אוקיי... יאללה.. מתארגנים!!

edlessme

New member
אוקיי... יאללה.. מתארגנים!!

תשמעו אנשים.. מה עם המפגש? אני בזאת זורק באופן רישמי את התאריך ה29/7... תתחילו להתפקד מי יכול מי לא?

edlessme

New member
חח..איזה הענות...

יאללה.. אני ואת נימרו... מפגשון... למה לא? גן המשולש זה אחלה מקום.. אפשר גם להביא נרגילה... והוא מטר וחצי מעזריאלי.. ומיליליטר מתחנת הרכבת מרכז

נימרודל

New member
איך זה נשמע...

ארררררג... טחחח:) טוב נו עזבו אותי... אפה זה "גן המשולש?" זה נשמע כמו איזה שדה שמנהלים בו דו-קרב...

weird dust

New member
גם אני ניראה לי יכול

אבל אני חושב שצריך לארגן איזו תוכנית אומנותית מי יודע לשיר? (לא סתם) צריך לחשוב על משהו באמת

Sun Hello

New member
אם אני לאטועה, המקום שאתם\ן מדברים\

ות עליו, "גן המשולש", ליד אולמי רסיטל ורכבת צפון בתלאביב?

edlessme

New member
קחו מפה של ת"א

תמצאו את עזריאלי (מחלף השלום) לכו למעלה עם פסי הרכבת, התחנת רכבת הראשונה שאתם רואים זה המקום, עכשיו, בעיקרון הגן עצמו בצורת משולש...

Sun Hello

New member
בדיוק!!

מתי עומד להיות המפגש פורום? מה נעשה בו..? או שאני לא מוזמנת..? כי אני לא כותבת הרבה בפורום...?

edlessme

New member
כוווולללללםםםם מוזמנים....

אפילו אנשים שיצטרפו שעה לפני שהתחיל המפגש... לא סגורים על מתי עדיין... אבל מה שבטוח... שנשב.. ונדבר... ולאוו דווקא על פ"פ... זה מה שהיה במפגשים בפורומים אחרים שהייתי בהם...

נימרודל

New member
שרשור המשך למפגש...

אוקיי... אני בעד להיפגש בקניון עזריאלי. אם אפשר ללכת ממנו ברגל לגן המשולש הזה או מה שזה לא יהיה אז סבבה... בכל מקרה, יאללה איזה תאריך? סוף יוני? או סוף אוגוסט?

edlessme

New member
אני בעד סוף יוני...

או אולי יולי במקום? הממ.. כן.. יותר מתאים... אולי.. ה... 28/29/10 לחודש?

נימרודל

New member
אויש וופסי

התבלבלתי ביןן יוני ויולי... עזוב אני הבלה... בסדר, אבל צריך עוד אנשים. כי אם זה יהיה רק אתה ואנוכי- זה כבר לא בדיוק יהיה מפגש פורום. נו אז יאללה תזיזו את התחת המלומד שלכם, או את האצבעות זה קצת יותר פרקטי, ותשרשרו לפה, אם אתם יכולים ביולי, באיזה תאריך, והאם קניון עזריאלי זה בסדר לכם.

נימרודל

New member
טוב הנה:

אני בעד ככה: יום חמישי ה29 ליולי. שעה 16:00 (ונחכה גם לאלה שיגיעו ב16:30) בקניון עזריאלי ליד הקולנוע... יש קונים?

FloyDviR

New member
גם אני בעד סוף יולי...

סוף אוגוסט לא מסתדר כי אני לא אהיה פה כבר (צבא אתם יודעים....) ולפי דעתי עזריאלי והסביבה זה הכי טוב כי גם אנשים בלי רכב פרטי יוכלו להגיע ברכבת או אוטובוס או משו כזה...
צריך לחשוב מה נעשה במפגש הזה כי סתם לשבת זה לא ממש אטרקציה :)

NIR Y

New member
אני גם יכול בסוף יולי

ולא יכול בסוף אוגוסט ועזריאלי נראה לי הכי נוח

weird dust

New member
אין לי בעיה עם זה

אני אולי יכול לקחת מחברים את החומה בדי וי די ואני בהחלט בעד אירגון יותר רציני של העיניין רכבות מגיעות ליד עזריאלי אם אני לא טועה אם יהיה צריך בירור יותר רציני לדבי תחבורה אני יברר באינטרנט.

נימרודל

New member
המשך שירשור מפגש:

כתבתי את זה אבל איש לא ראה. אז... הנה שוב! אני ממליצה על יום חמישי ה29 ליולי. בשעה 16:00 (נחכה גם לאלה שיגיעו ב16:30 אז בלי לחץ.) בקניון עזריאלי ליד הקולנוע. יש קונים???

למעלה