אוקיי אנשים- עזרה.

lollapalooza

New member
אוקיי אנשים- עזרה. ../images/Emo53.gif

במיוחד לבסיסטים של הפורום. מי מזהה לי את הגיטרה (או בס, או גיטרה בס, או איך שלא תרצו לקרוא לזה) שפלי מנגן בה בתמונה
המפ זה לא בשבילי, אני לא מתכוונת לפצוח בקריירת נגינה, זה בשביל מישהו ששאל אותי ולא יכול להירשם ולשאול בעצמו... אז יאללה, אני רוצה פרטים ואם מישהו יודע גם מחיר (בערך)- עוד יותר טוב.

תאמת

אני לא ממש ודעת אני רק יודעת שאם יש לה 4 מיתרים (אני לא ממש רואה טוב את התמונה) אז זאת גיטרה בס..

brain stew

New member
אל תתפסו אותי במילה...../images/Emo153.gif

אבל אני חושב שזאת חברת E.N.D, לא סגור על זה בכלל... מעולם בחיים שלי לא ראיתי את הגיטרה הזאת בארץ, כנראה שלא מייבאים אותה לפה... וראיתי הרבה גיטרות בתור בסיסט חולה מוזיקה... על כל פנים, זאת לא החברה הכי מפורסמת, אבל היא מייצרת גיטרות טובות... ושוב אני אומר, אל תתפסו אותי במילה... לגבי המחיר, אין לי מושג, וזה לא נראה לי רלוונטי, היות ואי אפשר להשיג את הגיטרה הזאת בארץ... מקווה שעזרתי

DAN1EL

New member
אין לי מושג ../images/Emo4.gif

אבל תראו איזה גיטרה מגניבה!

lollapalooza

New member
אוי נו

אתם כאלה חמודים, ברור שזו גיטרה בס, זה בכ"ז פלי ואני אמנם בורה אבל יודעת לזהות גיטרה בס

brain stew

New member
זה בטוח לא פנדר...../images/Emo153.gif

וזה בטוח לא חברה בת של פנדר, מהסיבה הפשוטה שלגיטרה הזאת יש 24 סריגים, ופנדר לעולם לא מייצרים גיטרה בעלת 24 סריגים... יכול להיות שזה מהתקופה שלפני שהוא חתם עם פנדר...

למעלה