אוקיי, כולם להתייצב.

spider kisser

New member
אוקיי, כולם להתייצב.

שכל אחד יענה על השאלות הבאות, וכך נכיר אחד את השני טוב יותר לאור כל החדשים שהצטרפו. מתחילים:
שם מלא :
כינוי בחיים :
הסבר על כינוי ברשת :
כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט
מתי התחלת לצפות באקזיט
מי המנחה האהוב עליך
איי סי קיו :
מה האייקון האהוב עליך בתפוז
מה האייקון השנוא עליך בתפוז
יש לך חבר/חברה
כמה זמן אתה חבר בפורום הזה
כמה זמן אתה חבר בתפוז בכללי
וזהו אני חושב
. אני אכתוב את שלי אחרי זה.

רותם ע

New member
../images/Emo9.gif

שם מלא: רותם ע גיל:15.5 מגורים (אם בא לכם): בש כינוי בחיים: ?? הסבר על כינוי ברשת: השם שלי, והאות הראשונה של שם משפחתי... כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט: כ-3...אבל רק בגלל שאני מסיימת ללמוד מאוחר! מתי התחלת לצפות באקזיט: איפשהו בסוף השנה שעברה... מי המנחה האהוב עליך: מלי איי סי קיו: לא אוהבת מה האייקון האהוב עליך בתפוז:
מה האייקון השנוא עליך בתפוז: אין, כולם שולתים! יש לך חבר/חברה: למי אכפת?! כמה זמן אתה חבר בפורום הזה: חברה שקטה, דיי מההתחלה.. כמה זמן אתה חבר בתפוז בכללי: הרבההה זמן...איזה שנה ככה

התשובות שלי:

שם מלא :יערה שכטר גיל :13 מגורים (עם בא לכם) :גבעתיים כינוי בחיים :~השכטרית או החברה של עפר הסבר על כינוי ברשת :ידיד עשה לי כי באיסי שלי קוראים לי טיפ טיפ.. כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט : כל הזמן נונסטופינג מתי התחלת לצפות באקזיט : מאז ששודר הפרומו מי המנחה האהוב עליך :כולם אבל בעיקר עפר ואחרי זה מיכה מלי יעל ומושיק איי סי קיו :221212074 מה האייקון האהוב עליך בתפוז :
מה האייקון השנוא עליך בתפוז :
יש לך חבר/חברה :חבר מהכיתה קוריאם לו טל כמה זמן אתה חבר בפורום הזה : מי זוכר??? כמה זמן אתה חבר בתפוז בכללי :עדיין מי זוכר?<?.

Emily ©

New member
../images/Emo55.gif

שם מלא : ליאור גיל : 15 מגורים (אם בא לכם) : שכחתי
כינוי בחיים : --- הסבר על כינוי ברשת : אמילי. שמה של דמות כוסית ביותר.
כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט: כשיוצא. מתי התחלת לצפות באקזיט : מההתחלה בערך. מי המנחה האהוב עליך : ע[ו]פר. הוא הכי מצחיק.((
)) איי סי קיו :במסרים.
מה האייקון האהוב עליך בתפוז: יש הרבה:
הם פשוט מכוערים.. יש לך חבר/חברה :לא.:|| כמה זמן אתה חבר בפורום הזה: מאז שהוא נפתח בערך.
כמה זמן אתה חבר בתפוז בכללי: שנה + כמה ימים.

SofyTofy

New member
../images/Emo150.gifמתייצבת../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

שם: ירדן
מגורים: חיפה
כינוי בחיים: ירדנה, דֵן-דֵן, ירדנולה ועוד המון
הסבר על הכינוי ברשת: כשהצטרפתי לתפוז הצטרפתי רק לפורום לחיי האהבה, וזה היה בזמן שהייתי מטורפת על סופי צדקה
.
כמה פעמים בשבוע את צופה באקזיט
כל יום.
מתי התחלת לצפות באקזיט
לפני שלושה חודשים בערך.
מי המנחה האהוב עלייך
כולם
אבל שיהיה... עפר.
איי סי קיו: 98053790 (מוזמנים לפנות אליי בקשר להכל
).
מה האייקון האהוב עלייך בתפוז
(כי הוא שלי
) ועוד המון המון, בעיקר כאלה שכבר לא בשימוש
.
מה האייקון השנוא עלייך בתפוז
(כל הפרחים שממש לא צריך).
יש לך חבר
אתם מתכננים משהו
כרגע, אין.
כמה זמן אתה חבר בפורום הזה
מההתחלה, מן הסתם (24.8.03
).
כמה זמן אתה חבר בתפוז כללי
שנה וחודש וחצי. זה הכל

