אוקיי, דיון כיפי.

DarlingAdam

New member
זה... היה פלאש?

היה פלאש בעברית?! ...הברק הזה, לבש אדום וצהוב?

ליטל ו

New member
Hee, cool :)

אני תמיד מאחרת... לרוב. היית גם יכול ללמוד דברים נורא מהר, וכאלה :) אני הייתי רוצה להיות יכולה לשנות צורה כרצוני, או כוחות החלמה/נצחיות (אני חושבת) - ע"ע מיסטיק מאקס מן (אבל *רק* את היכולות שלה), מתוס מאיש הנצח, או וולברין מאקס מן. אבל את זה רוב האנשים כאן כבר שמעו ושמעו :)

matanbu

New member
הכוחות של מיסטיק זה מצויין

ככה לא חייב להיות מחויבים לדמות אחת :) ובכל זאת... נראה לי שפיטר פן המצויר מהסדרה. למרות שנורא מפחיד אותי.

ליטל ו

New member
אוקיי, דיון כיפי.

אני רוצה. אם למישהוי יש רעיון לדיון טוב יותר - נא לשחק. בינתיים - כמו איזה דמות מסרט מצוייר/מד"ב/משהו לא ראליסטי אחר הייתםן רוצום להיראות? בואו נשחק :)

sha na na revol

New member
אם אני בוחר דמויות של חיות

אני מרמה את נושא הפורום, אז אני אצטרך לחשוב עוד קצת על משהו עם מייקאובר טיפה אנושי.

Transspecies וחברים ../images/Emo13.gif

לך על זה, דווקא נשמע טוב. ותגידו גם אצלכם תפוז איטי תקוע ומעצבן? לקח לי שעה לכתוב 3 הודעות @#%*%#@#*@ !!!

DrSnoop

New member
איזה כיף!

אם מדובר רק על מראה, אז אין ספק שהייתי רוצה להראות כמו INARA מפיירפליי, שהיא פשוט האישה הכי יפה וקסומה שראיתי בחיי (התמונה, לצערי לא משקפת את עוצמת העניין, אבל מי שראה את הסידרה יבין על מה אני מדברת). היא אישה עם כל-כך הרבה עוצמה וכל כך הרבה רכות, משולבות בהרמוניה מושלמת. אבל אם מדובר על גיברת מדע בדיוני שהייתי רוצה להיות אז, כאילו, דה- ברור שבאפי... ואם במגניבות עסקינן, ובלוק שאני הכי מזדהה איתו ומתחברת אליו בעצמי, אז כמובן דרוסילה הערפדית הכי OFF שיש :)

ליטל ו

New member
../images/Emo13.gif

מגניב :) הידד לנשות-הוודון! :) האמת שאם בעלי/ות כוחות מבאפי, אני לא בטוחה שהייתי הולכת על באפי עצמה. למרות שגם הייתי שמחה שיהיו לי :) אבל אולי הייתי הולכת על ווילו או ואמפ-ווילו (אבל רק את הכוחות שלה). שאלה אם כוחות שהם, לפחות במידה רבה, נלמדים (קסם) נחשבים כוחות. כי אם כן אנחנו נכנסים כבר לידע של ג'יילס, לקיק-אס-נס וההסטוריה (ואיתה ידע וחכמת חיים) של ספייק וכו'. ואני חושבת שזה כבר לא נחשב :)

DarlingAdam

New member
אם זה היה נחשב...

ממממ, מיתוס. ;) בקשר למראה. חשבתי על זה, ולמרבית הפלא, אני בעיקרון רוצה להיראות כמוני, עם כמה שיפורים. גם אני לא ציפיתי לזה :) [תזכירי לי את השאלה הזו בפעם הבאה שאנחנו בטלפון]

למעלה