אוקיי יש ביקורת בעע על "דבר פתוח":

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
אוקיי יש ביקורת בעע על "דבר פתוח":

מתוך האתר של 24 (אני קורא לכולכם פה לקטול את המבקר/ת..): דודו טסה – "דבר פתוח" סינגל נוסף לדודו טסה לקראת צאת אלבומו החדש, "לולה", שיראה אור בקרוב. "דבר פתוח" הולך בדיוק על אותו קו של "לולה", הסינגל הקודם שהוציא טסה, רק שכאן המלים קצת פחות טפשיות, שזה בטח דבר טוב. העיבוד המפוצץ, על שלל כלי הנשיפה שלו, אמנם לא מצליח להפוך את השיר הזה לשיר טוב, אבל הוא הופך אותו ליותר נסבל. בסך הכל אוהבי טסה עשויים לאהוב את השיר הזה, שהוא בהחלט יותר מהנה מ"לולה". מילים: דודו טסה ורועי שופן; לחן: דודו טסה; עיבוד: דודו טסה ושמוליק דניאל; הפקה מוסיקלית: דודו טסה, שמוליק דניאל; תופים ובס: שמוליק דניאל; גיטרות וקולות: דודו טסה; קולות: רוני אלטר; המונד: זיו קוזו; סקסופון: אבנר חודרוב; חצוצרה: עדי מאירי; כינורות: ניצן חן רזאל הלוווווו, גם לקטול את "לולה" שאני בכלל לא מבין על מה? לולה זה שיר מדהים.. ולא הבנתי מה זה קשור בכלל ל"דבר פתוח"? שני שירים שלא קשורים אחד לשני בכלל.. ויש להם טעות.. "לולה" זה לא הסינגל הקודם.. הקודם זה "כי ככה זה".. הדבר היחיד שמעניין בכתבה הזאת זה האנשים שמנגנים בשיר הזה.. רוני אלטר קולות רקע
, זיו קוז'ו! על המונד
X75.. ואיך לא? שמוליק דניאל ועדי מאירי/אבנר חודורוב.. וכמובן ניצן חן רזאל.. בקיצור - אחלה נגנים!!!

שלקוששש

New member
תאמין לי

זה לא אמור להזיז לנו בכלל אנחנו יודעים טוב מאד מה דודו שווה וכל הביקורות 2 שקל האלה לא שוות כלום! דודו כפרע אתה מלך עזוב אותך שטויות!

Or f

New member
המוזיקאי המתוסכל..

הבנאדם שרצה להיות מוזיקאי או חושב שהוא מבין במוזיקה שכתב אתה זה קטל את כל השירים שהוצגו שם..הוא נתן ביקורות גרועות על הכל..אבל פשוט אין מה להתייחס..ובכלל מי האנשים האלה שחושבים שהם יכולים לבקר מוזיקה..?!?! מבחינה מוזיקלית דודו טסה אחד הכישרוניים שנראו... אבל יש גם עניין של טעם .. אם לא אוהב לא אוהב.. הוא מדבר על קווים זה לא אותו קו זה שונה פשוט מרגיז לקרוא.. להתעלם...פשוט עצוב שיש אנשים כאלה..

וול, וול, ככה זה מבקרי מוזיקה ../images/Emo171.gif

הם חיים מזה, הם אוהבים לקטול, אפילו אם זו תהיה המוזיקה הכי טובה עלי אדמות- הם יגידו משהו רע, זה כ"כ לא משנה. אבל סבבה, הם נהנים מזה, מתפרנסים מזה- שיהנו. שימו ז**. [צונזור
] אנחנו יודעים כמה דודו מוזיקאי מצוין, כמה כל שיר שלו זה שופרה דה שופרהף-D [אל תשאלו מאיפה זה צץ לי
]. ולסיום: שימותו הקנאים

למעלה