התשובות שלי...../images/Emo99.gif
אני מעריצה שלה גם בערך שנה ת'אמת אני זוכרת בדיוק איך זה התחיל,
כשראיתי בערוץ E את ההקרנת הבכורה של המלאכיות של צ'ארלי בלוס אנג'לס. הן, שלושתן היו כ"כ מקסימות ואמרתי לעצמי שאת הסרט הזה אני חייבת לראות,
לא בגלל שהוא נראה לי מעניין במיוחד
אלא בגלל הכימיה האדירה שהייתה ביניהן.
(ואני מודה שבשלב הזה הסרט היחיד של דרו שאי פעם ראיתי היה אי טי וגם אותו ראיתי לפני עשור בערך ולא זכרתי בכלל מה הלך שם...) הקיצר באותו זמן שהחלטתי שזה MUST לראות את הסרט עוד לא הייתה לי מלאכית מועדפת, זה היה אחרי ההופעה של דרו בג'יי לנו ושל שלותן בקונאן אובריין (שזאת הייתה התוכנית אירוח הנצפית ביותר ב-5 השנים האחרונות), שהחלטתי שדרו היא המועדפת עליי. אוקיי זה היה ע-נ-ק!!, היה צריך לגרד אותי מהריצפה מרוב צחוק, אם לא ראיתם את הבנות בקונאן אובריין פיספסתן את הדבר הכי מצחיק בטלוויזיה!!! אבל אני לא רוצה לזרות מלח על הפצעים של מחוסרי יס... בכל מקרה את החלק הטוב שמרתי לסוף, זאת התשובה לשאלה השניה- כן כן כן כןןןןןןןן!!!!!!!!! פגשתי את דרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקי ואם אתן תוהות איך נוצר מצב שלא הזכרתי את הדבר קודם לכן, פשוט מאוד חברותשלי רמזו לי שזז לא דבר שצריך להגאות בו....(חיחיחי) אוקיי אני פשוט יספר לכן מה קרה
בספטמבר השנה פגשתי אותה בחנות בגדים ב-LA אוקיי והנה הקטע המטומטם, ראיתי אותה, ובקושי יכולתי לנשום, לא האמתי שזה קורה לי, אוקי ואנשים בלחץ עושים דברים מטומטמים...
הסתכלתי עליה במין מבט מוזר ספק מאוהב ספק נרגש והיא חייכה וזה היה נראה לי כמו החיוך הכי מושלם בעולם. והדבר הראשון שהצלחתי להוציא מהפה היה DREW- Marry Me!!
אוקיי עכשיו בשיא המתח אני יעצור כדי לשגע אתכן, נחשו מה היא ענתה? אני מוכנה לתת רק רמז בעקיפין, בואו נגיד ככה, שאם זו הייתה לדוגמא, ג'ניפר לופז והייתי צועקת לה Jenny Marry Me היא הייתה מורידה עליי איזה שומר ראש עצבני ובורחת כל עוד נפשה בה...
עכשיו תחשבו על דרו, ותנסו לדמיין את התגובה שלה... קדימה קצת דמיון מעולם לא הזיק לאף אחד...