אוקיי, יש תיקו בין שתי תמונות תבחרו מי תעוף קודם. אזהרה: לא לבחור בתמונה 1, אני אתעצבן
A adida33 New member 29/10/07 #1 אוקיי, יש תיקו בין שתי תמונות../images/Emo124.gif תבחרו מי תעוף קודם. אזהרה: לא לבחור בתמונה 1, אני אתעצבן
אוקיי, יש תיקו בין שתי תמונות../images/Emo124.gif תבחרו מי תעוף קודם. אזהרה: לא לבחור בתמונה 1, אני אתעצבן
4 4hilla4 New member 29/10/07 #13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif טוב, טוב... 1 היא תמונה מכוערת! התמונה שיש בה הכי הרבה חושך בה אני אבחר שאני לא אצטרך לראות את הפנים שלו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif טוב, טוב... 1 היא תמונה מכוערת! התמונה שיש בה הכי הרבה חושך בה אני אבחר שאני לא אצטרך לראות את הפנים שלו
A adida33 New member 30/10/07 #14 נכון!!@##$../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif את צודקת הילה, שש!
4 4hilla4 New member 30/10/07 #20 אני רוצה למחוא!!!! זאת תמונה מכוערת שמראה את השפתיים המאוד לא מושכות שלו ואת השיער ה***** [מכוער] שלו. בתמונה 2 יש הרבה חושך ככה שאני לא צריכה לראות את הפנים שלו יותר מידי!
אני רוצה למחוא!!!! זאת תמונה מכוערת שמראה את השפתיים המאוד לא מושכות שלו ואת השיער ה***** [מכוער] שלו. בתמונה 2 יש הרבה חושך ככה שאני לא צריכה לראות את הפנים שלו יותר מידי!