אוקיי...זה נשמע קצת עלוב...וגם אולי

אוקיי...זה נשמע קצת עלוב...וגם אולי

קצת דפוק...אבל...בזמן האחרון....לכל החברות שלי יש חבר...אין זה כזה מגיפה....פתאום לכולם יש חבר ידיד שלי מתקשר להגיד לי שנה טובה...ודרך אגב יש לי חברה....וככה זה אצל כולם...פתאום לכולם יש חבר או חברה... והקטע זה שעד עכשיו זה מזה לא הפריע לי שאין לי חבר....אבל פתאום..זה כן מפריע...כאילו...הם נראים כל כך חמודים ביחד...כל הזוגות האלו... וזה כזה נותן חשק לחבר... אוווףףףף....עכשיו הקטע....שאין לי בעיה למצוא חבר...הקטע...שאני לא רוצה סתם מישהו..אם כבר יהיה לי חבר....אז אני צריכה לאהוב אותו... ובגלל זה...יצא לי לסרב לכמה אנשים...שזה היה ממש לא נעים... זה מעמיד אותך במצב כזה לא נעים... בעיקרון...הקטע...שאני בכלל לא רואה בן....שיכול להיות חבר שלי...אני לא רואה אחד...שאני יכולה באמת לאהוב... וזה כזה מוזר....יחד עם כל מה שכתבתי בהתחלה....וזה מבאס... הכי מבאס...זה שאנחנו תמיד יוצאים ביחד כולם.... ולפעמים אנחנו מתחלקים כי חלק יוצאים זוגות וזה מבאס אותי ואת חברות שלי כי אנחנו רוצות לצאת כולם ביחד....אבל זה לא הכי במקום.... בקיצור...זה איך שהוא בעיה....בעיה דפוקה....אבל בכל זאת.....בעיה... אוקיי....אם קראתם בכלל עד לפה....אז תגיבו....

האור!!!

New member
קצת אבל רק קצת להוריד אגו....

ואל תעשי מזה כזה עניין זה לא אסון ושזה יבוא וזה יבוא! את כבר תדעי...

אני הבן אדם האחרון שצריך להוריד

את האגו שלו......את לא מכירה אותי...אז תחשבי קצת קודם...לפני שאת כותבת.....

almonit15

New member
לדעתי אור צודקת...

את באמת צריכה להוריד קצת את האגו וחוץ מזה כשאת מבקשת תגובות אז את צריכה לקבל כל מה שאומרים לך. וחוץ מזה בקשר לבעיה שלך, את צריכ קצת להשתנות יש לי חברה שגם כמוך מסרבת לכולם ואף פעם לא מוצאת את המתאים בשבילה...תמיד יש איזושהי בעיה...אז אני מציאה לך שעל היזדמנות הבאה שתהיה לך "קפצי" עליה ותראי מה קורה. לא תמיד בהתחלה יש אהבה...

איזה אגו?!

אתם עיוורים או משהו? מה כל אחד שאומר שהוא יכול להשיג חבר בקלות זה אגו?? מציעה לכם להסתכל במילון. ולהתרכז בשורש הבעיה. אלמונית 15.. השורה הראשונה שלך בתגובה..איכשהו לא הבנתי אותה- "אם את מבקשת פה תגובות את חייבת לקבל את כל מה שאומרים לך"? מה הכוונה? היא לא חייבת כלום! היא רק מבקשת עזרה,בלי הרבה אגו בכל-ורואים לפי סגנון הכתיבה שלה. אתם יכולים להציע.והיא תחליט אם לקבל או לא. אתם לא מחליטים בשבילה.זו דעתי. בקשר לחבר,אל תדאגי. כשהוא יבוא..את אפילו לא תצפי לזה..את לא תהיי מוכנה, ולכן את גם לא צריכה להתאמץ לחפש אותו. אל תדאגי,לכל דבר יש זמן בחיים וגם הקנאה שלך לחברות טבעית. ל ג מ ר י שלכם, אילנו´ש
<----------------- ולמי שצריך.. 121318379

xflil

New member
יש עוד כמוה!

אני בדיוק באותה דעה! כשקראתי את ההודעה הראשונה על האגו לא הבנתי בהתחלה, חשבתי שההודעה הייתה מיועדת למישהו אחר....מאלה השטויות האלה?! איפה האגו בהודעה הזאת?! טמטום לפי דעתי......ואלמונית 15 צודקת את לא תדעי מאיפה זה בא...כבר קרה לי כמה פעמים...רק לפעמים לא בזמן הנכון לצערי.... שלך מתן.. 79389858

תקראי טוב טוב....לפני שאת כותבת..

