או'קיי גם שאלון מפורום אחר!

מלודי22

New member
או'קיי גם שאלון מפורום אחר!

השיר "פס ליום אחד" מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? האם אהבתם את הקליפ? מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?

מלודי22

New member
אני ראשונה:

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) - גבוה! המשפט המועדף בשיר: "קרן אור ריח של בוקר, כל רגע עולה לי ביוקר" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: הראל סקעת זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לירון לב שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד! תפור עליו. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים! האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא! כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אווירה של כיף! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? פצצה!!! האם אהבתם את הקליפ? אני מתה על הקליפ! אחד השווים! מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? איזה קליפ מושקע ויפה...

השאלון..

שיר פס ליום אחד.... המיקום שלו:הכי הכי גבוה... המישפט הכי הכי מועדף:כן,את כבר לא לבד יש לי פס ליום אחד...חחחח הזמרים והזמרות והלהקות שלא ישירו את השיר:זמר:כל הזמרים,זמרת:כל הזמרות,להקה:כל הלהקות!!שיוסי אזולאי ישיר את השיר הזה עם כל הכבוד שיר שלו...!אני צודקת?.. זמר זמרת או להקה שתבצע את השיר שום זמרת שום זמר ושום להקה!!שיוסי ישיר את השיר בילבד... לא הייתי מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר השם של השיר מושלם.. השיר לא ארוך מידי ולא קצר מידי..הוא טוב.. אין שום קטעים מיותרים...השיר נהדר.. שאני שומעת עובר לי בראש אני חושבת על החבר החתיך שלי... ברור שהקליפ מתאים לשיר הקליפ והשיר סוף... אני אישית מאוד מאוד אוהבת את השיר ואת הקליפ שאני רואה את הקליפ אני חושבת על חבר החתיך שלי שחוזר מהצבא חחח איזה מתוק...

עונה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)בינוני המשפט המועדף בשיר:אין ממש זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!שימי תבורי זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:לא יודעת היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא דווקא שם אחלה האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?רגיל האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא יודעת כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש?הקליפ במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?כן האם אהבתם את הקליפ?כן מאוד מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?שזה נראה כמו פירסומת לאגד

פס ליום אחד - הדעה שלי...

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) - גבוה. המשפט המועדף בשיר: - "מתקרב בדרך אלייך, ורגע נוסף בלעדייך מזכיר לי כמה את יפה" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - כל האלה בסגנון ראפ, אני ממש אבל ממש לא אוהב את הסגנון הזה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: - כל זמר/ת שייתן/תיתן ערך מוסף ומשהו מעצמו/ה לשיר הזה. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? - השם מתאים לשיר, כמו כפפה ליד. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? - באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? - לא. כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? - אממ... לא משהו מיוחד... אבל הנאה זה בטוח... במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? - מתאים ועוד איך... כמו זוג נשוי... האם אהבתם את הקליפ? - בהחלט. קליפ יפה. מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? - ראה שאלה "כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש?".

../images/Emo23.gif

השיר "פס ליום אחד" מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-גבוה! המשפט המועדף בשיר: הבית הזה
מתקרב בדרך אלייך, ורגע נוסף בלעדייך מזכיר לי כמה את יפה ושוב אותו ריח של בוקר, כבר לא עולה לי ביוקר עכשיו אני פה, איתך להשאר ...אין מצב אחר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל מי שהוא לא יוסי
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ר-ק יוסי
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? זה טוב
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מלא חיילים כאלה
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
האם אהבתם את הקליפ?
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? "איזה חמוד יוסי
"

orianush

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

השיר "פס ליום אחד" מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה! המשפט המועדף בשיר: לא יודעת.. כל השיר חח זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! הראל סקעת.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ.. בדרך כלל אני אוהבת שהראל מויאל מבצע אבל אני לא חושבת שהשיר הזה מתאים לו.. אממ.. נראה לי שזה פשוט מתאים רק ליוסי חח הייתי מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא.. השם מתאים מאוד! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים! האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא! כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? הקליפ חח במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? כן, מאוד! האם אהבתם את הקליפ? מאוד! חח מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? אממ.. שאני רוצה להיות במקום הדר עזר (ככה קוראים לה??) חחחחח

למעלה