אוקיי יש לי שאלה די חשובה

מאיוש33

New member
אוקיי יש לי שאלה די חשובה ../images/Emo80.gif

למה בכל שיר, לפחות פעמיים יש את המילה "זין" ?.. [ sein ככה כותבים אבל מבטאים zain ] מה זה בכלל אומר?.. שמעתי גם הרבה פעמים "זורוק" [ zuruk ] אז..מה שתי המילים האלה אומרות OO" ?... תודה! .

מאיוש33

New member
אעאעאע ועוד אחת ../images/Emo80.gif

מישהו יודע איפה יש אקורדים לגיטרה / תווים לאורגנית או פסנתר לשירים שלהם ??.. אהה ובתכלס יש לכם פורום מדהים
ואני סמוייה פה
אההה!! וזאת שהייתה על הפח ..הייתי צמודה אלייך .. איזה שווה זה..שהיית כל ההופעה למעלה ..וגם שנישקת את הלחי הסופר רכה ומלאת מייק אפ של טומושלמייייייי |מזילהריר|

LiHiLuSh

New member
כן יש לי ^^ שנייה אני יחפש את האתר שלי ויביא

לך חח שמחים שהצתרפת ויצאת מהסמוייה חח

LiHiLuSh

New member
אוקי הנה ^^

יש שם גיטרה פסנטר וגיטרה חשמלית היה שם יותר שירים אלב נירא לי הורידו אותם מוזר אולי יעלו עוד בקרוב http://www.e-chords.com/tabs.asp?search=tokio+hotel&tipo=1&view=&totalchords=

ElinorLahav

New member
אעאעאעאעאעאעא זאת אנננננננננני ! ../images/Emo9.gif

חחח תוודה שווגר ! אאאאאאאאאאאאאה אתם לא מבינים יכולתי להיפגש עם טוקיו אבא שלי עובד עם המלון שהם היווו בו והוא היה יכול לסדר לנו פגיישה איתתתתתתתתתם !!!! אבל אני לא ידדדעתי שהוא עובד איתם הוא עובד עם כל המלונות בארץ ודווקא בזה לא שאלתי אותו ! דמאט אני כ"כ עצבנית אתם לא מבינים ! אני כולי רוצה לללללללללללמות

LiHiLuSh

New member
בפעם האה שהם באים

נקווה שהם יבוא למלון שאבא שלך עובד ואז אני ואת ניפגשו תאותם XP XDDDDDDDDDD

TaaaaaaaaaaL

New member
יאוו איזה מבאסאאס !

פעם הבאה שהם באים אנחנו חברות הכי טובות:p חח ואני גם חברה של אבא שלך ! חח נלך ביחד :p

ElinorLahav

New member
רציני עכשיו אני יגיד לכן ../images/Emo9.gif

בפעם הבאה שהם יבואו אבא שלי באמת יסדר לי פגישה אבל אז אני לוקחת איתי את החברות הממש טובות שלי וחלק מהן מהפורום והם מיה רוזה מיכלי ולייד ועוד חברה שהיא לא בפורום שייר
סורי למי שהתאכזבה :||

TaaaaaaaaaaL

New member
חח סתם צחקתי:p

חוצמזה לכי תדעי אולי ניהיה ממש חברות טובות :p מי יודע!? אבל בכל מקרה, סתם צחקתי =]]

Mrs Kaulitz

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

יפשלי:] אחחח התגעגעתי! דברי איתי

tissue

New member
אם אני לא טועה , sein אמור להיות

כמו am, is או are באנגלית. נראה לי
תקנו אותי אם אני טועה
או שהתכוונת לסֶהֶן ?sehen ?

למעלה