אני לא אשתנה בשביל אף אחד....זה דבר ראשון ודבר שני מי אמר שאני מסרבת לכולם?! לא כתבתי לכולם כתבתי שיצא לי לסרב לכמה....וזה היה מצב ממש לא נעים.....אל תשווי אותי....לחברות שלך ובכלל מה שאמרת אחר כך.... "קפצי על ההזדמנות הבאה" נראה לך שאני עד כדי כך נואשת??!! ....אני לא יודעת מה איתך....אבל אני ממש לא כזאת.. אז ככה שאני לא מתכוונת לקפוץ על שום דבר...אני לא חושבת שהבנת בדיוק את הבעיה שלי...אז לא חשוב....אבל לפחות אל תכתכבי סתם...שטויות....רק כדי לכתוב.... ----לילך-----

liran b

New member
אתם כאלה לא עוזרים.(לא שאני כן..אבל

...... תנסו להבין אותה!! היא רוצה חבר שהיא תואהב אותו!!!! ולא סתם אחד שמתחיל איתה!!!! אני למשל פעם ......לפני כמה חודשים (ממש פעם..) רציתי מאוד חברה...... אבל אחרי חודשיים של חיפושים....הבנתי... שאין לי מה לחפש!!!! איפשהו יש את האחת שתאהוב אותי..כמו שאני ולא שאני צריך להשתנות.. אז כמו שזה נראה לי עכשיו היא כבר הגיעה...וכמעט יש לי חברה.. רק דבר אחד מפריד בינינו.. :) (אבל אני לא יגיד מה הוא..) אבל לך נערתי שרוצה חבר.....חכי קצת זמן... ותראי שזה יגיע לך בהפתעה אבל זה יהיה מאוד מאוד כיף!!

האור!!!

New member
אני בן!!!!!!!!!!!!1

זכר גאה!!!! לא גאה במובן של הומו אלה גאה ליהיות זכר תותח גאה!

אוקיי אני אגיד את זה שוב....

אתם לא מכירים אותי...ואני לא צריכה להוריד שום אגו... אתם סתם קובעים דברים... זה שאני מסרבת....זה לא אומר שיש לי אגו... זה אומר...שאתם קובעים דברים בלי לדעת מראש....

תראי חמודה../images/Emo13.gif

לפעמיים כשרואים אחרים אז זה קורץ, וזה נראה קסום ומקסים כל הזוגיות... אבל כל אחת ואחת בקצב שלה.. לכל אחת מתי שמתאים לה... וזה יכול להיות חשק ריגעי. תירא כשיש חבר אז באמת הרצון להיות רק איתו אבל זה גם חשוב לשמור על החברויות לכן את גם יכולה לדבר איתן,שפעם ב...תצאו אתן רק הבנות... אבל את צודקת לא יוצאים סתם עם מישהוא ,רק כשאוהבים וזה יבוא לך בלי שתשימי לב... ואני מאחלת לך רק טוב והצלחה ענת

wildflower**

New member
מוכר לי:) ../images/Emo62.gif

גם לי קורה אותו דבר....... בתקופה האחרונה פתאום צצים להם המון זוגות.... ופתאום להמון חברות שלי יש חבר..וזה לא שאני שמחה בשבילן.. אני מטורפת עליהן ואני מאושרת מזה שהן סופסוף מצאו את אהבת חייהן. אבל אז אני מתחחילה לחשוב על עצמי....{כי אתם יודעים..האוירה הזאת משפיעה מאוד על הבן אדם.....} ומתי כבר אני אמצא אהבה אמיתית...לא חד צדדית כמו שהייתה לי עד עכשיו... וכולם אומרים:"זה יבוא" "זה יבוא"... ואני שואלת רק שאלה אחת:"מ-ת--י??????????" אוהבת {ומתה כבר לאהבה חזרה....} בר:)

סוף סוף מישהי מבינה אותי....

אני מזה שמחה בשביל חברות שלי..זה ברור כי הם חברות שלי ואני מתה עליהם אבל....אני לא יכולה לכתוב את זה יותר טוב מאיך שאת כתבת את זה (חוץ מהקטע של האהבה החד צדדית....שזה לא מדבר עלי...) בדיוק מה שאני מרגישה.... ויש לי את אותה שאלה..................מתי?????????? ברוש...את יודעת מה נעשה...בואי נחכה בסבלנות יש לנו את כל הזמן שבעולם.......:) אם בא לך לדבר.....104908008

wildflower**

New member
את כל הזמן שבעולם... ../images/Emo78.gif

אולי יש לנו באמת את כל הזמן שבעולם.. אבל תמיד אומרים שזה הזמן שאנחנו אמורים להנות...ולאהוב.... ותמיד אומרים:"אל תדאגי זה יבוא...." יופי.....מעניין שלכל האנשים שאומרים את זה יש אהבה... לכו תבינו..... בר:)

liran b

New member
אל תחפשו אהבה.......

היא תגיע אליכן..או אליכם.. חכו בסבלנות..ואז שהיא תבוא.. זה יהיה מאוד גדול. ויש כזה משפט שאומר שמה שטוב להם (בעיקרון זה לך.) לא טוב לי.

Hell Princess

New member
או קי אזז..

אם את כל כך רוצה חבר, את לא צריכה לסרב לכולם אלא לתת הזדמנות לאלה שמעונינים בך. את לא מפסידה כלום, תצאי עם מישהו כמה פעמים תראי אם זה הולך או לא ואז תחליטי. אבלל לדעתי את לא צריכה לרצות חבר רק בגלל שלכל החברות שלך יש כבר חבר.... שלך, ויקי

למעלה