אוקיי החלטתי להצטרף לטרנד החדש

אוקיי החלטתי להצטרף לטרנד החדש

שלום לכל גברי הפורום, החלטתי להצטרף כי נראה לי שזו במה די נחמדה להכיר מישהו - אולי אהבת חיי?שאלה לכל באי ובאות הפורום מה דעתכם האם מכאן ילבלבו אהבות ויצמחו זוגות מאושרים חדשים בישראל? אני מוכנה לנסות גם כאן אז עלי יקצת מה.. לא ניתן להתחמק מזה- אני בת 26, סטודנטית, מה עוד? אמנם עגנון אמר רק ע לעצמי לספר ידעתי אבל מי שבא לו יכול להסתכל בכרטיס שלי או פשוט יותר לכתוב אליי ואז אני אספר עוד על עצמי. דבר אחד חשוב יש לי להוסיף אני מחפשת גבר רגוע, כנה, אמין ורציני ולא יזיק שיהיה לו גם אינטלקט. צ´או.

מה פירוש הצחוק?

אני מודה טעיתי בייחוס המשפט לעגנון והוא של רחל, הייתי עייפה קורה לכולם שכשהם עייפים הם טועים. מכאן ועד לצחוק על הטעות שלי, זה קצת פוגע אישית. ע.

אלדד26

New member
את צודקת במאה אחוז,

אני מתנצל מקרב לב.

כל הכבוד

אלדד אני מקבלת את התנצלותך, אדם בעל כבוד לזולתו ניכר גם בעובדה שהוא יודע להתנצל. אז עכשיו אני מעריכה אותך. קבל ח"ח.

Vintage you are right

אם באי הפורום הסליחה עקב עייפותי הרבה ואהבתי לעגנון ייחסתי את המשפט "רק על עצמי לספר ידעתי" לעגנון, אולם אני יודעת והנה לראייה בהיותי עירנית כעת אני מודה משפט זה שייך לרחל. תודה ל- Vintage על תשומת ליבו, וגם ככה אנ ילפחות יודעת שמישהו קרא את ההודעה שלי :)

Vintage

New member
../images/Emo13.gif

אני תמיד מקדיש צומי לבחורות עם טעם סיפרותי איכותי

danistar

New member
פורסט גאמפ ...

אבל שם אם אינני טועה זה הולך ככה : Life is like a box of chocolate You can never now what you´ll find inside בכל מקרה אחלה סרט ... ואם כבר שוקולד אז בלגי ( גודיווה מממ..... )

jahnon

New member
כאילו דא

זו וריאציה שלי למשפט הזה. אני אוהב שוקולד נקודה. גם אוהב להכין שוקולד (רק התחלתי) ואני מכין טראפלס פיגוזיים.

danistar

New member
התחלנוווווווו

די עם האמריקאיות הזו . דאאאאא קח הכל בקלות ... שוקולד זה אחלה ואני גם אוהב לאכול .. סתם ציינתי עובדה זה הכל
יום טוב

danistar

New member
קבלי את התנצלותי על חוסר הדיוק ../images/Emo140.gif

בכל מקרה על הגודייווה לא מוותר ...

למעלה