אוקיי זה דורש הודעה

®NuLy®

New member
אוקיי זה דורש הודעה

HAN2005 או איך שלא קוראים לך!!!!!! אם לא שמת לב בכל פורום שאני רואה אותך רק מסכסכת.... בלינקין פארק העיפו אותך כי לא הפסקת לדבר על בילי ג'ו {שממתי הוא קשור ללינקין פארק?!} בגוד שארלוט נכנסת והודעת כמובן שבילי ג'ו נשם(?!) ושגוד שארלוט חרא להקה ושאין להם שירים מפורסמים ובלה בלה בלה!!! לא משנה מה פורום גרין דיי חושב עכשיו על גוד שארלוט אבל למה את עושה את זה?! את סתם מעצבנת!!!!!!!!! שני הפורומים האלה היו בין הפורומים שאני נהנית להיכנס אליהם!!! ותאמיני לי שכל פעם שאני רואה ת'שם שלך אני מקבלת קריזה!!!! הפורום הזה גם ככה מלא ריבים אז למה את מוסיפה?!? אני יודעת שההודעה הזאת יותר מתאימה למסרים.... אבל עשיתי את זה כאן בכל הפורום כי אני יודעת שלא רק אני חושבת ככה....

healing drug

New member
אשכרה, הפורום פה באמת עם הרבה

ריבים, אבל באמת מספיק עם הריבים בואו נפתח עידן חדש בפורום חחחחח הרגתי את עצמי עכשיו איזה קלישאה ה' ישמור, ואת עם ה-2005 אין לי בעיה שתיהיה בפורום- את מקובלת פה בברכת ידיים פתוחות אבל מספיק לדבר על בילי הנשם (הנשם - זה קורע אותי כל פעם מחדש) ועל הצורה החיצונית שלו: קלטנו שהוא שווה וחתיך ויש לו קול יפה , אנחנו יודעים זאת בלי שתגידי לנו (יש לנו חושים אנו בני אדם). ובבקשה מספיק לפתוח כל הודעה בבילי הנשם- זה קורע אותי בבקשה כבר כואבת לי הבטן....

למעלה