אוקיי, ירושלמים: עכשיו אני ממתין ל-

roy_ma

New member
אוקיי, ירושלמים: עכשיו אני ממתין ל-

תירוצים, נימוקים ומענות. לברקוזן ניצחה את י-ם, 92-89. נכון שזה משחק ראשון, לא אינדקציה ונסיוני. אבל מעניינת תגובתכם.

הילה*

New member
תגובתי המרתקת!

קודם כל תודה שהשגת לנו את התוצאה. ניסיתי לברר אותה ולא הצלחתי. זה קצת מצחיק לבקש תגובה על משחק שלא ראינו, אתה לא חושב? המשחק נגמר רק שלוש הפרש. אפשר רק לראות שלא היו ממש הגנות בגלל התוצאה הגבוהה. אי-אפשר לצפות ליותר מדי ממשחק ראשון. נחכה ונראה איך הקבוצה תתגבש. יותר מעניין איך קיבו נראה. העירק הוא איך הפועל תיראה במשחקים הבאים(בעיקר אחרי המחנה בסלובניה).

משה_עדש

New member
הפסדים היו ויהיו

אבל אני מבטיח לך שיהיו משחקים מועטים מאוד שהפועל יספגו מעל 70 נקודות. הייתי אומר 60 אבל עם שינוי החוקים יש יותר זיקות לסל וקצב המשחק עולה. לגבי קיבו סטיוארט, אני לא מאמין שיחליפו אותו בינתיים ויחכו עד לאמצע הליגה. אבל אני מקווה מאוד שלא יגיע אלכסנדר, כי האפמן קירקס אותו שנה שעברה.

lio13

New member
אלכסנדר

בתור אוהד מכבי אני מקווה מאוד שאלכסנדר לא יגיע לי``ם. אם הוא יבוא זו תיהיה קפיצת מדרגה מבחינת הזרים האפסים שי``ם מביאה (למעט ויליאמס). יש כאן כמה חברה ששכחו כי הסידרה הכי גרועה של האפמן בשנה שעברה היתה נגד פאוק, ואיך לפני שנתיים הוא טחן את צ`ורה בגמר הפלייאוף. נקווה שי``ם תמשיך להתבסס על הסנטר הענק שלה שמתנסה לגובה 2.03 העונה לשם קיבו. נ.ב יש להם את פופה ששרף הביא למכבי ולא שיתף דקה, ואת רנקין שמי שראה את המשחקים של מכבי נגד אולקר מבין שהשחקן הזה פאסה. ולכן שניהם ביחד לא מהווים סנטר משמעותי אחד.

roy_ma

New member
עם כל הכבוד לי-ם, אלכסנדר זה

שחקן של 900 אלף, מינימום....

lio13

New member
זה היה צפוי!

וגם זה ששרף יזרוק את סטיוארט

למעלה