אוקיי, יש לי הצעה

adidas^

New member
אוקיי, יש לי הצעה

החידות החדשות שפירסמו כאן- ילדת הירח פירסמה את התשובה בנושא, וכך לא איפשרה לי אפילו לחשוב על פיתרון, אז מעכשיו הצעה- לא לכתוב תשובות בכותרת! תנו גם לי צ´אנס

k4school

New member
../images/Emo127.gif רעיון ממש יפה וחיובי../images/Emo127.gif אנא

בצעו אותו והמשיכו עם רעיונות והצעות ייעול זו הדרך הכי טובה לשפר ולהישתפר.
ולאור הרעיון היפה אני מרשה לעצמי (איזה כיף להיות המנהל ולהמציא את החוקים
) לתת לך מפתח זהב של אתר "המפתח לבית הספר" ולו רק על הרעיון הנכון וההישתתפות.... הודעה לישי: * מפתחות שאחרים מחלקים (כולל מפתח זה) לא לעדכן מסד הנתונים עד שלא מגיע אלייך מכתב/מסר רישמי לגבי העידכון. זאת בשביל למנוע כפילויות. * הוסף למסד הנתונים של המפתחות שדה של "סיבה לקבלת המפתח" הסיבות יכולות להיות אחת מאלו בלבד: - ענה על חידה. - שלח חידה. - מפתח שניתן ע"י איש צוות האתר (ויש לרשום את שם נותן המפתח). בצורה זו נוכל לעקוב טוב יותר על הנתונים. סיבה למפתחות שיש עד כה תהיה "היסטוריה" רונן מנהל "המפתח לבית הספר"

yishay K4School

New member
מפתח לילדת ירח

ילדת ירח שלחה חידות שיתנו לכם אתגר לחשיבה. החידות יפורסמו לאחר שיפתרו החידות האחרונות. ילדת ירח - קבלת מפתח ! (יצא חרוז)

k4school

New member
את המפתחות של מי ששולח יש לתת

בזמן פירסום החידה ולא בנפרד בכדי למנוע כפילויות... עם זה הערות כלליות על אדם ששולח הרבה חשובות כמו כאן הן במקום כמובן בשביל המילה הטובה, ויכולות להביא אותי אפילו לתת מפתחות נוספים שלא במסגרת ישירה של שליחה או תשובה

למעלה