אוקיי הנה שאלה!

דוויק

New member
אוקיי הנה שאלה!

איך הגעתם אל ה-Fאנק? אני אישית דרך הגנגסטא ראפ של סנופ ודרה. דוויק

aka aka

New member
מייפילד

קרטיס מייפלד מרגע ששמעתי את השיר "pusherman" של קטיס מייפילד הבנתי פאנק מהו.

Steezo

New member
קשה להגיד,

אני מניח דרך בי בויז שאני מכיר. תמיד יש להם פאנק טוב... ומישהו קורא את הכתבות ד"א? חרפה!

Raptor Bass

New member
אני בכלל מג'אז פאנק...הקטע פאנק

הראשון שהתעסקתי איתו זה Chicken של ג'קו פסטוריוס...אח"כ נכנסתי יותר חזק לעניין, הרבה בהשפעתו של סטיזו

Xtabizious

New member
אני דרך בי-בויז

הכרתי את זה אבל באמת התחלתי לשמוע את זה אחרי שאבא של הביא לי את הדיסק של הרבי הנקוק (Head Hunters)

א י י ז ק

New member
אני דרך

שיעורי בס. המורה המליץ לי לשמוע.. ועדיין לא הפסקתי... שומע בעיקר Tower Of Power. ועדיין לא כזה בקיא בזה.. מקווה שדרך פה אני יכיר עוד דברים טובים.

gushi

New member
אחלה שרשור

אני הגעתי לפאנק דרך ג'אז והעובדה שאני מתופף ודרך המתופף המתופף של TOWER OF POWER הגעתי לעוד פאנק.

gushi

New member
תיקון

*כשהתחלתי תופים הכרתי את דיוויד גריבלדי (מ"מגדל העוצמה"
) ודרך TOWER הכרתי עוד פאנק

FunkyGiraffe

New member
יש כמה דרכים...

"כל הדרכים מובילות אל הFאנק" אוקיי.. היה יום בהיר אחד, שהחלטתי להבריז. [אי שם בחורף של כתה ה'] ממש הייתי בתחילת הדרך של הנגינה וחיפשתי בקאזה "SAXOPHONE" או "JAZZ HYMNS" [כמה אידיוטי חח] והגעתי לשירים של סוני רולינס, מיילס דיוויס, הארבי האנקוק וכיו"ב נחשפתי לפאנק מבלי שבעצם ידעתי את זה המשיכה העיקרית שלי לפ'אנק התחילה בסוף כתה ו' שממש ממש ממש נדלקתי על הדג נחש [אני ממש חולה על הלהקה הזאת, מתחבר לגרוב שלה מכל כיוון אפשרי] כשהתחלתי לשמוע את פורטרט, מרסדס בנד, ריקי גל, הבנתי שכשרציתי לקחת שקל בעצם לקחתי את כל הקופה [איזה מטאפורה בת זונה הבאתי
] והתחלתי ממש לשמוע הרבה כאלה.. היום אני שומע גם הרבה היפ הופ,טיפה נו מטאל [בעיקרון האהבה שלי למוזיקה התחילה מזה], והכי הרבה הדג נחש.

Raptor Bass

New member
אני לא מבין אותך, איך אחריי ששמעת

את Herbie Hancock, אתה מסוגל לשמוע ניו מטאל, לא מתחבר לי.

FunkyGiraffe

New member
שמע... לא כל מטאל הוא רע

יש כבדים מדי עבורי, יש רדודים מדי עבורי כעיקרון כתבת הפוך, התחלתי לשמוע ניו מטאל בכתה ה'-ד' וחוצמזה, אני יכול תמיד לעשות את זה. אני אוהב לגוון בסגנונות. הנה הניו מטאל שהתכוונתי אליו [רק מיין סטרים]: Limp bizkit system of a down Linkin park [הלהקה הראשונה שאהבתי כחובב מוזיקה ולא כחובב טרנדים]

Raptor Bass

New member
לכתוב את זה באותה נשימה עם Herbie

זו פגיעה בכבודו....זה כמו להשוות בין בריטני לצ'רלי פארקר.

למעלה