אוקיי חברים

Volldemort

New member
אוקיי חברים ../images/Emo18.gif

נמאס לי לעבור על כל שרשור ושרשור ולמחוק הודעות שמקללות אותו, אומרות שהוא מפגר ושהיא דפוקה. יש סיכוי גדול מאוד שהמתמודדים קוראים ברגעים אלה ממש את ההודעות שלכם, וכפי שאפשר להבין הם לא ממש נהנים מכל הירידות האלה. אפשר "לרדת" על מתמודדים גם בצורה יותר נעימה. להבא, כל מי שירד על מתמודד (וזה כולל גם חברי פורום אחרים) בצורה פוגעת או גזענית- ההודעה תימחק, והוא עלול להיחסם.

Jen74

New member
../images/Emo45.gifאני פשוט מתביישת בשם חברי הפורום כגולשת

ונעלבת בשביל המתמודדים שככה מדברים עליהם. אם כל אחד יחשוב רגע לפני שהוא כותב מילים לא יפות כאילו אותו מתמודד זה שכן שלו או קרוב משפחה שלו, אני בטוחה שמה שהוא יכתוב יהיה תגובה לעניין ולא משהו פוגע.

Jen74

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif זה כנראה הגיל עושה את שלו ../images/Emo8.gif

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמילא, כשדיברנו על השרדות האמריקאית...

וגם אז צריך לכבד. ועכשיו? על אחת כמה וכמה! אלה אנשים שחיים פה.

אבו זקן

New member
סליחה, כן?

לא ראיתי את ההודעות שמחקת, אז ייתכן שאת צודקת והן עברו את הגבול, אבל ההנמקה שלך ל]יה אסור לפגוע באנשים ש"חיים פה" מגוכחת. הם חשפו את עצמם מרצונם החופשי לעיני הקהל הרחב, ומחיר הפרסום ידוע לכל. אני, למשל, חושב שמי שהולך לתוכנית כזאת בלי שלמד לפני כן להצית אש באמצעים שמספקים להם שם (כפי ש"הישרדות" האמריקאית הראתה שוב ושוב) הוא, צר לי להגיד, טיפש. יתר על כן, אני חושב שמי שאומר שבגיל מסויים הגוזלים מעזיבים את ההורים שלהם מהקן גם הוא לא חכם גדול. ליתר דיוק, בשביל למצוא את השכל שלו צריך מיקרוסקופ אלקטרוני. דיעה דומה יש לי עוד כמה וכמה מהסלבריטיס החדשים, אבל חושבני שהרעיון מובן. עכשיו מה, תמחקי את ההודעה שלי?

וואלה יקיריי לא יודע מה להגיד לכם

הגזמנו קצת אתם לא חושבים. זה שאנחנו לא אוהבים חלק מהמתמודדים זה לא נותן לנו את הזכות לקלל אותם או לפגוע באישיותם. חישבו על זה אם בן משפחה שלכם היה משתתף והיו מקללים אותו ככה- לא נעים ולא יפה בכלל. בכול זאת הם חךק מאיתנו ישראלים ויהודים. אז תרגיעו

למעלה