אוקיי יש לי משהו לומר

Horse Wishper

New member
אוקיי יש לי משהו לומר

אני בטוחה שזה מתאים להודעה חדשה.... שמתי לב שכל הזמן אנחנו רבים, זאתומרת, לכל אחד יש דעות שונות בנוגע לדמויות... אז בואו נעשה שלום ובקומונות נדבר אך ורק על הנושא, נגיד באגודת שונאי "קיקיו" *רעשן*רעשן* ידברו אך ורק מי ששונא את קיקיו, ולא מי ששונא את קגומה או אוהב את קיקיו... בפורום אפשר לומר מה שרוצים, ובלי הערות מיותרות שיגרמו לריבים... מוסכם
זה פשוט לא כל כך נעים להיות בפורום שכמעט כל הזמן רבים... ולא לסקל אותי באבנים....

למה לסקול? סוגדת! צודקת 100 אחוז!

ואני ראש אגודת שונאי "קיקיו" ואני מסכימה, בגלל זה הקמתי את הקומונה, אם אתם אוהבים את קיקיו, אל תכנסו לשם, נקודה. *סוגדת לך* *ולנעם על ההמונן שלה* *ולגל על השיר "אני הוא קוגה" הגאוני* *מקריבה לכן את קיקיו על מזבח, כמיטב הפולחן המיסטי*

קגומה11

New member
היי

אני חדשה וכמובן שאני שונאת בדם אני קיקיו הזונה הזאתי!!! אז תירשמו אותי לאגודת שונאי קיקיו אם תוכלו..

nirnor

New member
גם אני

גם אני שונא מאוד את קיוקו!! ואני מת על קגומה! אני כתבתי שיר על קגומה והוא יפה בטירוף![ כדאי לך לקרא אותו! מי שכתב אותו זה אני! nirnor זה הודעה קצת יות למעלה מההודעה שלך! קוראים לזה שיר הקגומה! שלחי לי תגובה עם השיר יפה או ככה ככה או שהוא פשוט אפס! ממני nirnor

nirnor

New member
נכון

אני ממש שונא את קיוקו! ואת צודקת שהשיר אני קוגה הוא קאוני! אבל השיר שאני המצאתי פי אלף יותר טוב! אני כתבתי אותו והכינוי שלי הוא nirnor קוראים לשיר אני קגומה. תשלחי לי אחר-כך תגובה ותגידי לי עם השיר שלי יותר טוב מהשיר של אני קוגה! תתחילי לקרא! ושלחי לי הודעה.

sintesis

New member
את צודקת

אבל לא נירא לי שאפשר לקרוא לזה כל כך ריבים, זה לא עד כדי כך רציני.. או שכן?

לי Li

New member
אכן ../images/Emo45.gif

כל אחד ודעתו. אנשים אוהבים ושונאים דמויות אחרות לפי טעמם. ובאמת שאין טעם להתווכח על זה ^_^"

פולי3

New member
נכון, ונצל"ש- מישהו יודע את מספר הפ

הפרק של יום שלישי ?

אז רגע... זה אומר שאסור לי להיות

בשונאי קיקיו כי אני שונאת את קאגומה? אסור לי לשנוא את שתיהן??? ;-;

PakoLina

New member
את צודקת, אבל אני לא חושבת שזה

עד כדי כך רציני, וזה גם לא בידיוק ריבים, זה יותר ויכוחים וגם רובם בצחוק..

metuka15

New member
נצל"ששש ../images/Emo41.gif

כנסו לצ'אט משעמם לי בטרוףףףף!! וסתם כי אני לא קשורה: יאייי סופסוף אפשר לאכול חמץ! אמא מכינה פיצה..כמה התגעגעתי לפיצה

Fay Wood

New member
|סגידע|

באמת, גם אני שמתי לב לזה שכל הזמן רבים על שטויות כמו "קיקיו זונה" "לא, קגומה פקאצה" וזה ממש טימטום ולפעמים זה לא נעים כל כך... *סוגדת*

למעלה