אוקיי חבר'ה - כנסו כולם!

RTur

New member
אוקיי חבר'ה - כנסו כולם!

אז ככה, חשבתי שכדאי לפרסם בפורומים השונים בתפוז את הפורום שלנו כדי שאנשים שאוהבים את בטי אבל לא יודעים על קיומו של הפורום יוכלו לדעת עליו ואז הפורום יגדל ויתפתח.. לכן, פניתי למוטי (מנהל פורום האלופה, מועדון לילה וטלנובלה בע"מ) והוא עיצב בשבילנו מעין באנר כזה שמפרסם את הפורום.. חשבתי שכל אחד מאיתנו יקח על עצמו רשימה של כמה פורומים ויפרסם בהם את הבאנר ויכתוב כמה שורות על בטי ונזמין אנשים להצטרף..
חשוב נורא: אני מבקש בכל לשון של בקשה, כשאתם מפרסמים את זה - שרשרו את הפרסום לשרשור
שנמצא בפורום או להודעות של "היום ב-
אנשים"! זה נורא נורא חשוב כי אחרת מנהלים אחרים עלולים להתעצבן וימחקו ת'הודעה.. אני סובל מזה המון בפורום של לירז..
אז הנה הבאנר---> כל אחד שירשום לפה את הפורומים שהוא לוקח על עצמו לפרסם בהם את הפורום.. (כרגע שכל אחד יקח 15.. אחרי זה אולי נעשה עוד נאגלות..) אני לוקח את: לירז צ'רכי דודו טסה מיקה קרני איגי וקסמן הדורבנים מירי מסיקה קרן פלס איה כורם אריק ברמן איריס פרחי האלופה טלנובלה בע"מ מועדון לילה מיה דגן גומרות הולכות

RTur

New member
אוקיי.. אממ

תקחי את: אביב גפן נינט טייב שירי מימון רונה קינן יהודה לוי רוק ישראלי רמי קלינשטיין היהודים דנה ברגר שילה פרבר ערוץ 24 אביתר בנאי עפר שכטר אינפקציה אריק אינשטיין

ADVAM4

New member
אחלה...

מה בדיוק אני צריכה לכתוב?. או רק לצרף את התמונה?..

אני לוקחת את

עברי לידר, אוהד חיטמן ובית הבובות- מתחברת אליהם... אני רק ממש לא יודעת איך עושים את זה אז אני אסתכל אצלך ארתור, ואולי אפילו אציק קצת בשאלות... אז אני אשתלט על זה בימים הקרובים עדיין לא מאמינה שהבני סלע הזה מתרפד לי את ההופעה של "יציאת חרום" ססססעמק (ארתור, אל תמחוק אותי כי קיללתי) המשך שבוע טוב יעל

אז ככה

היום יש לי יום חופש והחלטתי שבערב אני אמצא זמן לכתוב לפורומים האחרים. נכנסתי עכשיו לפורומים של דנה ברגר ולירז צ'רכי ולא מצאתי את מה שכתבתם ואיך עשיתם את זה. אז: א. ארתור, אתה חייב לי הסבר איך לצרף את התמונה. ב. אני מבינה שאני אמורה להוסיף את האייקון של OFF בהתחלה, כן? ג. מה המצב חברי'ה? זהו- שיהיה סופ"ש מצויין יעל וחן- לאן את נעלמת??? לא יפה... בואי לשתות איתי קפה בתה"ש...

RTur

New member
הנה ככה עשיתי את זה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1413&msgid=89912567 הסבר איך לצרף תמונה. קודם כל כדי לצרף את התמונה את צריכה להעתיק אותה למחשב אז תיכנסי להודעה עם התמונה, תלחצי על התמונה ואז היא תופיע לך בגדול. תלחצי על התמונה עם הלחצן הימני של העכבר ותעשי "שמירת תמונה בשם.." או "save picture as.." תשמרי אותה איפשהו במחשבך וזהו - התמונה אצלך. אחרי זה כדי להוסיף תמונה להודעה את צריכה ללחוץ "הוספת תגובה" ולא "הוספת תגובה מהירה".. אחרי שתלחצי "הוספת תגובה" יש לך למטה מין פס כחול שיהיה כתוב עליו "הוספת קובץ.." משהו כזה.. לוחצת עליו ואז יש לך לחצן Browse, לוחצת עליו ומוצאת את התמונה במחשב שלך ועושה OK ואז שולחת את התגובה

למעלה