אוקיי כולם להיכנס

אוקיי כולם להיכנס../images/Emo70.gif

לפני שבוע,לירז עשתה מין שאלון כזה ושאלה אם מישהי רוצה לעשות כל שבוע ביום חמישי מין שאלון דומה אז,התנבתי והיא הסכימה אוקיי,השאלון הפעם הוא שאלון על תוכניות טלויזיה תהנו... 1.אילו תוכניות טלויזיה את/ה רואה? 2.איזה מבין כול התוכניות את/ה אוהב/ת במיוחד?ולמה? 3.הייתה איזה תוכנית טלויזיה שנגמרה והיית/ה רוצה שתחזור? 4.כתוב או כתבי שם של שחקן אחד שאת/ה אוהב/ת מאיזה שהוא תוכנית 5.כתוב או כתבי שם של שחקנית אחת שאת/ה אוהב/ת מאיזה שהוא תוכנית 6.אילו תוכנית הייתם רוצים שתייה לה עונה נוספת? 7.מה אתם אוהבים יותר האלופה או השיר שלנו(למרות שנגמר)? 8.אילו שחקנים מאיזה שהוא תוכנית הייתם רוצים לפגוש? 9.ומאיזה שקחן או שחקנית שאתם אוהבים בתוכנית שבה אתם צופים הייתם רוצים לקבל חתימה? מקווה שהשאלון מוצלח אני,יענה עליו מחר כי,יש לי מבחן בהיסטוריה להתכונן עליו תאחלו לי בהצלחה ביי...

אני אענה מחר:)../images/Emo14.gif

ולא אכפת לי שתעשי שאלון, רק שחשבתי שהתכוונת לשאלון של סיכום שבוע, זתומרת שאלון על איך עבר השבוע... אבל לאנורא:), בכל זאת את יכולה לעשות שאלון אחר:)

אוקיי עונה!

1.אילו תוכניות טלויזיה את/ה רואה?אהבה מעבר לפיהנ(ש.ח),האלופה,קצרים,ושיתחיל הבורר אז גם הבורר אגב,זה מתחלי במוצאי שבת בשעה 10:00 2.איזה מבין כול התוכניות את/ה אוהב/ת במיוחד?ולמה?אהבה מעבר לפינה כי, שמה אהבתי את יהודה לוי יותר מבאלופה... 3.הייתה איזה תוכנית טלויזיה שנגמרה והיית/ה רוצה שתחזור?כן פלוריסיינטה בערוץ 22 4.כתוב או כתבי שם של שחקן אחד שאת/ה אוהב/ת מאיזה שהוא תוכנית-יהודה לוי זה, היה ברור 5.כתוב או כתבי שם של שחקנית אחת שאת/ה אוהב/ת מאיזה שהוא תוכנית-מלי לוי 6.אילו תוכנית הייתם רוצים שתייה לה עונה נוספת?"אהבה מעבר לפינה" 7.מה אתם אוהבים יותר האלופה או השיר שלנו(למרות שנגמר)?"האלופה" 8.אילו שחקנים מאיזה שהוא תוכנית הייתם רוצים לפגוש?"מאהבה מעבר לפינה" 9.ומאיזה שקחן או שחקנית שאתם אוהבים בתוכנית שבה אתם צופים הייתם רוצים לקבל חתימה?קיבלתי כבר מיהודה לוי, שראיתי אותו בצילומי הבורר באיכילוב אבל, יצאה לנו לי ולו ולחברה שלי תמונה מגעילה כי, זה שצילם אותנו בפלאפון של חברה שלי הוא זז אז, זה יצא מטושטש אז, לא שווה אז אבל, אין לי התנגדות לפגוש שוב את יהודה לוי.

