אוקיי, בואו נתחיל להרים את הפורום!

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
אוקיי, בואו נתחיל להרים את הפורום!

אז נתחיל משרשור הכרות - אשמח אם כל מי שנמצא כאן יציג את עצמו ויספר בכמה מילים על עצמו ועל הסדרה. אז אני אתחיל - אני מאור, בן 25, סטודנט למדעי המחשב ומנהל כאן בתפוז גם את פורום סרטי DVD. אני מאוד אוהב את הסדרות הקודמות של דיויד אי. קלי, במיוחד את "הפרקליטים", סדרת האב של בוסטון ליגל אבל גם לא מחמיץ את "אלי מקביל" בשידורים החוזרים שלה בערוץ 3. גם את "בוסטון פאבליק" אהבתי וחבל שהיא לא משודרת יותר בארץ... לגבי "בוסטון ליגל", בפרק הראשון זה נראה קצת מוזר, כאילו יותר מדי מהוקצע אחרי שכל השטיקים הקודמים של קלי בשאר הסדרות שלו כבר נגמרו. אבל אחרי 3 פרקים בהחלט נראה שיש פוטנציאל לסדרה טובה, והשיבוץ בערוץ 3 בלי פרסומות רק מוסיף
יאללה, מי עוד מציג את עצמו?

חחיקו

New member
יאללה בואו ../images/Emo3.gif

היי אחי. ראיתי היום פעם ראשונה ונזכרתי שיש פורום. באתי וראיתי ש... אין
מה זה ? קיצור, נראית לי סדרה סבבה אבל בהיעדר שטיקים הסדרה עומדת על שחקניה ועל הקייסים המשפטיים שידונו שם. לא הבנתי למה כל אחד אומר את שמו בסוף שיחה. ושיהיה בהצלחה
* אני יכול לקבל פטור מלהציג את עצמי?

shiroshy

New member
טוב...../images/Emo90.gif

אני שיר...בת 16 דרך אגב אני חדשה כאן בפורום...! בהתחלה חשבתי שהסידרה משעממת ולא מעניינת כי זה לא הסטייל שלי הסדרות האלה כמו : "אלי מקביל" אבל החלטתי לתת לזה צ'אנס וראיתי ופשוט התאהבתי.. (חחח טוב הגזמתי) ממש אחלה סידרה..

אני.....

נופר, בת 15 [בוני], ממ....התחלתי לראות את הסידרה, ובפרק הראשון נרמדתי, אבל לומדים לאהוב את הסידרה, כי חשבתי שהיא בסגנון אלי מקביל- אבל לא! מממ אני אשמח להצטרף!

למעלה