אוקיי, וואו!!

RenanaD

New member
אוקיי, וואו!!

כמה חדשים!!! כדי לעשות סדר בבלגן, בואו נעשה שרשור היכרות. כל אחד יכתוב שם, גיל והעונה אליה הוא הגיע. אז שלום לכולם! אני רננה, 16, הגעתי לפרק ה-10 בעונה השלישית. ברוכים הבאים
לכולם, מקווה שתהנו פה כמונו!! עכשיו תורכם.

inbal145

New member
ברוכים הבאים חדשים!../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif

אני מקווה שתהנו בפורום לפחות כמוני
אז אני ענבל, בת 14 וחצי וראיתי את כל הפרקים
(שזה כל 3 העונות הקיימות
). ברוכים הבאים שוב!

דיקידאק

New member
../images/Emo24.gif דיקלה - מעריצה מושבעת

ראיתי אך ורק את העונה האשונה מפרק 8 {לצערי- אך בתכנון לראות את הפרקים הראשונים} מחכה בקוצר רוח לעונה השנייה... והשלישית והרביעית שהבנתי שהיא בדרך. מקווה שתהנו פה. כי אני בהחלט נהנת פה.

RenanaD

New member
אל תכתבי פה את הספירה לאחור בבקשה

זה שרשור היכרות שיכול להיות שיועלה לטאגליינס, כך שהודעות שלא קשורות סתם יעיקו. בסדר? תודה!!

דיקידאק

New member
לרננה בלבד!!!

מה התקיפות הזאת לעזאזל בטעות יצא לי פעמיים ואני לא יודעת גברת רננה הרעננה אם שמת לב אבל כל הפורום הזה של היום הזה הוא הספירה לאחור כנראה שלא עיינת מספיק להיום. "עוד 6 שעות, עוד 5 שעות עוד שעה עוד חצי שעה".... וכן הלאה וכן הלאה ואף אחד אבל אף אחד לא יגיד לי מה לרשוםםםםם חוץ מזה נראה לי שהגברת קצת מנסה לשלוט בפורום הזה אם ההערות שלה... את לא חושבת???

RenanaD

New member
אני לא יודעת מה יש לך נגדי...

פרנויה אולי, אבל משום מה את קוראת כל הודעה שלי בטון תקיף, והן ממש לא נכתבו ככה!!! ולהודעה הספציפית שהגבת עליה: אותה בטח שלא כתבתי בטון תקיף!! הבנתי כבר אז שלא ידעת מה החשיבות שלה (ולכן נצל"שת אותה לספירה לאחור), אז מה יש לי לכעוס עליך?!? אני באמת לא יודעת מה יש לך נגדי, אבל הגיע הזמן שתרדי ממני קצת. משום מה את באה בגישה שכל הודעה שאני כותבת לך היא נגדך, ואז את קוראת אותה בטון עצבני, כשבפועל היא ממש לא! וחבל, כי אני מטבעי אדם נחמד שמנסה לא להסתכסך עם אף אחד, במיוחד אם אין לו סיבה, ובמיוחד לאור העובדה שבסה"כ כל האנשים פה בפורום נחמדים מאוד בחזרה! אה, ונ.ב.-אודה לך מאוד אם לא תקראי לי "רננה הרעננה". א'-הבדיחה הזו מיצתה את עצמה כבר לפני שנים רבות. ב'-מי שבכל זאת משתמש בה רק מראה על רמתו השכלית הגבוהה.

aliasBOY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רעננה שכמותך חחח סתם סתם אך תהרגי אותי חחח

RenanaD

New member
ועוד משהו:

כבר מראש רציתי להראות לך שההודעה הזו לא נכתבה בטון תקיף, ולכן כתבתי "בבקשה" ו-"בסדר? תודה!!
". כדי שתראי שהיא נכתבה בטון ידידותי בלבד.

דיקידאק

New member
אין לי נגדך כלום בייחוד לא פרנויה..

אבל אם את באמת חושבת ככה אז נראה לי שאת צריכה לקרוא מה את רושמת כי לי זה לא נראה מלכתחילה שמתי לב שאת {אולי לא תוקפת} מעירה לכולם אני ממש לא מעוניינת בזה, סבבה להסיב את תשומת לבי על משהו וזה גם תלוי איך את אומרת זאת ובאיזו נימה. חוץ מזה בעניין ש"הגיע הזמן שתרדי ממני קצת" אין לי מה לרדת כי אף פעם לא עליתי או בכל אופן ניסיתי רק להרגיע עם התשובות, אני לא קוראת את הערותייך בטון עצבני אבל זה מה שאת משדרת, אני מאמינה שאת בנאדם נחמד כמו כולם, אך לפעמים צריך לדעת למה להעיר ומה להגיד. ובעניין "רננה הרעננה" אני לא יודעת איך תפסת את זה אבל זה היה ממש בצחוק ואף פעם לא התבדחתי על השם הזה אז אין לי שמץ של מושג למה התכוונת שאת אומרת "הבדיחה מיצתה את עצמה". תחשבי על זה.

RenanaD

New member
שוב-

כל ההודעות שלי בפורום זה נכתבות בטון רגוע בלבד, גם ההערות. כשאני כותבת הערה למישהו אני לא מתכוונת לפגוע בו, לגמרי לא!! אני רק רוצה להסב את תשומת ליבו למשהו, זה הכל. חוצמזה-בדר"כ אני גם לא מעירה. בימים האחרונים יצא לי קצת, בדיוק מאז שהצטרפת, אז אני מתארת לעצמי שהצטיירתי בעינייך כקלאפטע (-אני מקווה שאת מבינה יידיש...) מהגיהנום שרק רודה באנשים סביבה. ואם באמת הצטיירתי כך בעינייך, אז אני גם מבינה מה גרם לך לכתוב את ההודעה הזו. בכל מקרה-אני לגמרי לא כזו, אני מקווה שאני לא אהפוך לכזו, וזהו. לסיכום: את לא הבנת אותי נכון, (מההודעה שלך הבנתי ש-)גם אני לא הבנתי אותך נכון, כל מה שהלך פה היה קומדיית טעויות עצובה במיוחד, וזהו. סליחה אם פגעתי, לא התכוונתי. שולם-
?! (-->נעמיד פנים לרגל המצב שזו זרת...
).

RenanaD

New member
../images/Emo12.gif כמה "וזהו" בהודעה אחת?!

לא שמתי לב לזה כשכתבתי...

דיקידאק

New member
דף חדש נפתח....

מצטערת גם אני אם עשיתי משהו רע לגבי השם שלך שממש זאת לא היתה הכוונה... דף חדש

אלעד27

New member
ברוכים הבאים לכולם! ../images/Emo13.gif

גם אני די חדש... אני אלעד בן 15, כמעט 16. ראיתי את כל שלושת העונות של הסידרה הכי טובה שיש.
וואאאאאאאא, אני מחכה כבר לראות שוב את העונה השניה והטובה ביותר!

go מכבי go

New member
שלום

אני אבי בן 18 וראיתי רק את העונה הראשונה מצפה כבר שיתחיל הפרק

aliasBOY

New member
אלוההההההההההה

אני איתי, 16 ויותר מחצי.. חחחח ואני בסוף העונה השניה................ ברוכים הבאים אבריבאדייי

silverhawk

New member
שלום לכולם

(הנה מור, הגעתי לפורום שלך
) דודי, 19.5, ראיתי רק את העונה הראשונה (ואת הפרק הראשון של השנייה...
). זאת סדרה גדולה ואני ממש שמח שסוף סוף הגיעה העונה השנייה!

למעלה