אוקיי חבר'ה - כנסו כולם!
אז ככה, חשבתי שכדאי לפרסם בפורומים השונים בתפוז את הפורום שלנו כדי שאנשים שאוהבים את בטי אבל לא יודעים על קיומו של הפורום יוכלו לדעת עליו ואז הפורום יגדל ויתפתח.. לכן, פניתי למוטי (מנהל פורום האלופה, מועדון לילה וטלנובלה בע"מ) והוא עיצב בשבילנו מעין באנר כזה שמפרסם את הפורום.. חשבתי שכל אחד מאיתנו יקח על עצמו רשימה של כמה פורומים ויפרסם בהם את הבאנר ויכתוב כמה שורות על בטי ונזמין אנשים להצטרף..
חשוב נורא: אני מבקש בכל לשון של בקשה, כשאתם מפרסמים את זה - שרשרו את הפרסום לשרשור
שנמצא בפורום או להודעות של "היום ב-
אנשים"! זה נורא נורא חשוב כי אחרת מנהלים אחרים עלולים להתעצבן וימחקו ת'הודעה.. אני סובל מזה המון בפורום של לירז..
אז הנה הבאנר---> כל אחד שירשום לפה את הפורומים שהוא לוקח על עצמו לפרסם בהם את הפורום.. (כרגע שכל אחד יקח 15.. אחרי זה אולי נעשה עוד נאגלות..) אני לוקח את: לירז צ'רכי דודו טסה מיקה קרני איגי וקסמן הדורבנים מירי מסיקה קרן פלס איה כורם אריק ברמן איריס פרחי האלופה טלנובלה בע"מ מועדון לילה מיה דגן גומרות הולכות
אז ככה, חשבתי שכדאי לפרסם בפורומים השונים בתפוז את הפורום שלנו כדי שאנשים שאוהבים את בטי אבל לא יודעים על קיומו של הפורום יוכלו לדעת עליו ואז הפורום יגדל ויתפתח.. לכן, פניתי למוטי (מנהל פורום האלופה, מועדון לילה וטלנובלה בע"מ) והוא עיצב בשבילנו מעין באנר כזה שמפרסם את הפורום.. חשבתי שכל אחד מאיתנו יקח על עצמו רשימה של כמה פורומים ויפרסם בהם את הבאנר ויכתוב כמה שורות על בטי ונזמין אנשים להצטרף..