אוקיי...יש לי בעיה :p

*ayala*

New member
אוקיי...יש לי בעיה :p

אני רוצה לבנות אתר בhtml וזאת פעם ראשונה ואני לא כל כך מבינה בזה... הלכתי לאתר של סיגל וקראתי את מה שרשום שם שמרתי קודים ועכשיו אני תקועה... אני לא יודעת איך להמשיך...יש לי דומיין מאיזה אתר אחד...אבל הבעיה היא שאין לי אתר!!! ואני משתגעת ולא יודעת מה לעשות... ואל תצחקו עליי...כי אני פעם ראשונה בונה אתר בhtml אז אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד!!! איילה

Ey@L

New member
צעד אחר צעד....

למדת קצת HTML, תפתחי תוכנת עריכת HTML או פנקס רשימות ותכתבי אתר עם קוד HTML. אמרת שיש לך דומיין? מאיזה אתר ואיך את אמורה להעלות אליו קבצים? (תבררי באתר שלהם). בכל מקרה בינתיים תירשמי באתר בחינם כמו ב - city.walla.co.il ובאזור המתקדמים תעלי את הקובץ שיצרת קודם. ועכשיו תקבלי כתובת עם האתר שבנית? את צריכה הסברים כיצד ליצור את עמוד הHTML הראשון?

*ayala*

New member
אוקיי....

הורדתי תוכנה שזה כמו הכתבן...שקוראים לזה editpad lite ובאתר רשום שאני צריכה להעלות קבצים דרך הספק שהביא לי את הכתובת הארוכה...אבל הבעיה שאין אחד כזה!!! ובוואלה זה לא עולה לי הסיטי וכבר נרשמתי לשם...

אני מציא ש..

תמצאי נושא לאתר, שם ותוכן. ואחר כך להמישךף בעיצב ובבנית האתר. קדם שתדאי לאין ללכתת.. עמיחי.

למעלה