אוקיי, ישבתי ורשמתי

Vdrums

New member
אוקיי, ישבתי ורשמתי

תגובות למה שרשמה אורלי222, שאני רוצה לומר לה כל הכבוד על ההשקעה. יש דברים שאני הסכמתי יש שלא, ויש שהוספתי הערות. 1. מאיפה את מוצאת את הבנים האלו? 2. נכון, קצת אבירות לא מזיקה לאף אחד 3. כן, זה גם תלוי המון בהורים, אם הם פרימיטיביים או לא, במיוחד האבא. 4. ידוע... 5. כן לא הכל כיף...
6 .כן, "מה אתה חושב על החברות שלי?" זו שאלה מכשילה 7. כן, זה באמת כלל חשוב ביותר. 8. להפך, תעיר לה כמה אתה אוהב את השמלה שלה וכמה שהיא נראית טוב
להחמיא זה חשוב וגם את זה עושים במידה מסויימת (להלן סעיף 7) 9. ואם אני מחזיק פינק פלויד לפני הג'אנק? איזה ג'אנק פינק פלויד יש ולא בשביל רוח... 10. בוודאי, ותחייכי בחזרה גם לנו זה עושה טוב. 11. אין תגובה 12. אין תגובה 13. מי בכלל רוצה שהן יהיו בקשר ??? 14. נכון זה באמת לא מעניין! 15. כן, אבל קורה לפעמים אף אחד לא מושלם 16. כן... לפעמים אנחנו אינפנטיליים מה לעשות 17. לא הבנתי 18. נכון, אם זה קורה בדייט הראשון זה עצוב מאוד, מראה על חוסר תקשורת ונושאים משותפים. 19. ברור, תמיד תהיה עצמך. כלל מס' 1 בכל מקום. שקר תמיד יתגלה מתישהו. 20. אם איזה בנים יצאת??? מה זה? 21. נכון, אבל מצד שני אתן יכולות לבוא ולומר שאנחנו לא שמים לב לשינויים. 22. אני שואל אותך שוב, מה שרשמת זה על סמך נסיון? כי מי שמשוויץ ברכב זה בד"כ ערסים... 23. לבשל זה כיף (במיוחד סיני) זו אחלה תרפיה
24. ואנחנו לא רוצים לשמוע אל האקס שלכן, במיוחד לא על המיתולוגי 25. סבבה, תהנו, אנחנו נגרבץ בינתיים 26. נכון במאה אחוז. כנ"ל לגביכן. 27. כן, אבירות כבר אמרתי למעלה, לא? 28. מה???????????? מאיפה את מביאה את זה??? 29. וואלה? טוב שהערת את תשומת ליבי. (עם איזה בנים יצאת לעזאזל?) 30.
ידוע.. 31. מי הולך לסטאלון??? האחרון שראיתי עם בחורה היה "הכוכבים של שלומי" סרט פשוט מקסים. מומלץ! 32. רא/י סעיף 22 33. רא/י סעיף 26 34. אין לי כלבה, ודוקא לרוב הבנות שיצאתי איתן היה כלב שאיכשהו כבר לא נמצא איתן... 35. תקבלו אוכל למיטה, את ההערות על הכמות תקבלו מהסבתא שלכן לא ממני. 36. נכון. 37. חחחחחחחחחח, בסדר בסדר...
38. כן, ידוע שאסור לנו להתערב בדברים שאנחנו לא מבינים בהם בגרוש. 39. שוב יצאת עם ערס??? 40. צבא? נושא מעניין כמו כדורגל... איחס... גם אותי לא מעניין אם היית על איזה טנק בנגב, בחורה עם גריז בידים לא מדליק אף אחד... 41. שכנים? מה זה? 42. אני לא יודע איפה אתן מוצאןות את הגברים שבגללם נכתב הסעיף הזה... 43. נכון. 44. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי. 45. נו באמת... זה כמו סעיף 1 רק עם פרמטרים שונים 46. אוקיי
שיהיה, רק אל תגידו תבחר אתה את המקום, תגלו יוזמה ותגידו לאן בא לכן ללכת. 47. ידוע שכוסית זו לא מחמאה בכלל. 48. טוב, יש בנות שאם לא יגידו להן את זה אז אתה מגלה שיצאת עם מימי מ"דרו קארי" חחח, סתם. אבל אם הבחורה לא מגזימה אז זה בסדר. 49. מי חופר בכלל? 50. תראי לי את האדיוט שישאל וידבר על זה.

