אוקיי היי לכולם/ן

• פותח הנושא ronnl
  • פורסם בתאריך

ronnl

New member
אוקיי היי לכולם/ן

על המחשב החדש שלי הכל עובד עכשיו יש לי אפשרות לשנות את האוונטר? ואם כן איך אני עושה את זה? ועם זה אני רוצה להתחיל תודה על העזרה

בטח שיש אפשרות לשנות את האווטר.

קליק ימני על האווטר שלך ו-appearance. אם אתה רוצה משהו יותר מושקע, תחפש בחיפוש skin / hair / clothes, או כלדבר אחר שאתה רוצה לשנות.

ronnl

New member
תודה

כבר הייתי בכמה מקומות :ניסיתי לנהוג עפתי קיבלתי דולר אחד מצאתי חנות עם דברים חינם אבל לא יודע איך לקנות גררר וזהו יצאתי לפני כמה דקות משם

ronnl

New member
אני חושב שאני עדיין על האי לא בטוח

אבל אני נהנה רק שבהתחלה תמיד צריך ללמוד אז זה יקח זמן איך מי מה ו מו וכמה וזה קצת מעצבן אגב איך אני יוצא מהאי? או מגיע למקומות אחרים?

ronnl

New member
בכל מקרה עכשיו קניתי

קצת רהיטים בגדים מהממים וכו בחינם אבל פתאום הכל קרס אחרי כמה בעיות שהיו במשחק ...

ronnl

New member
עוד שאלה לי

ניסיתי להגיע לישראל ונאמר לי שזה איזור שאני לא מורשה להגיע אליו למה זה?ובבקשה אתם יכולים/לות להסביר לי גם איך פותרים את העניין?תודה

ttzviiol

New member
איך יוצאים מהאי בההתחלה?

ניסיתי לעשות מה שרשמו פה שללחוץ על המפה להקטין על הזום ולבחור מקום אבל כל מקום שאני לוחץ על אי או משהו זה כותב לי invalid location אז מה אני עושה?

ttzviiol

New member
ועוד שאלה

עד עכשיו שיחקתי במשחק בלי בעיה(קצת איטי אבל לא נורא) אבל עכשיו זה רושם לי הודת שגיאה שהכרטיס וידאו שלי לא מעודכן או משהו איך אני מעדכן את הכרטיס וידאו שלי?

למעלה