אוקיי אנשימים

אושר מ

New member
אוקיי אנשימים

עברתי קצת על הפורום כלומר על הדפים הקודמים.. זה לא יותר מידי
, כי הוא חדש. וראיתי שכל אחד ציין את האוספים שלו אבל לא סיפר עליהם מעבר לזה אלא אם כן פורמלין שאל... בקיצור מה שרציתי זה אולי אם כל אחד יוכל לבחור אוסף אחד שלו, יספר איך התחיל לאסוף אותו, ומהו הפריט הכי מיוחד שם מבחינתו... אייריס קריס (iris cream) כבר עשתה את זה ונכנסה לטאגליינס... בא לכם לשפוך קצת?

אושר מ

New member
*כמו כן, הכנסתי סקר חדש..*

על הסקר הקודם השיבו 45 אנשים!! כאשר לארבעה מהם אין אוסף... לא מפתיע במיוחד בהתחשב בגוון הפורום
.

Iris cream

New member
וואו! יש לי טאג ליין?

ואני הצבעתי בסקר.....ככה שאני 100 אחוז (דו משמעי) ובאמת כדי להעלות את המורל הירוד פה בפורום...

אושר מ

New member
אני מעריכה שהמנהל יעשה את זה כשיחזו

בנתיים קאיתצי שנורה ענתה עלה אוסף שלה.. אני אשרשר אותו לפה... ואני מקווה שעוד יגיבו..

גורה 1

New member
איך התחלתי לאסוף.

אני אוספת כרטיסי ביקור כבר שבעה חודשים, יש כל מיני כרטיסי ביקור: *עם תבליטים *דו-צדדים *עם צורה שונה - פינות מעוגלות, משולשים או עגולים, אבל הרוב מלבנים *לאורך או לרוחב. *מאורכים או קצרים מאוד *סוג ניר שונה- עבה, דק, מבריק או קלף, צבעים שונים, ויש כטיסי ביקור מצופים בלמינציה. "נגנבתי" על הרעיון הזה כי רציתי נורא לאסוף משהו וכשראיתי שלאמא שלי יש המון כרטיסים בארנק החלטתי לאסוף כרטיסי ביקור. בחנוכה נסעתי אם אמי לתערוכת גרפיקה, ושם לקחתי חצי ממה שהאוסף שלי עכשיו, הרבה כרטיסים דודה שלי שלחה לי ואת השאר לקחתי מהארנק של אמי, מכל מיני חנויות והפנינגים. יש לי כמעט אלבום שלם, (אני שמה את הכרטיסים בזוגות כך שלכל אחד רואים רק צד אחד!) וכרטיס הכי אהוב עלי הוא הכרטיס של snavit והכרטיס של החברה למוסיקה, (בסוף ההודעה יש כתובת לאתר שלי שם מוצגים כרטיסי ביקור שלי.) עד עכשיו יש לי 69 כרטיסי ביקור! שזה די הרבה כמתחילה. כתובת שתוכלו למצוא בה את האוסף שלי: www.nitzan.kef.li

actress

New member
אני מהצד שעושה כרטיסי ביקור לאנשים

וגם לוקחת מהם את הדוגמאות ושומרת =)

גורה 1

New member
גם אמא שלי עושה כרטיסי ביקור

אבל היא גרפיקאית ככה שהיא עושה גם פרוספקטים פולדריםמודעות וכל מיני דברים, יש לי ארבעה כרטיסי ביקור שהיא עשתה לעצמה, (בזמנים שונים) ושנים שהיא עשתה לאנשים אחרים.

itzm

New member
את יודעת שיש

את יודעת שיש חברות גדולות לאלקטרטניקה ומחשבים שנותנות דיסקים קטנים בתור כרטיסי ביקור תיבדקי אולי היה לך אפיק חדש לאוסף !!

גורה 1

New member
../images/Emo73.gif כן אח שלי תמיד לוקח מתערוכות

של מכוניות (אלו התערוכות היחדות שהוא הולך אליהן) אבל אין לו אוסף רציני שנים שלשה דיסקים אולי אני ארוש את "האוסף" בעתיד...?

