אוקיי הפורום מת אז אני ינסה

אוקיי הפורום מת אז אני ינסה../images/Emo168.gif

להעיר אותו כמו תמיד: האם אתה מכור לריימונד: ממתי התחלת לראות ריימונד (איזה עונה)? למה התחלת לראות את ריימונד? האם אתה חושב שריימונד באמת צריכה עונה 8 ו-9 או שלפרוש בשיא? כמה פרקים בערך הפסדת?

ושלי:../images/Emo168.gif

מתי התחלת לראות ריימונד (באיזה עונה)
?: מהפרק הראשון ראיתי, אני זוכר ששנאתי את ריימונד בגלל שהם לקחו לחברים את כל פרסי האמי אז חבר שלי אמר לי שכדאי לי לראות את זה אפילו שאני מעוצבן - והתמכרתי למה התחלת לראות את ריימונד
?: חבר שלי אמר לי שזה אחלה תוכנית והם אכלו את כל פרסי האמי האם אתה חושב שריימונד באמת צריכה עונה 8 ו-9 או שלפרוש בשיא
?: מצדי שיהיו 50 עונות אני לא יפסיד אף פרק[נשבע, אני גם תמיד מגבה (מקליט)] כמה פרקים בערך הפסדת
?: בערך 3 (כשעוד לא הקלטתי וישנתי אצל חבר שלי) אז אני חושב שאני ממש מכור לריימונד (אתם צריכים לראות אותי כל סדרה שאני אוהב אני מכור אליה ומקליט ולא מפסיד)

AsHtOn GiRl 3

New member
עונה|/מאל|../images/Emo9.gif

ממתי התחלת לראות ריימונד (איזה עונה)? אממ לא זוכרת אבל זה היה בחופש הגדול בערוץ 15 (סטאר) וזה היה ב-2:30 לפנות בוקר
למה התחלת לראות את ריימונד? האמת התחלתי כי לא היה משהו אחר לראות באותה שעה... האם אתה חושב שריימונד באמת צריכה עונה 8 ו-9 או שלפרוש בשיא? עוד עונות
ריימונד זו לא סדרה כמו נגיד "מכושפות" שמתיהו צריך להפסיק.....כי ריימונד זוט סדרת קומדיה שלא מתקדמת עם העלילה אבל התוכן והבדיחות מצויינות ויכלים להמשיך לעוד עונות..... כמה פרקים בערך הפסדת? חחחח הרבה

למעלה