אוקיי הילה גילתה את אמריקה...

אוקיי הילה גילתה את אמריקה...

מסתבר שב-DVD של הסדרה טמונות easter eggs לרוב, ואני כמובן לא חשבתי על זה עד כה. ועכשיו התחלתי לחפש ולהינות מהן... אני בעיקרון עשיתי גוגל של הנושא, אבל אני מוכנה לכתוב כאן את מה שראיתי בינתיים [ב-DVD מארה"ב, כלומר region 1]. עונה 1 - לכו לדיסק של התוספות, דיסק 4. האייטם הראשון בתפריט הוא The primaries. תלחצו על החץ שמאלה, והסימון (highlight) של הפריט הזה יעלם, ומתחת לתפריט יופיע כוכב. עכשיו תלחצו play - יש קטע קצר על Manny איש הבטחון של הסט, וריצ'רד שיף מפריע לראיון איתו עם עגלת גולף. וגם בראדלי ויטפורד בג'ינס לשניה. עונה 4 - לכו לדיסק 4, לכו לסעיף של התוספות. לכאורה אין כלום, אבל אם תלחצו על החץ השמאלי, יהיה highlight של תמונה על הקיר בצד שמאל. תלחצו play ויהיה קטע קצר על הקושי של מרטין שין לזכור שמות. [אוסיף עוד בהמשך. איזה כיף !!!!!!]

עונה 2 - האקווריום של גייל

דיסק 4 -> חץ שמאלה -> חץ ימינה -> מופיע כוכב -> playיש קטע קצר על הקישוטים הקבועים של האקווריום של גייל, ולמי שמעוניין ולא יכול לראות, יש מחווה כאן.

ועוד עונה 4 - ג'וש מלינה

דיסק 2 -> commentaries -> חץ שמאלה -> העניבה של טובי מוארת -> play משדרים קטע קצר על ג'וש מלינה (ויל ביילי) ואיך הוא עושה מתיחות לכל השחקנים והצוות. מלינה עצמו מספר, שבעוד שבראד (ויטפורד) וריצ'רד (שיף) צריכים לתת משמעות ונימוק לכל עיפרון שהדמות שלהם מרימה, הוא בסה"כ שואל את הבמאי אם הוא צריך להיות עם פרצוף שמח או פרצוף עצוב. ואם בתסריט יהיה כתוב שויל ביילי נכנס בתחפושת של תרנגולת, הוא בסה"כ ישאל אם הם יודעים שהמידה שלו בתרנגולות היא 40...

עונה 5 - למה הנשיא לובש מעיל ככה?

[ולא, התשובה היא לא כדי שהנשיא הרוסי לא יראה frumpy] דיסק 6 -> תוספות -> חץ שמאלה -> play -> סרטון קצר על למה הנשיא בארטלט לובש את המעיל בצורה המיוחדת לו. פלוס בראדלי ויטפורד שעושה חיקוי של הלבישה עם ז'קט זאמש. יאמי. וג'ון ספנסר. יאמי 2. [לסקרנים: למרטין שין יש טווח תנועה מוגבל בידו השמאלית בגלל לידת מלקחים בעייתית, וזו שיטה שהוא פיתח לעצמו כילד... שאומצה ע"י הכותבים]

Popeye78

New member
זאת הדרך היחידה שהוא יכול

בגלל טווח תנועה מוגבל את אחת הידיים שלו שדרך אגב, קצרה ב-3 אינץ' מהיד השנייה.

עונה 3 - אופנת פלמינגו

דיסק מס' 1 -> commentaries -> חץ שמאלה -> החולצה של CJ מוארת -> play -> סרטון קצר על עיצוב התלבושות של CJ.

למעלה