mara jade

New member
../images/Emo34.gifאוקיי...../images/Emo34.gif

אני אספר על אחד האוספים שלי שזה בובות וכל מיני דברים של סטאר וורס... זה התחיל מהפעם הראשונה שאני ראיתי את הסרטים...והתאהבתי בהם...אחר כך התחלתי לקנות בובות קטנות כאלו אתם יודעים כל מה שיש להם להציע לי פה בארץ...וכשאפיסוד 1 יצא אז היו כל מיני חלליות קצת יותר גדולות אבל לא משהו מיוחד....בכל אופן נסעתי אחריי כמה זמן לארה"ב ונכנסתי שם לחנויות לצעצועים ואני לא יכולתי לנשום!!(אני פאקינג קרצינית כמעט התעלפתי שם) היו שם כל כך הרבה דברים של סטאר וורס שאני בחיים שלי לא ראיתי! והיו שם רובוטים ודמויות לייף סייז!!! בכל אופן על היום השני(שזה היה טיול של חודש בערך) בזבזתי 200 דולר על בובות, חלליות, אקדחי לייזר, לייט סייבר וקופות...אחר כך התקדמתי...קניתי עוד בובות, עטים, עפרונות, כובעים, אפילו סביבון כן, כן...אממ מה עוד...ספרים, ציפות לכריות, פלסטרים, מברשות שיניים, סבונים, קרם לחות, מגבות ועוד המון דברים!!! ועכשיו...בחדרי הנחמד...יש אוסף נהדר של סטאר וורס אני מאוד גאה בו (אני מתנצלת אם זה לא מעניין במיוחד..) והפריט הכי מיוחד אני חושבת שהוא בובה של בן קנובי ישנה ישנה(
) משנות השבעים שזה מממששש פריט...נדיר ויפה שאני קניתי אותו מאספן אחד...
"flowers are better than bullets"

איך התחילה השריטה???

טוב, אז איך התחלתי עם האוסף הקומוניסטי שלי? איך התחילה ההתמכרות, הסיבה שבגללה אני יושב ער שעות מול המחשב, מציק לכל מיני זקנים בשוקי פשפשים ברחבי העולם... אז הייתי בשליחות לפולין לפני 5 שנים, בשנת שירות שעשיתי בתנועה. קניתי שם עגיל קטן של פטיש ומגל (שאבד לי דרך אגב ומאז אני מחפש אחד כזה...אז אם משהו שמע או ראה איפה אפשר לקנות...אני אשמח). אחרי זה חזרתי לארץ ומצאתי בשכונת קרוונים בתהליכי פינוי, דגל קומוניסטי- ואז עלה לי הרעיון- למה שלא אפתח אוסף? משם התגלגלו העניינים, השגתי עוד כמה סיכות- כשרק התחלתי לאסוף אמרתי לעצמי- "זה יהיה אוסף רק של דברים שהשגתי, אני לא אקנה כלום- חבל על הכסף זה סתם שגעון להוציא על זה כסף"- כנראה שמאז הספקתי כבר ממש להשתגע כי היום אני קונה דברים לאוסף (חלקם אפילו ממש לא בזול). אז זהו בערך...יש לי גם כל מיני סיפורים מעניינים על איך השגתי כל מיני דברים אבל זה כבר לפעם אחרת.

טוב...[../images/Emo104.gif]

את האוסף של תמונות הכדורסל והכדורגל שלי (NBA, מכבי ת"א בכ.סל ומכבי נתניה בכדורגל) התחלתי לאסוף בשנה שעברה(כדורסל) והשנה (כדורגל), בעקבות אהדתי ל2 הקבוצות ולליגת הכדורסל הטובה בעולם
יש לי אוסף חולצות וגופיות ספורט מכל העולם, וזה התחיל לפני 5 שנים כשהייתי בת 9 ואבא שלי הביא לי חולצת כדורגל של מנצ´סטר יונייטד היישר מלונדון (אנחנו אוהדים שרופים שלהם במשפחה
) ונדלקתי על הקטע...בהמשך הוא הביא לי עוד 2 חולצות של מנצ´סטר יונייטד בצבעים שונים. לאט לאט זה התפתח וכל שנה אני קונה לפחות 4 חולצות (בלי הגזמה), והיום יש לי 4 חולצות של מנצ´סטר יונייטד, גופייה של פורטלנד בלייזרס מהNBA, 2 חולצות של ריאל מדריד, 1 של יובנטוס, 2 של מכבי נתניה, 2 גופיות של מכבי עלית ת"א עם המספרים 7 (HUFFMAN) ו4(הנפלד), חולצת כדורגל של מכבי ת"א, חולצה וטי שירט של נבחרת גרמניה. (האוסף הזה עולה ה-מ-ו-ן כסף, כל חולצה עולה מינימום 70 שקל- אבל זה בהחלט שווה את זה
)

למעלה