אוקיי, הטפסים הצליחו לבלבל גם אותי....

תלתל11

New member
אוקיי, הטפסים הצליחו לבלבל גם אותי....

והתשובות לשאלות הנפוצות - עוד יותר. אז בענייני הסטוריה ונסיון עבודה, אני צריכה עזרה בלעשות סדר. הנושא מופיע פעם אחת בסעיף "מה עשיתי מגיל 18 כולל עבודה, לימודים, אשפוזים, כלא וכו'". מבקשים שם פירוט של חודש בחודשו בלי לפספס כלום, אבל לא מציינים בגוף הטופס דרישה למסמכים תומכים. אח"כ ב-schedule 3 יש את הסעיף של נסיון עבודה לפי ה-NOC, מבקשים 10 שנים אחורה, וכן דורשים מסמכים תומכים. מה שמעלה אצלי כמה שאלות: 1. הטופס מביטוח לאומי מהווה תמיכה לסעיף הראשון או השני? לפי ה"שאלות נפוצות" משתמע שזה לראשון, אבל לא לגמרי ברור לי. 2. אם במשך עשר השנים האחרונות עבדתי בשלושה מקומות שונים, תחת אותו NOC, אני אמורה לפרט את שלושתם בנפרד או להכניס הכל כסעיף אחד? אין שם פירוט מקומות עבודה, אז הכנסתי הכל ביחד, ועכשיו אני לא בטוחה שזה נכון. 3. אם יש לי מכתבי מעסיק לגבי 10 השנים האחרונות והנסיון שאני מצהירה עליו, אני יכולה לוותר על הטופס מביטוח לאומי? הטופס שלי בלאגן לא נורמלי מכל העבודות החלקיות שעשיתי כשהייתי סטודנטית, ויש בו גם כמה טעויות שלא הצלחתי לגרום להם לתקן. ושאלה קטנה לגבי שירות צבאי - אני יודעת שזה הוזכר כאן בעבר אבל מנצל"שת - הם מתעקשים על מס' יחידה ושמות מפקדים? פשוט העסק טיפה מסווג.... אם אני רק רושמת תאריכים, דרגה, ושלא השתתפתי בלוחמה קרבית זה מספיק?

קודם כל נא להקפיד לרשום בסדר כרונולוגי הפוך

את הכל. 1. טופס הביטוח הלאומי משמש אסמכתא לשני הסעיפים גם יחד. לסעיף מה עשית מגיל 18 יש ספח נוסף איפשהוא לגבי איפוא התגוררת....לזה לא צריך אסמכתאות אבל אני מניח שטופס הביטוח הלאומי הוא מעורר זיכרון מצויין. 2. כל מעסיק בנפרד אפילו אם זה אותו NOC יש לוודא שאת מדייקת בתאריכים כפי שמופיעים במסמך ההסטוריה של ביטוח לאומי. 3. הקונסוליה בישראל לא מוכנה לוותר על טופס הביטוח הלאומי, הם קיבלו מספיק מכתבי ניסיון מפוברקים שהם מעוניינים באסמכתא נוספת. הזמנת הטופס לכתובת בישראל לוקחת 3 דקות ונעשית און ליין אתר האינטרנט של ביטוח לאומי העניין הזה (בלבד) הוא בסדר גמור. את הבאלאגן בעבודות הזמניות הם מכירים וזה לא מפריע להם ממש רק שמה שאת כותבת במה עשיתי מגיל 18 לא יעמוד בסתירה בולטת לטופס 4. שירות צבאי: את רושמת את החיל, יכולה לרשום שם של מ"פ או משהוא זה יספיק ולרשום שמעולם לא השתתפת בקרב...זה יספיק. למשך חיל האויר, טכנאית, משה כהן כי אם תכתבי , טייסת אפאצ'י, טכנאי מכשור בקרת ירי, תיכף תהיי חשודה כפושעת מלחמה שסייעה לביצוע חיסולים ממוקדים.....ואז תהיה לך אולי בעיה.....

תלתל11

New member
אבל אבל אבל.....

ב-schedule 3 בחלק של נסיון עבודה בכלל לא מופיע מי המעסיק - רק תפקיד, קוד NOC, תקופה ותיאור ה-duties. הבעייה אצלי היא שההתמחות, הפלושיפ והעבודה כמומחית כולם נכנסים תחת אותו NOC 3111. את הטופס מביטוח לאומי כבר הזמנתי אונליין, זה באמת פשוט מאד, רק הבלגן שם מטורף...

אבל היא קודם צריכה לחפש כללית ב skil level של

ההגירה ורק אחר כך לחפש את המפורט הכל בהדרכה בשאלה הנפוצה הזו שכאן למטה

אז מה? הם תחת אותו NOC אבל עשית קצת אחרת

אז בשורה העליונה את רושמת את התקופה האחרונה ורושמת נניח פלוושיפ עם ה נוק הזה ובשורה למטה רזידנס או מה שזה לא יהיה אם אותו NOC

תלתל11

New member
אוקיי, תודה ../images/Emo140.gif

אני אמלא מחדש... <אנחה פולנית קורעת לב>

למעלה