אוקיי..הגיע הזמן לחשוף את עצמי

אוקיי..הגיע הזמן לחשוף את עצמי

אני אבא של שירן, (רואים אותי בכל התמונות, מאחורי המצלמה....יצאתי מוצלח בכל התמונות) ובכן...היה ערב מקסים, ערב מדהים, ערב משגע, ערב מהנה, (חסר לי שאגיד אחרת) נהניתי מאוד בחברת כולם שמחתי מאוד מאוד מאוד לשמוע שרוני הביישן לא מעשן כבר שנה שמחתי הרבה....וקנאתי עוד יותר הרבה. ענבל החמודה ...יש לה סטיה מיוחדת לכוסות היא החרימה את הכוס של עידן ולא הסכימה להחליף אותה אפילו בכוס של נאסא (ניסיתי להציע לה את הכוס שאני שתיתי ממנה אבל המבט המזועזע שלה הבהיר לי שהרעיון היה גרוע) הילה , האחות המקסימה של שירן הייתה בהלם תרבות, נהנתה מכל שניה, אני מתכוון מכל שניה שעברה וקירבה אותה לפרק של "מרחק נגיעה" ובכלל כולן כולן....דנה ואירית (או עירית?) כול מי שטרם הספקתי להכיר בשמות אבל בהחלט הספקתי להכיר כמה כולן היו מקסימות (עד שהתחילו הצרחות בפרק של "מרחק נגיעה") רק בבוקר , כשגיליתי את חתיכות הטיח שנפלו מהתקרה הבנתי כמה הצרחות היו מזעזעות. וכמובן כמובן עידן (יו...יצא לי חרוז, אני יכול לכתוב שירים לעידן, אני משורר!!!!!!) שהתגלה כאדם מיוחד , סימפטי מאוד , סבלני בערימות, ומרתק) היידה בנות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי עודפם??????????????? (נשאר לנו המון כיבוד וצריך לחסל עד פסח)

willo1

New member
חחחחחח

הלך לי הגרון מהצרחות של מרחק נגיעה. (שבסוף סתם היה אכזבה
)

betti10

New member
גם אני התאכזבתי

לא היה ברור ולכן אני חושבת שתהיה עונה שנייה...

willo1

New member
התסריטאית אומרת

שהיא לא כתבה משהו. אבל אולי בעתיד הם יחליטו לכתוב עוד עונה

Rachel47

New member
ג'ואן מארקדיה../images/Emo15.gif

סדרה מושלמת כל סוף פרק שווה בהכרח לבכי היסטרי להיט בלי ספק סופים של עונות תמיד היו לא ברורים בסדרה הזאת (גם סופים של פרקים רגילים..אבל בסופונה תמיד הפציצו) ואנחנו עדיין מחכים לעונה רביעית שבחיים לא תגיע למרות שסוף העונהה השלישית הכי דורש עונת המשך (מופיע מישו לא ברור שהוא כמו ג'ואן רק הפוך..משו בסגנון השטן..וג'ואן צריכה להכין את עצמה למלחמה נגדו..את המלחמה אנחנו לעולם לא נראה) או בקיצור אני מתחילה לאבד תקוות לגבי עונה שנייה למרות שאני עדיין מתפללת רוחללללללללללללללללללללללללללל'ה

willo1

New member
אחרי הצעקה הזאת כולם

היו בטוחיפ שהוא הולך להתאבד. האמת הסוף היה יותר מוצלח אם הוא באמת היה מתאבד בסוף.

Rachel47

New member
וואי הצרחות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

היה מוי כיף שנייה נשאר כיבוד
|עולה על האוטובוס|..אהה רגע..נגמרו האוטובוסים..לונורא..שבוע הבא שירנע..יש לנו עסק לא גמור עם שטן אחת..שאוהבת פראדה

למעלה