אוקיי הגיעה הזמן. . .

אוקיי הגיעה הזמן. . .../images/Emo70.gif

שאני יעבור מדייג עם בוס לדייג על רולר, יש אולי איזה הצעות מיוחדות שיש לכם לתת לי? האם זה טוב לדוג מהחוף? או שעדיף מהסלעים? פתיון וכו´. מתי ואיפה כדאי לז´רז´ר. אני נמצא באשדוד. תודה מראש. להת´

helpmeplz

New member
אתה רוצה דייג רולר או ז´ירז´ור?

לדייג רולר אם אין לך ציוד עדיף שתבקש המלצות מחברי הפורום, אני ממליץ על אורך 4 מטר כי זה מאפשר זריקה ארוכה יותר... עדיף לדוג על רולר ממזחים / שוברי גלים כי שם המים הם עמוקים יותר מהחוף. הפיתיון עם ריח שמגרה את הדגים הוא גמברי, כשעדיף לקנות גמברי קריסטל אך הגמברי נופל מהר מהקרס, פיתיון שנופל לאט מהקרס הוא הסבידה והקלמרי, יש גם סקומברי ויש עוד שאני לא משתמש, אני אישית מעדיף גמברי.. ז´ירז´ור באשדוד לא מומלץ מכיוון שיש שם הרבה סירות שזורקות רשתות ענקיות דיי קרוב לחוף...

ה ד י י ג

New member
אשדוד...

יש את איזור המים החמים ליד חברת החשמל וימינה משם את הספינה, אני אישית הייתי שם רק פעם אחת ולא ממש נהנתי כי יש המון דיגים על שטח קטן ולכן יש צפיפות רבה, אבל יש דייג טוב בדרך כלל.

ToMeR B2

New member
אשדוד :p)

אני אישית מעדיף את הרולר באשדוד יש דייג טוב בחברת חשמל אני ממליץ לך לדוג עם רולר בשובר גלים החדש ולז´רז´ר באותו מקום רק ליד הצינור בערך בשעות הבוקר המוקדמות ובצהריים ככה משהו כמו 2 ובשקיעה הם נמצאים שם אם אין שם רשתות אתה תיראה קפיצות של פלמידות בקצב והפיתיון לדיג ברולר הכי מומלץ הוא גמברי (אני קונה מאצל ז´קוב באשדוד)ותולעים מהגינה מקווה שעזרתי

לדייג באשדוד

א. אני ממליץ לך ללכת לחנות של אמנון ויורם.. מיכלין אשדוד לראות להחזיק לשאול ואפילו גם קצת לבלבל להם את המוח. אין צורך להוציא הרבה כסף. אבל חפש לך מקל של 4 עד 4.5 מטר בעל יכולת הנפה של כ250 עד 300 גרם משקולת הנפה. רצוי לחפש מקל קצה מלא ..אך לא עבה במיוחד.. כמו כן רצוי שהחכה תהיה בעלת גמישות בינונית בת 5 טבעות כאשר קוטר טבעת תחתונה כ35 מ"מ ועליונה כ10 עד 14 מ"מ ידית האחיזה שלא תהיה רחבה מידי היות וזה לא כול כך נוח באחיזה כמו כן גם לא צרה מידי המקל רצוי גם שלא יהיה כבד מידי ולזה יש להרכיב רולר. בין 3 ל5 או 6 לגרים. בין רמות מחירים של 150 ועד 250 שקל. ויש כיום המון המון בשוק בבחירת הרולר חפש רולר עם צואר שפולה גבוה מסוג לונג קסט.. ועל הרולר טבלת מידות.. משהו ברמת חוט עובי 40 של כ270 ועד 340 מטר חוט ברור שבעוביים דקים יותר נכנס יותר חוט.. אין צורך להתחלה לקחת חוט יקר מידי .. אבל גם לא את הזול ביותר.. משקולות בין 40 ועד 100 גרם.. וכול פעם תנסה לבצע זריקות שונות לצורך הבדיקות חבר את הולר למקל.. צא החוצה מהחנות ונסה לבדוק לעצמך באם זה נוח לך באחיזה ובהנפה.. אני משוכנה שגם יורם וגם אמנון ישמחו לעזור לך בכול השאלות.. מסור להם ד"ש ואני מאמין שתזכה גם להנחה וגם ליחס טוב שיהיה לך בהצלחה בבחירת הציוד לגבי פתיונות... קלמרי סבידה.. סקומברי שיש להכין אותו עם מלח.. שרימפסים.. חתיכות שניצל קטנות. (לא מוכן ) אבל חתוך דק.. וגם.. וזה מתאים לכול חברי הפורום.. חתיכות כבד עוף קטנות שזה פתיון חלומי לכול מיני טורפים ... שיהיה בהצלחה

תודה רבה על ההמלצות אך. . .

יש לי כבר ציוד והינה פירוט שלו: מקל: Dolphin Golf - Length: 3.6M, Section: 4, C/W: 150 -250G *הייתה לי בעיה קטנה עם המקל, הייתה לה טבעת אחת מתחת לטבעת על הקצה זאת אומרת השנייה, היא הייתה רופפה, זאת אומרת היא לא עמדה במקום כמו האחרות וכאשר זרקתי למים אז היא היסתובבה והחוט היסתבך לי אז לקחתי והורדתי אותה לגמריי אז עכשיו יש לי רק 3 טבעות כל המקל. רולר: Akuma ´Argo L5000´: Gear Ratio: 4.5:1 אנא תנו חוות דעת על הציוד.

אני תנו חוות דעת על הציוד שלי../images/Emo70.gif

למקרה שלא ראיתם אז אינה הפירוט: מקל: Dolphin Golf - Length: 3.6M, Section: 4, C/W: 150 -250G *הייתה לי בעיה קטנה עם המקל, הייתה לה טבעת אחת מתחת לטבעת על הקצה זאת אומרת השנייה, היא הייתה רופפה, זאת אומרת היא לא עמדה במקום כמו האחרות וכאשר זרקתי למים אז היא היסתובבה והחוט היסתבך לי אז לקחתי והורדתי אותה לגמריי אז עכשיו יש לי רק 3 טבעות כל המקל. רולר: Akuma ´Argo L5000´: Gear Ratio: 4.5:1 אנא תנו חוות דעת על הציוד.

למעלה