אוקיי יש לי שאלה

• פותח הנושא Dool
  • פורסם בתאריך

Dool

New member
אוקיי יש לי שאלה ../images/Emo3.gif

מי\מה זו\זה מורנדה

חחחחח אני אני אני אני אני :)

היי , אני מורנדה , אני תופעה מסתבר...חחחחח סתם, קוראים לי מורן, הכינוי שלי זה מורנדה.. זה ממש הפך להיות השם שלי.. וה"וזהו" זה כי ..יו. להסביר??.. טוב ו, משעמם לי, אני אZיין קצת ת'מוח הייתי נכנסת לצאט * כשהייתי בת 16 * "מורן..משועממת..".. או "מורן..כאב ראש.." או "מורן בלה בלה.." ואיזו פעם לא היה לי מה לכתוב אז כתבתי "מורן וזהו" .. שבמשך הזמן * כאילו יואו עברו 4 שנים !! * זה התחדש למורנדה... כי ככה החבר קורא לי :) אז זהו, שאלת מי זאת מורנדה-זו אני.. :)) ואני גאה (תרתי משמע) להיות אני חחחחחח ..המבין הבין מן הסתם.. מה זו? אני בחורה !! רררררררר זה?... אממ.. לא אני לא זה.. * מה אני חפץ??!? לה לה לה ואני אכן קצת מחיה את הפורום, כמובן עם עזרתו של המושלם שלי אורו'שששששששששששש :)) מ ו ר נ ד ה - ו ז ה ו - ר ו ל ז ז :) חי חי חי לה לה לה מתה על החיים האלה כ"כ... טוב נו, אני קודחת, ביי :) שבת שלום !!

חחחחחח מורנדה!

ובשביל שלא תשאל מי זה אור אז זה אני ........! ומורנדה באמת רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!

Dool

New member
אוקיי הבנתי עכשיו ../images/Emo9.gif

וסתם בשבועות האחרונים שמעתי שירים של פינק שלא הכרתי לפני כן כמו lonely girl ו-you make me sick ו... אין עליה
הקול שלה מושלם
כל שיר שלה שאני שומע אני מתמכר

yanivtr

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!!!!!!

לולולולולולוללולולולולולולולולולולולולולולולולולול
שלחתי לכם בדואר את הצ'ק

yanivtr

New member
למה מה ציפית../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

לא הזמנתם אותי לחתונה! קבלו 20 שקל! וד"א זה 20.99 תדייק

חחחח מתה עליכם !! :)) מז"ט לאור

על זה שאני שלו * למדתי מהטובה ביותר את המשפט הזה * פינק! !! באיזה ראיון, אמרו לה מזל טוב על יום השנה שלה עם קארי והיא כזה "מזל לו , על זה שיש לו אותי.." רררר מתה עליהההה

חחחחחח אז גם מזל"ט גם למורנדה

על זה שיש לה אותי!!! ויניב עישנו חתונה ברבנות(ככה מורנדה רצתה) איך רצית שנזמין אותך?

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo6.gif חחיייי

איך לא התביישתם לקיים חתונה בזמן שאני בצפון
חוצפה.. אתם לא מקבלים צ'ייק ממני.. רק טוסטר מכוער...

חחחחחח טוסטר ?!

קמצנית ! אני רוצה לפחות איזה טלוויזיה 28 אינץ + התחברות לשנה ליס + וידאו + דיוידי + צק צנוע על סך 500 ש"ח + שתגידי לנו מזל טוב!

yanivtr

New member
אור, צר לי לאכזב אותך

אבל--------------------------------------------------------------- שכחתי...

למעלה