אוקיי....אנשים!!

חMוד18

New member
אוקיי....אנשים!!

תראו... הציון הסופי שלי באנגלית זה 83.5 מה שאומר שיעגלו את זה ל84... השאלה שלי היא כזאת......האם יש לי טעם לעשות מועד ב' באנגלית? שמעתי שהאוניברסיטאות לוקחים 3 מקצועות במקום הפסיכומטרי לשכלול לשון והבעה, מתמטיקה, ואנגלית. עכשיו כאן מתחילה הבעיה. בלשון והבעה ביחד הציון הסופי שלי הוא 78 :( (בגלל שלשון הוריד לי את הממוצע), הציון הסופי שלי במתמטיקה 3 יחידות הוא 90, ועכשיו הציון הסופי שלי באנגית הוא 84... האם יש טעם לגשת בכלל למועד ב' באנגלית בכלל? האם הציונים האלה מספיקים כדי להיפטר מהפסיכומטרי (מה שלא נראה לי)?

© Tweety ©

New member
מה יש לך להפסיד?

בכל מקרה זה הציון הטוב בין השנים. אני מציעה לך לגשת.

fibonachi

New member
האמת

שזה מצרף דיי נמוך אבל אם תדע לאיזה פקולטה אתה רוצה להתקבל תוכל לבדוק תנאי קבלה

Camila Boy

New member
ומה המצרף שלך?

לא כל תלמידי ישראל גאונים כמוך, ורובם נמצאים ב 3 יחל מתמטיקה, ו 90 זה ציון מצויין, כנל גבי אנגלית ולשון שנחשב למקצוע קשה. המצרף שלו יפה מאד, וזה שאין לו 5 יחל מתמטיקה פיזיקיה וכימיה לא אומר כלום.

arik 18

New member
תראה..

קודם כל, למצרף לוקחים רק את ציוני הבגרויות, ללא המגנים! אז אי-אפשר לקבוע איך יהיה המצרף שלך על סמך מה שרשמת. אני לא יודע איזה פסיכומטרי יספיק לך כדי להיפטר מפסיכומטרי כי זה מאוד תלוי לאן אתה רוצה להתקבל. אין ציון שנותן פטור מפסיכומטרי. אם אתה רוצה ללכת לפקולטה למדעי הבמבה ואליה צריך פסיכומטרי 650 ומעלה, אז אם המצרף שלך נותן לך כזה ציון אז סבבה, אתה לא חייב לעשות פסיכומטרי.. אבל אם המצרף שלך נמוך מזה, אז אתה צריך לעשות פסיכומטרי כדי להגדיל את סיכויי הקבלה שלך. יש מבין?

arik 18

New member
אופס, התבלבלתי...

התכוונתי ש: אני לא יודע איזה ציון במצרף יספיק לך כדי להיפטר מפסיכומטרי..

חMוד18

New member
אז ככה...

הציונים בבגרויות שלי הרבה יותר נמוכים מהציונים הסופיים עם המגנים...אז ככה שהבנתי שאין טעם להסתמך על מצרף.... בכל מקרה... יש לי המון מה להפסיד אם אני עושה מועד ב' א. אני כבר שכחתי הכל, הכל במובן של הכל, אני לא זוכר מה זה אנגלית בכלל, שכחתי את כל הזמנים, דקדוק, גרמר, כל הדברים, פשוט נעלם מזכרוני, וזה יהיה ממש קשה להשלים את זה עכשיו ב. נשארו לי 10 ימים עד שאני מתגייס...אז....אולי עדיף שאני יהנה מהזמן שנותר לי במקום לשבת וללמוד....ומצד שני אולי אני יצטער על זה אח"כ

אוררר ../images/Emo42.gif

רצות פה שמועות שמועד ב' יהיה קל יותר, מה שנשמע לי הגיוני... אם אתה ממש ממש לא זוכר את החומר, ומרגיש שהציון הזה שקיבלת הוא בפוקס (מה שאני לא מאמינה!) אז אל תיגש. אבל לדעתי שווה לך לגשת אפילו בלי ללמוד... רוב החומר באנגלית זה הבנה... וגם ככה לוקחים את הגבוה, ככה שאתה לא יוצא נפסד. אבל תעשה מה שנראה לך... אם אתה רוצה לצאת ולהנות לפני הגיוס אני מבינה אותך לגמרי.. אפילו לי אין חשק ללמוד עכשיו למת' ואני 8 חודשים לפני גיוס

© Tweety ©

New member
אתה רק צריך להזכר-תעבור על הכללים

בדקדוק ואיך כותבים מכתב זה מה שאני מתכוונת לעשות

למעלה