סנטרל O99

New member
תשובות....../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

עומר
13 עוד 18 יום!!חחח
פ"ת
עומר'נה<עומר ארנה>
מה
כל יום
קצת אחרי שזה התחיל
עופר
178101613
לא
אמממ....שבועיים?חודש?
שנה

tamarosh

New member
טאגדם ../images/Emo28.gif ../images/Emo26.gif

שם מלא : תמר ___- גיל : תיכף 16 מגורים (עם בא לכם) : לא בא לי ממש כינוי בחיים : חח מה זה חשוב? הסבר על כינוי ברשת : באמת צריך הסבר? כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט: כשאני חוזרת מוקדם מביצפר (פעם ב..
) מתי התחלת לצפות באקזיט: חודשיים בערך אחרי שזה התחיל מי המנחה האהוב עליך: כמובן, עופר איי סי קיו : נההה... מה האייקון האהוב עליך בתפוז:
מה האייקון השנוא עליך בתפוז:
יש לך חבר/חברה: NOP כמה זמן אתה חבר בפורום הזה: לא יודעת... כמה זמן אתה חבר בתפוז בכללי: מעל שנה

RiNaTiT

New member
אני....

שם מלא : חני ויזל גיל :14 ושמונה חודשים מגורים (עם בא לכם) : אשדוד כינוי בחיים : אין.... הסבר על כינוי ברשת : זה הניק של אחותי כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט: לא ממש צופה קבועה רק שיוצא פה ושם מתי התחלת לצפות באקזיט: הייתי צופה קבועה מי המנחה האהוב עליך: מושיק איי סי קיו : 170140732 מה האייקון האהוב עליך בתפוז:
מה האייקון השנוא עליך בתפוז:
יש לך חבר/חברה: לא כמה זמן אתה חבר בפורום הזה: ממש טיפה של זמן, וזו ההודעה הראשונה שאני מגיבה לה אז אני חדשה! כמה זמן אתה חבר בתפוז בכללי: בערך חצי שנה פחות או יותר

elalush

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

שם מלא :אלה גיל :13 בקרובבבבבבב... מגורים (עם בא לכם) :רעות כינוי בחיים :אלולה הסבר על כינוי ברשת elalush... ela+lush כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט משתדלת שתמיד מתי התחלת לצפות באקזיט בחופש הגדול מי המנחה האהוב עליך פעם זה היה עפר... עכשיו כבר אין איי סי קיו :166994807 מה האייקון האהוב עליך בתפוז |פטריה| מה האייקון השנוא עליך בתפוז
יש לך חבר/חברה לא כמה זמן אתה חבר בפורום הזה 25 ימים בערך... מתוכם 20 הייתי בחו"ל כמה זמן אתה חבר בתפוז בכללי יותר משנה

הנה מה שרציתם לדעת עלי (וגם מה שלא)

שם מלא : ביקי סטולרו
גיל : כמעט 14 מגורים (עם בא לכם) : נתניה כינוי בחיים : ביקונת (החבורת שלי והכינויים המוזרים שלהן) הסבר על כינוי ברשת :טעם של שוקו קרלו בנקבה (מרשמלד-מרשמלו שוקולד{אפילואם אני לא חובבת שוקולד<לא סובלת>}) כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט כמעט כל יום אם אין לי כסח בשעורי בית מתי התחלת לצפות באקזיט כשהתחיללשעמם בשאר הערוצים מי המנחה האהוב עליך עופר (בערך) איי סי קיו :136353549 מה האייקון האהוב עליך בתפוז
(צריך דיאטה) יש לך חבר/חברה לא (עדיין) כמה זמן אתה חבר בפורום הזה לא הרבה לא מזמן רק גילתי את התענוג בפורומים כמה זמן אתה חבר בתפוז בכללי כנ"ל

