אוקיי גם לי יש שאלה...

**Blue-Lagoon**

New member
אוקיי גם לי יש שאלה...

שדי הטרידה אותי ואני בטוחה שאתם תוכלו לעזור לי! איך אתם מזהים הומואים? אתם רואים מישהו ואתם ישר רואים שהוא הומו או מה? זאת שאלה די מפגרת, אבל סתם עניין אותי, כי פעם שעברה היום שני הומואים במטרו שאם הם לא היו מתנשקים אף פעם לא הייתי חושבת שהם הומואים... תגובות? והאפי האלווין לכם! מחר אני הולכת לעצב דלעות, אלוהים יודע מה יצא! חחח (ממתי חוגגים האלווין בפריז?! נו מילא, יש מסיבה- לא מתלוננים!)

.m

New member
הערה קטנה, ברשותך...

כתבת - "גיידר הוא בעצם מערכת זיהוי סופר משוכללת שנמצאת בכל אחד מאיתנו, אוהבי בני מיננו...." זה לא לגמרי נכון. לכל האנושות יש גיידר. מי מודע לו, ומי בוחר להשתמש בו זה כבר עניין אחר. ודבר נוסף - "הגיידר קיים גם אצל הומואים וגם אצל לסביות בד"כ גיידר של גבר יעבוד רק על בנים, ושל בחורה, על בנות. הסיבה...? כי להומו לא רלבנטי לדעת מי לסבית,ולהפך ..." גם זה לא לגמרי מדוייק. נכון שלסבית לא באמת מתעניינת אם אתה הומו או לא, ולהפך, אבל הגיידר יעבוד לכיוון שתכוון אותו, ללא קשר לנטיתך המינית או לצבע הגרביים שלך... ואגב, לא מגיע לי כבר
של כבוד???
m.

marco

New member
מניסיון אני יודע...

שהגיידר של m. עובד לא רע בכלל
למרות שהיא סטרייטית למהדרין

.m

New member
../images/Emo9.gif הסמקת אותי...

יקירי, ככה אתה חושף אותי?
m.

marco

New member
הכל מ- ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif וחוץ מזה....

אני פותח בעצומה לתת לך
רשמי. מרמלד- לטיפולך יקירי.

MARMELAD

New member
תעצרו את העצומה...

בהתחלה לא הבנתי מי זאת M. עד שנזכרתי שהיא זו שאמרה את משפט המפתח - שמרקו יתחתן עם מי שמרקו רוצה להתחתן והמרמלד עם מי שהמרמלד רוצה להתחתן... אז בהחלט מגיע לך
! וברוכה הבאה. בהריון? בגיל 23?

.m

New member
מרמלד יקר,

ראשית, תודה על ה-
. שנית, כוונתי הייתה שמרקו או מרמלד (או כל אחד אחר...), צריך בסופו של דבר לחיות רק עם עצמו, כי כל דבר אחר בחיים ניתן להחליף, אם רוצים... גם דיעות וגם בני זוג... חוץ מזה, 3 ילדים - מוצלחים ככל שיהיו - מספיקים לי בהחלט...
. נשיקות mai

.m

New member
ואני ../images/Emo23.gif אותך הכי בעולם, אבל-

אתה מוכן, בבקשה, להפסיק לחשוף את כל סודותי בפומבי
(ואל תשכח לקנות למהאטמה סארי חדש. ואת התצוגה של .o.j ביום שלישי.
)
ות ו-
ים לך ולילדים... mai

.m

New member
וואו, עצומה....

ע כ ש י ו אני יודעת שאתה באמת
אותי...
mai

MARMELAD

New member
יכול להיות שאת צודקת...

אבל אז אנחנו כבר עוברים לנושא אחר.. בעיניי יש גיידר, שהיא מערכת שמיועדת ספציפית לזיהוי גייז על ידי גייז, ואני מאמין שזוהי מין מערכת אנרגטית נניח.... ויש סטרייט גיידר... שזה כבר סטרייט/סטרייטת שהם יודעים יותר להסתכל.. אבל מה זה משנה בעצם, כל ההגדרות האלה לא מובילות אותנו לשום מקום.. לפיכך התיקונים התקבלו בברכה.

.m

New member
סטרייט גיידר ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אני מסכימה איתך שזה עניין אנרגטי, ודווקא בגלל זה אין "סטרייט גיידר" - כי אתה יכול להיות על אותו תדר עם אנשים שונים (ואשתמש שוב בבטוי שחביב עלי בעת האחרונה -) ללא קשר לבצע הגרביים שלהם... נשיקות mai

MARMELAD

New member
את צודקת לחלוטין...

בגלל זה סייגתי את עצמי ואמרתי שאני לא יודע בדיוק איך לקרוא לזה.. אבל בעיניי יש הבדל בין הומו שמזהה הומו : זה חשוב לו כדי "לשרוד" נניח.. לעומת סטרייט שמזהה הומו : שהוא פשוט קשוב לסביבה בצורה מיוחדת

למעלה