצים את אבא שלי) - enjoy!!! im sure u will...

goldy27

New member
קודם כל אני בן ולא בת

אז מעתה אמור אתה ולא את תודה. דבר שני, מי אמר שבשר נותן אנרגיה? היום היה לי דיון בדוכן עם אחד בודיבילדר והסברתי לו, בתור אחד שגם התאמן במכון כושר (לא על פיתוח גוף אלא כושר גופני יותר) שאפשר לקבל כמות יפה של חלבונים מתזונה צמחונית וגם נתתי לו את החוברת שלנו, שיקרא. לי יש מספיק אנרגיה גם בלי לאכול בשר.

IC4

New member
27 lucky number

כמו שידוע כל אחד והדרך שלו אני אישית מעדיף בשר.

דדי שי

New member
עוף במקום בשר אדום?! כל-כך לא!

חוץ מזה שתנאי הגידול של העופות הם קשים הרבה יותר מאלו של הפרות, פרות הן גם חיות גדולות הרבה יותר מתרנגולות, כך שצריך לפגוע בכמות פחותה מהם על מנת להפיק כל כמות נתונה של מזון. כלומר, כל המבורגר אחד שאוכלים הוא משהו כמו אחד לחלק למאה של פרה. לעומת זו כל רבע עוף הוא (כפי ששמו מעיד) רבע של עוף. אם כבר הפחתה חלקית, אז שיוותר על עופות ויאכל דווקא פרות, ולא להפך. ולIC4- רק לפני יומיים אמרת לי שאתה לא מכיר בהבדל בין מישהו שמצדיק אכילת בשר באופן עקרוני לבין מישהו שאוכל בשר למרות שהוא מסתייג מכך. עכשיו כשאתה בעצמך מגלם את ההבדל, האם שינית את דעתך?

למעלה