נוקי8

New member
../images/Emo108.gif

שם מלא : נעה אדלשטיין גיל : 13 וחצי מגורים (עם בא לכם) : חיפה כינוי בחיים : נוקי הסבר על כינוי ברשת : אני כבר לא זוכרת....\: כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט : ממממ...בדר"כ כל השבוע פשוט בזמן האחרון יש לי מלא דברים לעשות ואני לא מספיקה מתי התחלת לצפות באקזיט : לפני חודשיים בערך מי המנחה האהוב עליך : יעל ועפר ללא ספק
איי סי קיו : מצונזר בנתיים מה האייקון האהוב עליך בתפוז :
[אני בכלל שונאת דבורים] יש לך חבר/חברה : מבחינה רומנטית? לא... כמה זמן אתה חבר בפורום הזה: לא זוכרת... כמה זמן אתה חבר בתפוז בכללי: לא זוכרת...

spider kisser

New member
הנה זה בא

סתם רציתי להתלהב שאני בבית בשעה 9 בזמן שאתם סובלים בבצפר.. שם מלא : מיכאל יונין גיל : 16.5 מגורים (עם בא לכם) : רמאללה כינוי בחיים : מימה(לו'ידע למה...) הסבר על כינוי ברשת : פעם אחת אני וחבר שלי הברזנו משיעור מתמטיקה, ואז הוא ראה עכביש, ורצה ליהיות כמו ספיידרמןאז הוא התחיל לנשק אותו, ואז אמרתי לו, "היי, בוא נקים להקה בשם ה spider kissers" וזהו. כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט
2-3, לפעמים יותר מתי התחלת לצפות באקזיט
בינואר שנה שעברה בערך מי המנחה האהוב עליך
כולם איי סי קיו : 104522612 מה האייקון האהוב עליך בתפוז
יש לך חבר/חברה
לא. כמה זמן אתה חבר בפורום הזה
מההתחלה כמה זמן אתה חבר בתפוז בכללי
די הרבה, איזה שנתיים...

נטיטע

New member
טוב אז ככה:

שם מלא : נטע ( לא אומרת ת'שם משפחה) גיל : 12 מגורים (עם בא לכם) :הרצליה כינוי בחיים : נטוש , נטיטע הסבר על כינוי ברשת : החברות שלי קוראות לי ככה אז התרגלתי ..... כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט כ-ל - י-ו-ם מתי התחלת לצפות באקזיט - אמממ תמיד ראיתי אבל היתה תקופה שלא היה לי בכלל זמן לראות אז לא ראיתי וחבלללללללל מי המנחה האהוב עליך - עופר!!!!!!!!!! אבל אני גם אוהבת את מלי! איי סי קיו : אין לי עכשיו מה האייקון האהוב עליך בתפוז -
מה האייקון השנוא עליך בתפוז -
יש לך חבר/חברה - לא כמה זמן אתה חבר בפורום הזה - חודש או פחות כמה זמן אתה חבר בתפוז בכללי - כמה חודשים

נטיטע

New member
הנה

שם מלא : נטע ( לא אומרת ת'שם משפחה) גיל : 12 מגורים (עם בא לכם) :הרצליה כינוי בחיים : נטוש , נטיטע הסבר על כינוי ברשת : החברות שלי קוראות לי ככה אז התרגלתי ..... כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט כ-ל - י-ו-ם מתי התחלת לצפות באקזיט - אמממ תמיד ראיתי אבל היתה תקופה שלא היה לי בכלל זמן לראות אז לא ראיתי וחבלללללללל מי המנחה האהוב עליך - עופר!!!!!!!!!! אבל אני גם אוהבת את מלי! איי סי קיו : אין לי עכשיו מה האייקון האהוב עליך בתפוז -
יש לך חבר/חברה - לא כמה זמן אתה חבר בפורום הזה - חודש או פחות כמה זמן אתה חבר בתפוז בכללי - כמה חודשים

נטיטע

New member
הנה

../images/Emo70.gifהתשובות שלי../images/Emo70.gif

שם מלא:יפית ירמיהו.
מגורים (עם בא לכם):ראשון לציון.
כינוי בחיים:אין.
הסבר על כינוי ברשת:הכינוי שלי אדומה בנשמה כי אני אוהדת את הפועל תל אביב!
כמה פעמים בשבוע את/ה צופה באקזיט
תאמת לא יוצא לי לראות הרבה פעמים אקזיט כי אני חוזרת מאוחר מהבצפר באסה
אבל כשיש לי זמן אני רואה!
מתי התחלת לצפות באקזיט
מההתחלה בערך.
מי המנחה האהוב עליך
כולם!
איי סי קיו198071942.
מה האייקון האהוב עליך בתפוז
אין!
יש לך חבר/חברה