עונה:)../images/Emo14.gif

1.אילו תוכניות טלויזיה את/ה רואה? אמ"ל
, ה"ה, אחיות או לא להיות (אני רואה הקלטות ולפעמים קטעים באינטרנט...), לחיות עם דרק
וזהו נראלי... 2.איזה מבין כול התוכניות את/ה אוהב/ת במיוחד? ולמה? אני אוהבת את כולן בצורה שונה, אמ"ל הייתה התכנית טלווזיה הראשונה שממש התמכרתי אליה ואהבתי אותה מאוד, ואח"כ היה את אחיות או לא להיות שגם אליה מאוד התמכרתי אבל זו לא הייתה הסדרה הראשונה, כמו שאומרים שאהבה ראשונה אפעם לא שוחכים, אז בדיוק ככה אמ"ל בשבילי, אבל כמובן שאני אוהבת גם את אחיות או לא להיות מאוד ואת כל שאר הסדרות פשוט בצורה שונה... 3.הייתה איזו תוכנית טלויזיה שנגמרה והיית/ה רוצה שתחזור? כן, הייתי שמחה אם פלוריסיינטה הייתה חוזרת (רק עונה ראשונה), או פינת אור, או קטנטנות 2006, או אחיות או לא להיות, כי אני מאוד אוהבת את הסדרות האלו ולא אכפת לי לראות אותן שוב ושוב... 4.כתוב או כתבי שם של שחקן אחד שאת/ה אוהב/ת מאיזו שהיא תוכנית - ניק זנו
, וינס מאאל"ל 5.כתוב או כתבי שם של שחקנית אחת שאת/ה אוהב/ת מאיזו שהיא תוכנית - יש האמת הרבה שחקניות שאני מאוד מעריכה, וקשה לי להגיע להחלטה אחת, אז אני אתן שתיים שהכי הכי - אמנדה ביינס
, ואגם רודברג
, כמובן (שוב אני אומרת) שיש עוד שחקניות שאני חושבת שהן מאוד מוכשרות כמו לירז צ'רכי אבל אם אני אתחיל לפרט את כולן זה לא יגמר...
6.אילו תוכנית הייתם רוצים שתיהיה לה עונה נוספת? אמ"ל
ואאל"ל 7.מה אתם אוהבים יותר האלופה או השיר שלנו (למרות שנגמר)? שתיהן תוכניות יפות אבל יותר נקשרתי לאלופה עונה ראשונה, וגם השיר שלנו דיי מיצתה את עצמה...
8.אילו שחקנים מאיזו תוכנית הייתם רוצים לפגוש? כל השחקנים מאמ"ל ומאאל"ל
9.ומאיזה שחקן או שחקנית שאתם אוהבים בתוכנית שבה אתם צופים הייתם רוצים לקבל חתימה? הייתי שמחה לקבל חתימה מאמנדה ביינס
סורי שחפרתי ומעיינוש, קודם כל תודה ושנית היו לך מלאן טעויות אז כשעניתי תיקנתי אותן אצלי

Sapir Danker

New member
../images/Emo203.gifעוונה [=

1.אילו תוכניות טלויזיה את/ה רואה? לחיות עם דרק , 1 נגד 100 , דרייק וג'וש , בובספווג [
] . 2.איזה מבין כול התוכניות את/ה אוהב/ת במיוחד?ולמה? בובספווווג , כי הוא מתוווק ומצחיק xD
3.הייתה איזה תוכנית טלויזיה שנגמרה והיית/ה רוצה שתחזור? נממממ ,, ללא . 4.כתוב או כתבי שם של שחקן אחד שאת/ה אוהב/ת מאיזה שהוא תוכנית ? רן דנקר כפרעליו ועל שריריו
5.כתוב או כתבי שם של שחקנית אחת שאת/ה אוהב/ת מאיזה שהוא תוכנית ? אניה בוקשטייין ! , מדהיימה !
6.אילו תוכנית הייתם רוצים שתייה לה עונה נוספת? בובספפווג [:
7.מה אתם אוהבים יותר האלופה או השיר שלנו(למרות שנגמר)? אין על הש"ש [::
8.אילו שחקנים מאיזה שהוא תוכנית הייתם רוצים לפגוש? רן דנקר , אניה .
9.ומאיזה שקחן או שחקנית שאתם אוהבים בתוכנית שבה אתם צופים הייתם רוצים לקבל חתימה? רן , אניה

למעלה