אוקיי אנשים
חדשות חדשות חדשות!!!!

אוקיי אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif חדשות חדשות חדשות!!!!

עם כוחות מחודשים אני חוזרת לפעילות מלאה בפורום לאלתר
לכן, הדקו את החגורות ובדקו את הפורום בתכיפות מרובה
מה מצפה לכם בימים הקרובים
פינות חוזרות
של מי השורה הזאת
- הפייבוריטים של PS.
החוליה החלשה! (כי זה לא באמת החוליה החלשה אם אני לא מעלימה את הפינה לכמה שנים מדי כמה זמן)
פרוייקטים פורומיסטיים
פיתוח אתר קין ישראל
הפצת קליפ חדש ודחיפת הקליפ למקום גבוה יותר ברשימה של יו טיוב (משה- אם אתה עושה את זה למחייתך אני בטוחה שתצליח לעשות את זה גם עבורנו או לפחות להסביר כיצד
)
פרוייקטים סודיים ונוספים (כי כשאנחנו מכריזים על משהו סודי שיוכרז בקרוב, תהיו בטוחים שזה יהיה נוגע גם לכם
<לא כדוגמת קיןמיוזיק האנטישמיים
> ולחדשות---
אני גאה להכריז על אירוח אקסלוסיבי בפורום!!!!!!!!!!! ביום ראשון הקרוב, בשעה 20:00 בערב, שעון ישראל יתקיים אירוח מיוחד בפורום של האחד והיחיד- טים אורז אוקסלי
מר אורז אוקסלי יענה בעברית שוצפת במשך שעה לשאלות הגולשים, אותן ניתן להשאיר במהלך היום בשרשור שייפתח במיוחד, וגם באופן חי, בזמן האירוח. במשך השעה אף נעדכן ונעלה תמונות בזמן אמת של טים עונה על השאלות ואף תתכן אפשרות של גיחה קלה בוידאו צ'ט. ממר אורז אוקסלי נמסר: "לבי עומד מלכת בצפיה הדרוכה לקושיות והסוגיות אותן יעלו ידידיי בישראל. בנוסף זוהי הזדמנות פז עבורי לתרגל את העברית הקלוקלת שלי, על אף שהייתי שמח יותר לחדד את היידיש. ממערכת תפוז נמסר לי כי אין זו השפה השגורה בפי אזרחי ציון, לאכזבתי הרבה. מכל פנים, אצפה בכליון עיניים למוצא פיכם". אכן. דברים קשים מפי מר אוקסלי.

יש!! פעילות מלאה!! ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

וואו, הגיע הזמן! צריך להודיע לכולם בפייסבוק כדי שיועילו בטובם להגיב פה (ואני מדברת בעיקר על ג'ניפר, לסלי וטל
)! אני מתגעגעת להיכנס כל יום ולגלות הודעות חדשות! פעם היינו כ"כ פעילים!
החוליה החלשה תיתן לנו תנופה מחודשת!!! וקליפ חדש! איך בא לי!
אבל גיתית, איך יהיה לך זמן?

למעלה