amiro007

New member
רשימה חמודה רק חבל

שצריך לבדוק רשימה שלה כל שניה

Vdrums

New member
האמת, שהדפסתי את מה שהיא

רשמה וככה עניתי... אפשר לפתוח שתי חלונות לרוחב, זה די נוח

Vdrums

New member
הנה השאר...

51. אין תגובה 52. חופשי אין בעיה. (גם אתן יכולות) 53. חחחחחחחחחחחח, מצחיק. 54. ידוע 55. לא אמרנו שכדורגל זה לא מעניין??? 56. למה לנו אסור להתלונן? מה אנחנו עשויים בטון? 57. אני אפנים זאת לעתיד. 58. ואתן אל תידבקו לאופרות סבון מטופשות. אם כבר אז שבתות וחגים או משהו כזה... 59. כבר הוזכר בפורום הזה עניין המוח, לא?
60. טוב. שיהיה. 61. עדיף שאני אשתוק... 62. כבר כתבת על חיוכים 63. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. 64. עברנו את השלב הזה לא? מעל 18 לחמצן זה באמת עלוב. 65. תמיד. (כבר הוזכר איפושהו בהתחלה...) 66. כנ"ל לגביכן. ואל תגידו מעניין מאיפה היא קנתה את המכנס...
67. אני עדיין צעיר לדברים האלה. 68. אין תגובה 69. חחחחחחחחח קחו את כל הקרדיט. אבל גם לנו מותר! 70. ידוע ידוע. 71.
. כן. גם אתן. 72. פשוט ונוח.FOX ומי שלא טוב לה יאללה ביי. 73. אוקיי, רק בלי הסיפורים מאחורי החולצה הזו, נכון? חחחח למדתי משהו. 74. חלילה וחס :) 75. נו באמת... 76. בשביל זה יש אינטרנט בעבודה. חחחחחחחח 77. חופשי. אל תתכננו את השמות של הילדים. (מקסימום תבחרו שיר חתונה לא יותר, חחחחח) 78. הסעיף הזה כבר הוזכר... 79. כבר כתבת את זה בצורה אחרת. 80. מי שמתפשר בצורה כזו הוא ממש עלוב. 81. מן הסתם.. 82. דובר פה כבר על הערות לגבי לבוש. 83. בשביל זה נפגשים עם החבר'ה בלעדייך, אף אחד לא מת מזה. גם אנחנו לא תמיד מתים על הקירקורי רכילות שלכן. 84. מילים כדורבנות! 85. צודקת. 86. אבל לא מבשלת יותר טוב מסבתא שלי.
87. כבר אמרת את זה. 88. ידוע. 89. היה לך הרבה קשרים עם אנשים שיטחיים??? מה זה? 90. שיהיה. 91. אף פעם לא צועקים על אמא!!! (על אבא כן) 92. אופנה? גם את אל תדברי איתי על אופנה, זה מעניין אותי כמו כדורגל! 93. הוזכר כבר בהתחלה, קצת אבירות.
94. ואתן אל תעשו בלונים מגעילים. 95. זה כלל לחיים בכללי. 96. אוף היה לי צ'אנס לקורס חובשים ולא הלכתי... 97. כן, בוודאי. צודקת. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
98. כבר אמרתי שאת תלכי לשירותים וכו' אני אגרבץ... 99. תמיד עם חיוך
100. תגידי לי את אם אני יכול ליישם חצי לפי מה שכתבתי, אין לי כוח לבדוק...

TalKz

New member
סחטיין עליך אחי המתופף ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

חחחח

למעלה