אוקיי, חדש

Evil T

New member
אוקיי, חדש ../images/Emo13.gif

שלום, אני צח, אני בן 15 מחיפה... התחלתי לקרוא את הסדרה בכיתה ח' (לפנייותר משנתיים...) ונראה לי שאת משקפת ענבר בכיתה ט'. ודי אהבתי את הספרים, ועכשיו שמעתי שהולך לצאת סרט (הורסים לנו את כל הספרים
- למרות שיכול להיות שיהיה מגניב
) אז החלטתי להצטרף... הו, ותמיד רציתי שיהיה לי דמון משלי
אהה כן ושאלה: למה הדמונים הם תמיד מהמין ההפוך לאדם? ומה זה אומר שהדמון הוא מאותו מין כמו של האדם? יאי, אז עכשיו כשסיימתי, אני מקווה שתקבלו אותי

dahoe

New member
ולמה שלא נקבל? ../images/Emo24.gif

ברוך הבא! אני מקווה שנכנסת קודם לאתרנו המושקע: www.hdm.co.il ונודה לך אם תתרום לאנציקלופדיתנו הטיפה-פחות מושקעת: www.hdm.co.il/wiki ואיש אינו יודע, כולל פולמן עצמו, מה קורה עם מיני דמונים ומה זה אומר. אני אומר שזה מקרה נדיר אבל שלא בהכרח אומר משהו על האופי של הבנאדם.

זה לא אומר כלום ?

אני תמיד חשבתי שזה משקף את ההעדפות המיניות של אותו אדם , אבל מצד שני אולי זה לא ככה .....

Evil T

New member
בהחלט אתר יפה ומושקע!

ובעניין האנציקלופדיה, יהיה לי קצת קשה ללא הספרים...

yael ziv

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אתה בהחלט מוזמן לבקר באתר (שמישהו מעלי צירף את הכתובת אליו) ולשאלתך- באמת אין תשובה חד משמעית, אבל לפי דעתי הדמון משקף את ההפך מבן האדם. כמו פנטלימון שהרבה פעמים הציג לליירה את הדעה המנוגדת (כדוגמאת הפרק קנקן הטוקאי).

ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתהנה בפורום
בקשר לשאלתך, כמו שענו לפניי, אפילו פולמן לא ענה על זה בצורה חד משמעית. אבל הוא רמז שיכול להיות שיש קשה בין הזהות המינית למין הדמון שלך. לשיפוטך...

The Immortal Me

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

וואו, ממש מתקפת חדשים, aye? וול, כמו שאמרו, אני מסכימה עם הדעה שהוא אמור לייצג את ההפך מן האדם. בעצם לא ההפך, פשוט ניגוד. יין ויינג וכל החרא הזה. המ. לומקבלים.
. רוני
.

האבק

New member
שלום צח! ../images/Emo140.gif

ברוך הבא! סתם שאלה - איך הגעת אל הפורום? ואל תשכח לענות על הדיון הקודם - "איך הגעת אל הספרים"
זה מעניין בקשר לדמונים - כמו שענו מקודם העניין לא ברור. אני מקוה שאנחנו נלמד עוד עליהם ב"ספר האבק" שפיליפ פולמן כותב עכשיו. יש תיאוריות שאומרות שאדם עם דמון מאותו מין כמוהו יהיו הומוסקסואל וזה הגיוני, אבל פולמן לא הכחיש ולא אישש את התיאוריה לכן אנחנו לא יודעים. דברים נוספים שאנחנו לא יודעים על דמונים זה איך הם נולדים? (מהבטן של האימא? מהבטן של הדמון-אמא? פשוט מופיעים?) או איך הם מקבלים שם? (הילד נותן להם? האמא נותנת להם? הדמונים-ההורים אולי?) אפשר לקוות לשמוע על כל זה ועוד ב"ספר האבק"

למעלה