אוקיי אנשים

nesta girl

New member
אוקיי אנשים

אז ככה..לכל חברי The Used Nation הייתה יממה (בין ה28 ל29 אם אני לא טועה..) לשמוע את כל קטעי האודיו שיהיו בBerth (כן..איזה ביצ'ס!!!), אז אם יש פה אנשים שלא ראו\שמעו (אלא אם כן יש פה אנשים שגרים בארהב וחברים באומה..) ושממש אבל ממש רוצים לשמוע את Hard To Say בלייב או לראות את ההופעה של בוקס שתהיה בדיוידי אז המנהל של 801 (כן..שוב801!) שם אותם בפורום כדי שכולם יוכלו לראות!! ^^ ואני חייבת להגיד..הארד טו סיי בלייב פשוט מ-ד-ה-י-ם! אההה ויש גם סרטון מסט צילומים שלהם לאיזשהוא מגזין כאן
מקווה שלא חפרתי יותר מדי

וואו, אהבתי את הגרסת לייב

למרות שזה דיי ביזבוז לדעתי עוד דיסק לייב, אבל נו, דיוידי והאנדסום אוקוורד ובכלל דה יוזד!3> ואם כבר הדיסק - אפשר לשמוע פה חלק מהשירים ["קליק היר טו ליסן"
] http://fuse.tv/theworm.php לפי מה שהבנתי הם גם יספרו מה קרה עם ברנדן ולמה הוא כבר לא בלהקה

nesta girl

New member
כן אחרי ששמעתי

אני לא בטוחה שזה שווה את זה כאילו סתם עוד הופעה.. ושמעתי על זה שהם דיברו על ברנדן אבל קשה לי להאמין שהם יתנו את הסיבה האמיתית אה כן..והגרסה של האנדסום אוקוורד רק דקה וחצי (בעוד חודש נקבל עוד חצי דקה..ככה עד שהדיסק יצא)

whatascene

New member
חח לא נראה לי שהוא יהיה הרבה יותר

מ3 דקות.. לא נשמע ככה אז מה, את חושבת שהDVD הזה לא יהיה משהו?

nesta girl

New member
החלק של האודיו

זה מהופעה ובגלל זה הכל אותו דבר, ברט אומר את אותו משפט באותו קטע של השיר בכל הופעה (ואני לא מאשימה אותו או משו אבל זה די נמאס, חוצמזה ששוב זה שירים ישנים ששמענו מיליון אלף פעם) גם 3 הקליפים מהאלבום השני...חוזר על עצמו... אבל כל הקטע של מה קרה מאז ILAD נשמע לי די שווה, פלוס האנדסום אוקוורד, ואני מניחה שהם גם ישתטו שם וזה אפעם לא מזיק. מה גם שכל אלה שכבר ראו את זה התלהבו אז עדיין אין החלטה סופית

whatascene

New member
לעזאזל, אני לא מבינה איך זה קרה

זה עוד לא אמור לצאת, איך זה הגיע לאנשים הבייתה??!?!!? אלוהיםםםםםםםםם

למעלה