אוקיי הרעיון השני שלי..

WickeDevil

New member
אוקיי הרעיון השני שלי.. ../images/Emo60.gif

הרעיון אושר על ידי מנהל הפורום הסקסי (קצת התחנפות! מה קרה?) בכל מקרה, הרעיון שלי: אני ועוד מישהו לוקחים שיר אחד של דה קולינג (ומידי שבוע מחליפים שיר) ומנתחים אותו, כל אחד לבד, ככה אנחנו משווים בין נקודות המבט, אני חושב שיש מקום לעוד מישהו אחד נוסף לצידי כי אם זה יהיה יותר מאחד יהיה בלגאן עם הפרשנויות... מי שרוה לנתח איתי וזה מוזמן לפנות אליי באייסי, במסרים או במסנג´ר...! בהצלחה דרור

Adrienne

New member
אני יותר חשבתי שכל אחד שבא לו ינתח

את השיר ואז נשווה בין הגרסאות השונות, זה יכול להיות איש אחד וזה יכול להיות כולם... אז תבחרו את השיר הראשון, תתרגמו אותו לעברית ותנתחו אותו... אני גם אעשה דבר כזה בשיעור פסקל אחד... בהצלחה כולם! ואם אתם רוצים שזה יהיה יותר מאתגר אפשר להוסיף מועד הגשה כזה אבל זה להחלטתכם בלבד...

WickeDevil

New member
לא, אני דווקא חושב שכדאי ../images/Emo60.gif

שניים שלושה, כי אם זה יהיה כולם אז לא נוכל להתייחס בפרטי פרטים ואז כל הרעיון מאבד את הפואנטה...!

Adrienne

New member
לכל אחד בפורום יש זכות להביע את

דעתו לכן לכל אחד מותר לרשום את הניתוח שלו בשביל השיר, אפשר להתייחס לכל שיר לגופו או אפשר להתייחס לכולם ביחד...

WickeDevil

New member
אתה צודק במאה אחוז אבל ../images/Emo60.gif

אני אומר שוב- אם כל אחד יגיד את דעתו נאבד את הפואנטה וחבל... ´תה יודע מה? כל שיר מישהו אחר יעשה וככה שום פואנטה לא תאבד! הוסכם?

Adrienne

New member
זה רעיון טוב...

אז כל מי שרוצה לנתח... רשמו פה איזה שירים אתם רוצים לנתח(עד 3 שירים)... עכשיו לפי מה שהבנתי צריך שיהיו 2 ניתוחים כלומר ה 2 הראשונים שאומרים איזה שיר הם רוצים הם אלו שמקבלים את השיר לנתח... ואני לא אגיד איזה שירים אני רוצה, כי זה לא פייר הרי אני הרגע אמרתי שזה מאין תחרות כזאת... בקיצר אני אגיב יותר מאוחר או מחר על השירים

Hadar Mariano

New member
*מרימה יד*

Wherever you will go.... מנותח ומיוחס להרבה דברים אצלי בראש. אני גם מתרגמת שירים בשיעמום של שיעור אנגלית, אז יהיה טוב

TCgirl

New member
we´re forgiven

אני חולה, מתה, שרופה על השיר הזה (כמו על שאר השירים שלהם...) אחת ההודעות האחרונות שלי... TCgirl (אירנה - שלישי, רביעי, חמישי - לא בפורום
)

מאיה Ms

New member
ADRIENNE

למרות שרציתי את wherever u will go....לא נורא ... גם אדריאן שיר יפה!!!

dehofrin

New member
את יכולה לבחור שיר שבחרו... במידה

ולא בחרו אותו כבר פעמיים...

למעלה