אוקיי חבריה (כולם,ובמיוחד עמית עמל)

guysc

New member
אוקיי חבריה (כולם,ובמיוחד עמית עמל)

www.amit-amal.co.il אתר מסריח? כבר לא,אחרי שעלה הטור החדש "נשים ממאדים,גברים מנוגה"! בכל שבוע ייבחר נושא חדש ואנוכי ועוד אחת שמי שבפרלנט מכיר (דותן לנגזם),נכתוב עליו מזוית ראייה של אישה,ושל גבר מסוקס ושרמנטי (שוב,זה אני). אפילו פתחו לטור הזה פורום! אנחנו להיט! אז זהו,מומלץ להיכנס,וגם להגיב בפורום. יש קישור ישיר לטור מהעמוד הראשי,ואם לא יהיה,אז תיכנסו דרך החלק של "ההפסקה הגדולה". תיהנו

guysc

New member
ועוד משהו חשוב!

אם אתם נכנסים באמצע הלילה,אני מציע שתסגרו את הרמקול או לפחות תחלישו את העוצמה,כי יש מוזיקה בכניסה (רק בכניסה,אחרי זה תגבירו בחזרה).

guysc

New member
ועוד משהו חשוב!

אם אתם נכנסים באמצע הלילה,אני מציע שתסגרו את הרמקול או לפחות תחלישו את העוצמה,כי יש מוזיקה בכניסה (רק בכניסה,אחרי זה תגבירו בחזרה).

guysc

New member
טעות שלי,אבל קצת שכל מצידך..

www.amit-amal.co.il לא היית מצליח להבין?

guysc

New member
ארגגג תפוז האלה

לא נותנים לי לתת לינק ישיר לאתר,אז פשוט תעתיקו את הכתובת (מובן אור?)

NoWords

New member
קצת שכל guysc ../images/Emo26.gif ../images/Emo3.gif

כשאתה מוסיף כתובת למטה... כלינק תוסיף http:// ואז תכתוב את הכתובת וזה יהיה לינק טוב

guysc

New member
אז זהו,שיש לי שכל (למזלי)

וזה בדיוק מה שעשיתי,אבל תפוז מתעקש שהלינק יהיה אליו ולא לאתר של עמית עמל. בכל מקרה,האתר לא בדיוק פועל עכשיו,ויחזור לפעול מחר ב11 בבוקר. תקראו את הטור מהר,כי ביום שישי נעלה טור חדש,ואני לא יודע אם יהיה ארכיון.

cobainos

New member
סתם העתקה

זה טור מהעיתון שלנו בגמנסיה שאנוכי ועוד אחת(ג'סיקה) כותבים. סתם סתם...זה דבר ישן ועתיק מעיתונים בני מאתיים שנה אבל שום דבר לא ברמה שלנו

גיא, מר חצוף! אתר מסריח??

קצת כבוד! אתה בצוות פור גאד סייק! כן, התעצבנתי! האתר נפל שוב.. יש לנו בעייה עם השרת.. נטפל בבעייה בהקדם האפשרי (אהה וגיא, אני ארביץ לך)

guysc

New member
אוי,אני מפחד

אישה,מקסימום שתעשי בשבילי זה ספונג'ה

למעלה