אוקיי יש לי כמה שאלות אליכן..

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי יש לי כמה שאלות אליכן..

קודם כל רציתי לדעת, כמה זמן אתן מעריצות של דרו (ואני מצטערת אם יש פה בנים, פשוט לא שמתי לב אליהם...) ואם כבר אז כבר, האם פגשתם אותה? ואם כן, מה אמרתם לה...?

dilan angel

New member
אמממ אני בדיוק שנה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

אחרי שראיתי את "המלאכיות של צ'ארלי 2" בקולנוע (3 פעמים!!) השכרתי מלא סרטים שלה ופשוט הבנתי איזו שחקנית מדהימה היא!
ולא,לא פגשתי אותה לצערי... (מן הסתם!)

rockchick5

New member
אממ../images/Emo118.gif

אני לא זוכרת בדיוק ממתי אני מעריצה אותה.. תמיד שמתי לב אליה בכל מיני סרטים יענו "היי.. הנה השחקנית ההיא"
מה היה קודם זמר החתונות או המלאכיות של צ'ארלי? נראה לי שמזמר החתונות התחלתי לאהוב אותה ממש.. אעע.. וגם לי לא יצא לפגוש אותה..
לצערי

LeAnnDylan

Well-known member
התשובות שלי...../images/Emo99.gif

אני מעריצה שלה גם בערך שנה ת'אמת אני זוכרת בדיוק איך זה התחיל,
כשראיתי בערוץ E את ההקרנת הבכורה של המלאכיות של צ'ארלי בלוס אנג'לס. הן, שלושתן היו כ"כ מקסימות ואמרתי לעצמי שאת הסרט הזה אני חייבת לראות,
לא בגלל שהוא נראה לי מעניין במיוחד
אלא בגלל הכימיה האדירה שהייתה ביניהן.
(ואני מודה שבשלב הזה הסרט היחיד של דרו שאי פעם ראיתי היה אי טי וגם אותו ראיתי לפני עשור בערך ולא זכרתי בכלל מה הלך שם...) הקיצר באותו זמן שהחלטתי שזה MUST לראות את הסרט עוד לא הייתה לי מלאכית מועדפת, זה היה אחרי ההופעה של דרו בג'יי לנו ושל שלותן בקונאן אובריין (שזאת הייתה התוכנית אירוח הנצפית ביותר ב-5 השנים האחרונות), שהחלטתי שדרו היא המועדפת עליי. אוקיי זה היה ע-נ-ק!!, היה צריך לגרד אותי מהריצפה מרוב צחוק, אם לא ראיתם את הבנות בקונאן אובריין פיספסתן את הדבר הכי מצחיק בטלוויזיה!!! אבל אני לא רוצה לזרות מלח על הפצעים של מחוסרי יס... בכל מקרה את החלק הטוב שמרתי לסוף, זאת התשובה לשאלה השניה- כן כן כן כןןןןןןןן!!!!!!!!! פגשתי את דרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקי ואם אתן תוהות איך נוצר מצב שלא הזכרתי את הדבר קודם לכן, פשוט מאוד חברותשלי רמזו לי שזז לא דבר שצריך להגאות בו....(חיחיחי) אוקיי אני פשוט יספר לכן מה קרה
בספטמבר השנה פגשתי אותה בחנות בגדים ב-LA אוקיי והנה הקטע המטומטם, ראיתי אותה, ובקושי יכולתי לנשום, לא האמתי שזה קורה לי, אוקי ואנשים בלחץ עושים דברים מטומטמים...
הסתכלתי עליה במין מבט מוזר ספק מאוהב ספק נרגש והיא חייכה וזה היה נראה לי כמו החיוך הכי מושלם בעולם. והדבר הראשון שהצלחתי להוציא מהפה היה DREW- Marry Me!!
אוקיי עכשיו בשיא המתח אני יעצור כדי לשגע אתכן, נחשו מה היא ענתה? אני מוכנה לתת רק רמז בעקיפין, בואו נגיד ככה, שאם זו הייתה לדוגמא, ג'ניפר לופז והייתי צועקת לה Jenny Marry Me היא הייתה מורידה עליי איזה שומר ראש עצבני ובורחת כל עוד נפשה בה...
עכשיו תחשבו על דרו, ותנסו לדמיין את התגובה שלה... קדימה קצת דמיון מעולם לא הזיק לאף אחד...

rockchick5

New member
מעעעעע?????../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo118.gif

באמת??? יווווווווווווווווווווו איזו מניאקיתתתתתתת (סתם..) וחחחחח באמת אמרת לה מרי מי??????? לאדעת אולי היא ענתה לך "ok"

dilan angel

New member
את רציניתת?!??!?../images/Emo110.gif

יעעעעעע אני עדיין לא יודעת אם להאמין
אמממ מתאים לדרו לנשק אותך או משהו.

LeAnnDylan

Well-known member
והתגובה הגדולה של דרו....

גם לי היה קשה להאמין,
אבל,כן פגשתי אותה...
ו..לא לצערי לא קיבלתי נשיקה...
חחחח, אני חושבת שבאותה תקופה היא יצאה עם פאבריציו...
אבל, כמו שכבר סיכמנו שדרו היא מדהימה וקלטה שמדובר בהתלהבות יתר ולא רצון נואש לצעוד יד ביד מתחת לחופה... לכן השתתפה בבדיחה הפרטית וענתה :Maybe I Will...
אוחחחחחחחח אין שום דבר מושלם יותר שהיא יכלה להגיד,,, איזה מאמי!!!!!!!!!
אח"כ דיברתי איתה קצת, אבל לא משהו חשוב, היא הייתה ממש מתוקה למרות שאני משוכנעת שהפרעתי לה... אבל כמו שקורטני לאב אומרת אין הרבה אנשים נחמדים בהוליווד, דרו היא בן אדם נדיר... אכן צודקת...

LeAnnDylan

Well-known member
לגמרייי

אוי איזה נשמה היא.... מזה זיינתי לה ת'שכל

למעלה